miike Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2014 Κρίμα ,τουλάχιστον να μας δείξουν τίποτα οι ίδιοι οι δημιουργικοί...
Super Moderators Snoob Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2014 Super Moderators Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2014 Ψήνομαι πάρα πολύ και γι' αυτό. Αλλά, περιμένω να λήξει το NDA για να μάθω τι γίνεται γενικότερα.
comfuzio Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2014 Να την πω την αμαρτία μου. Το έκανα pre-order το Attila από Πλαίσιο αλλά το Site: Special Edition για την συλλογή μου. Έχοντας παίξει τα 2 νέα παιχνίδια της CA (Arena & Kingdom (NDA και στα 2 sorry)) το Attila φαντάζει μαγικό!
Super Moderators Snoob Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2014 Super Moderators Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2014 Bυζάντιο, και Δανοί και, και, και. Πειρασμοί από παντού. Αλλά το είπα και θα το τηρήσω, προπαραγγελία δεν κάνω, να ακούσω καλά λόγια από ανθρώπους που ξέρω πως έχουν ασχοληθεί και να δω τι μπορεί να γίνει. 2
miike Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2014 Να την πω την αμαρτία μου. Το έκανα pre-order το Attila από Πλαίσιο αλλά το Site: Special Edition για την συλλογή μου. Έχοντας παίξει τα 2 νέα παιχνίδια της CA (Arena & Kingdom (NDA και στα 2 sorry)) το Attila φαντάζει μαγικό! Ακόμα σε pre-beta είναι;
comfuzio Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2014 Ναι και δεν μας έχουν πει πότε πάει σε επόμενο επίπεδο
comfuzio Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2014 Όποιος θέλει να γίνει beta tester στο νέο Arena πάει Site: εδώ και θα σας σταλεί και εσάς NDA. Ίσως να ανοίξω νέο topic για το Arena; Ή όταν γίνει final?
Super Moderators Snoob Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2014 Super Moderators Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2014 Kι από τώρα, δε χρειάζεται να οριστικοποιηθεί.
comfuzio Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2014 Μόνο που δεν έχω υλικό για να βάλω πέραν του τίτλου και του link για το closed beta >< όλα τα άλλα ειναι με NDA για την ώρα χαχα
Super Moderators Snoob Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2014 Super Moderators Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2014 Ξέρεις, περιγραφή του παιχνιδιού, πληροφορίες για χρόνο κυκλοφορίας κτλ. Δε νομίζω να καλύπτονται και αυτά από το ΝDA. Δεν το έχω παρακολουθήσει, δεν ξέρω τι υλικό υπάρχει, σύνδεσμοι προς official site κτλ. Απλά για να υπάρχει, σε αυτή τη φάση, ώστε όσοι ασχοληθείτε να έχετε νήμα να σχολιάζετε στη συνέχεια.
comfuzio Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2015 Έχω στα χέρια μου το Total War: Attila Special Edition (41,90 από Πλαίσιο τιμή Internet) Με βάζει παρόλο που έχω τα 3DVD να το κάνω download (preload) από το Steam. Δεν ξέρω τι ώρα ξεκλειδώνει αλλά αρχίζει το κάψιμο! 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα