Προς το περιεχόμενο

Total War: Attila

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Super Moderators
Δημοσ.

Ψήνομαι πάρα πολύ και γι' αυτό.

Αλλά, περιμένω να λήξει το NDA για να μάθω τι γίνεται γενικότερα.

Δημοσ.

Να την πω την αμαρτία μου.

Το έκανα pre-order το Attila από Πλαίσιο αλλά το Link.png Site: Special Edition για την συλλογή μου.

Έχοντας παίξει τα 2 νέα παιχνίδια της CA (Arena & Kingdom (NDA και στα 2 sorry)) το Attila φαντάζει μαγικό!

• Super Moderators
Δημοσ.

Bυζάντιο, και Δανοί και, και, και. Πειρασμοί από παντού. 

Αλλά το είπα και θα το τηρήσω, προπαραγγελία δεν κάνω, να ακούσω καλά λόγια από ανθρώπους που ξέρω πως έχουν ασχοληθεί και να δω τι μπορεί να γίνει.

• Like 2
Δημοσ.

Να την πω την αμαρτία μου.

Το έκανα pre-order το Attila από Πλαίσιο αλλά το Link.png Site: Special Edition για την συλλογή μου.

Έχοντας παίξει τα 2 νέα παιχνίδια της CA (Arena & Kingdom (NDA και στα 2 sorry)) το Attila φαντάζει μαγικό! 

Ακόμα σε pre-beta είναι;

Δημοσ.

Όποιος θέλει να γίνει beta tester στο νέο Arena πάει Link.png Site: εδώ και θα σας σταλεί και εσάς NDA. 

Ίσως να ανοίξω νέο topic για το Arena; Ή όταν γίνει final?

Δημοσ.

Μόνο που δεν έχω υλικό για να βάλω πέραν του τίτλου και του link για το closed beta >< όλα τα άλλα ειναι με NDA για την ώρα χαχα

• Super Moderators
Δημοσ.

Ξέρεις, περιγραφή του παιχνιδιού, πληροφορίες για χρόνο κυκλοφορίας κτλ. Δε νομίζω να καλύπτονται και αυτά από το ΝDA.

Δεν το έχω παρακολουθήσει, δεν ξέρω τι υλικό υπάρχει, σύνδεσμοι προς official site κτλ. Απλά για να υπάρχει, σε αυτή τη φάση, ώστε όσοι ασχοληθείτε να έχετε νήμα να σχολιάζετε στη συνέχεια.

• 2 εβδομάδες αργότερα...
  • 3 εβδομάδες αργότερα...
  • 3 εβδομάδες αργότερα...
  • 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Έχω στα χέρια μου το Total War: Attila Special Edition (41,90 από Πλαίσιο τιμή Internet)

10945571_10203635282625178_6583005974797

Με βάζει παρόλο που έχω τα 3DVD να το κάνω download (preload) από το Steam. Δεν ξέρω τι ώρα ξεκλειδώνει αλλά αρχίζει το κάψιμο! 

• Like 2

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...