Προς το περιεχόμενο

Total War: Attila

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Super Moderators
Δημοσ.

Νοw available γράφει στο Steam, αλλά έχει κανένα 10λεπτο που κάνει unpacking τα 10.4 GB...

edit, ωπ, μόλις ολοκλήρωσε, το τρέχω απλά για να πω ότι το είδα και ξανά το βράδυ...

• Like 1
  • Απαντ. 253
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• Super Moderators
Δημοσ.

Κυκλοφόρησε, πιο "σκοτεινό" ύφος έχει, θυμίζει πολύ στους μηχανισμούς το Rome II. Εξακολουθεί να μου αρέσει το ότι δεν μπορεί να έχεις στρατούς και στόλους αριστερά-δεξιά, θέλει στρατηγούς και ναυάρχους, αντίστοιχα, ανάλογα με το μέγεθος/έκταση/ισχύ του κάθε faction.

Νομίζω πολλά θα κριθούν από το πώς θα λειτουργήσει ο μηχανισμός της μετανάστευσης, δεν τον είδα καθόλου ακόμη στην πράξη, αφού έβαλα να παίξω τον πρόλογο και σταμάτησα στα μισά μπας και δουλέψουμε καθόλου σήμερα. Ένα αυτό, και το δεύτερο πώς θα λειτουργήσουν οι Ούνοι. Στην πρώτη -τελείως scripted- μάχη ήταν πολύ αδύναμοι (επίτηδες νομίζω) και έκαναν πολλά λάθη.

Μου φαίνεται όμως πως οι πιο "ελεύθερες" μάχες είναι και πιο συγκροτημένες, αντέχουν περισσότερο οι διάφορες μονάδες, στέκονται σε πιο "λογικά" σημεία. Οι τοξότες του αντιπάλου σε μια πρώτη σύγκρουση έπαιζαν πολύ σωστά, χτυπούσαν και απομακρύνονταν, ξεθέωσαν κάτι λογχοφόρους που είχα την ατυχή έμπνευση να στείλω να τους καταδιώξουν και τελικά τους έτρεψαν σε φυγή. Ο στρατηγός του κάλυπτε την είσοδο στο οχυρό, όσο άντεξε τις απώλειες που του προξενούσα με τους πολύ περισσότερους δικούς μου καλά τα πήγε, τελικά υπέκυψε αλλά μου στοίχισε κάμποσους άντρες.

Δεν ξέρω αν είναι αρκετά διαφορετικό από το Rome II, οι πρώτες εντυπώσεις καλές είναι, αλλά περιμένω να ακούσω και τη γνώμη του πολύ εμπειρότερου comfuzio.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Μόλις έπαιξα και εγώ 2 μάχες!
Νομίζω πως το Attila έχει όλα όσα ήθελα το Rome II να είχε.

Δεν έχω δει forums για bugs κτλ αλλά είναι μια χαρά το παιχνίδι το launch! Μπράβο στην CA γι'αυτό! 

Εγώ έχω χαμηλά frames 10-14fps campaign map αλλά δεν έχω κανά imba σύστημα και είναι πρώτη μέρα του παιχνιδιού οπότε περιμένω να βελτιωθεί!

Μόλις τελειώσω με το prologue θα αρχίσω campaign, λογικά με ανατολική Ρωμαϊκή αυτοκρατορία, για να το δω πως είναι -μη scripted-.

Δεν ξέρω αν θα πάω πάλι για achievement hunting όπως το Rome II αλλά με μία μάχη πήρα 5 :P

Επεξ/σία από comfuzio
  • Super Moderators
Δημοσ.

Crash δεν είχα το πρωί, αλλά όταν πήγα να το τρέξω μια δεύτερη φορά, ενώ είχε κλείσει, μου έλεγε πως έτρεχε ακόμη. Τελικά το έκλεισα από το task manager. Μου το έκανε και το Rome II καμιά φορά αυτό.

Θα δούμε στην πορεία, πάντως μου αρέσει η ατμόσφαιρα. Κι εκεί πάνω οι στέπες, πραγματικά σαν αχανείς μοιάζουν.

Με βλέπω να πιάνω τίποτε απομακρυσμένους λαούς στην αρχή, για να μπω στο πνεύμα, ήθελα Ανατολική Ρωμαϊκή αλλά είδα χάρτη και πολιτική/οικονομική κατάσταση, πολύ περίπλοκη. Όχι τόσο χάλια όσο των δυτικών, όμως.

Να έχουν φτιάξει τη διπλωματία, μόνο. Αυτό. Στις μάχες μέτριος είμαι (ας όψεται το real-time κομμάτι) οπότε αν δεν κάνουν χοντράδες, δε με πειράζει τόσο, αλλά να καίγεται ο άλλος από παντού, να του προσφέρεις στήριξη, να έχετε καλές σχέσεις και να λέει "όχι" δεν αντέχεται.

• Like 1
Δημοσ.

Καμία σχέση με το Rome II, αυτό είναι δύσκολο! Και το migration δύσκολο, τουλάχιστον στο prologue, και οι μάχες δύσκολες!

Από το ως τώρα παιχνίδι είμαι ευχαριστημένος αλλά αναρωτιέμαι γιατί δεν κάνανε έτσι το Rome II; 

Μακάρι να δώσουν Mod Tools και να βγει ένα mod που να δώσει στο Rome II όλα αυτά που βάλανε στο Attila.

Τώρα με τα DLC τι θα παίξει; Θα πρέπει να αγοράζουμε πάλι από την αρχή Blood & Gore DLC; 

Δεν είναι κανά τρελό ποσό αλλά είναι μ@λ@κία να το αγοράζουμε το ίδιο πράγμα σε κάθε Total War

• Super Moderators
Δημοσ.

Έτσι όπως βλέπω τα factions, θα τρελαθούν πάλι στα DLC. Ήδη τους Σκανδιναβούς τους έχουν 1st day dlc (μου αρέσουν οι επιλογές, αλλά λόγω γεωγραφίας πρέπει να χειρίζεσαι καλά τους στόλους, και δεν είναι το φόρτε μου, όμως κατά εκεί προσανατολίζομαι για αρχή...) από Ανατολή έχουν μόνο τους Σασσανίδες. Βόρεια Αφρική τίποτε, Βέρβερους λ.χ. (ρίζα της λέξης "βάρβαρος") και γενικά θα πορευτούν στο ίδιο κλίμα, μέχρι να "γεμίσει" ο χάρτης playable factions.

Ελπίζω μέσα στο Σ/Κ να μπορέσω να το δω όπως πρέπει, να δω αν λειτουργεί η διπλωματία με μια στοιχειώδη λογική. Αν ισχύει αυτό και η συμπεριφορά της Α.Ι. που είδα σε 2-3 μάχες είναι αντιπροσωπευτική της συνέχειας (όποιος θυμάται τους στρατηγούς με τάσεις αυτοκτονίας στο παλιό Shogun... ε, καμία σχέση τώρα) βρήκα τίτλο για πολύ καιρό.

• Like 1
Δημοσ.

Για σάπια δεν ξέρω, οπτικά μια χαρά μου φαίνεται τώρα που είμαι με βαρβάρους, δεν ξέρω πως θα είναι αν πάω να δω την Κωνσταντινούπολη, αλλά τα FPS που έχω και εγώ με την 280x είναι ίδια με αυτά που δείχνεις μόνο που εγώ δεν έχω i7 αλλά Phenom II x4 965BE.

όταν το ανοίγω στο κουμπί launch μου λέει ότι έχω παλιό driver στην gpu αλλά δεν βλέπω και πιο νέο από AMD

Δημοσ.

Το bench παντως πρεπει να ειναι οτι να ναι...Η 960 πανω απο 290 που στα περισσοτερα game ειναι κατω απο 280Χ-7970...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...