Super Moderators Snoob Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2014 Super Moderators Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2014 Pre-order ούτε για αστείο: ας βγει με το καλό, να δούμε τι και πώς, και εδώ είμαστε. Και τα βίντεο του Rome II εξαιρετικά ήταν, εκεί στα σκαλοπάτια της Συγκλήτου κτλ., αλλά μέχρι να μπει σε μια σειρά το παιχνίδι, η ζημιά είχε γίνει. Εντωμεταξύ, έχω 2 dlc campaigns (Καίσαρα και Αννίβα) που δεν έχω αγγίξει καν, οπότε... 1
Aniparktos Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2014 Pre-order ούτε για αστείο: ας βγει με το καλό, να δούμε τι και πώς, και εδώ είμαστε. Και τα βίντεο του Rome II εξαιρετικά ήταν, εκεί στα σκαλοπάτια της Συγκλήτου κτλ., αλλά μέχρι να μπει σε μια σειρά το παιχνίδι, η ζημιά είχε γίνει. Εντωμεταξύ, έχω 2 dlc campaigns (Καίσαρα και Αννίβα) που δεν έχω αγγίξει καν, οπότε... αυτό ξαναπές το... τουλάχιστον έχουν φτιάξει το παιχνίδι οπότε έχουν τις βάσεις για να είναι καλό. Τώρα αν τα κάνουν μαντάρα τι να πω... 1
comfuzio Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2014 Ίσως κάνω λάθος αλλά βλέποντας το FB και μερικές fanpages των Total War δεν βλέπω μεγάλο ενθουσιασμό για το νέο game...Ίσως είναι νωρίς και δεν το μάθανε πολλοί ακόμα ή το Rome II έκανε μεγάλη ζημιά στο όνομα.Νιώθω πως στους άλλους τίτλους γινόταν χαμός και υπήρχε έντονο ενδιαφέρων πράγμα που δεν το βλέπω με το Attila
Millennium Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2014 Ίσως δεν άρεσε οτι είναι stand alone exp ή τα περί Αττίλα.
Aniparktos Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2014 Μάλλον είναι όλοι επιφυλακτικοί μετά το Rome II, έτσι τα παρουσίαζαν και πριν το Rome II και είδαμε πως ήταν το game. 2
LongTom Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2014 Μάλιστα,συναρπαστικά νέα....χουχουμμμμ και με έχει πιάσει μια νύστα.... Πολύ ενδιαφέρουσα εξέλιξη για όλη την κοινότητα Total War που βλέπει το Barbarian Invasion 2 να παίρνει την δικαιωματική του θέση στα ξαναζεσταμένα και arpaxti-live παιχνίδια. Ελπίζω τουλάχιστον να μην ξανά-βγάλουν(για τρίτη φορά) πάλι τέτοιο όνειδος σαν το Rome 2. Βέβαια με το πως έχουν χαντακώσει την σειρά εάν βγει σε beta,που έχει γίνει το νέο standart της βιομηχανίας,και όχι σε pre-alfa θα είναι θάμα.
comfuzio Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2014 Μάλλον είναι όλοι επιφυλακτικοί μετά το Rome II, έτσι τα παρουσίαζαν και πριν το Rome II και είδαμε πως ήταν το game. Αν δεν κάνω λάθος στο Rome II έδειχναν λίγα πράγματα από την ουσία και δείχνανε μόνο τις μάχες και τα γραφικά. Δεν μας είχαν δείξει τις πόλεις πως είναι ή ότι δεν έχει family tree, το research και γενικά τα χάλια του παιχνιδιού. Τώρα για μένα αυτό λέει ότι ξέρανε από πριν ότι το game θα βγει μισό και σε χάλια κατάσταση και ότι κάλυπταν την όλη υπόθεση δείχνοντας μόνο τα "καλά" του. Στο Attila είδαμε τουλάχιστον ότι έχει family tree, ότι κρατάει τα provinces αλλά βάζει την λειτουργία να κατεδαφίσεις μια πόλη εντελώς για να μην την πάρει ο εχθρός και κάποια άλλα πραγματάκια που μου άρεσαν. Θέλω να πω ότι σε αυτό δεν παίξανε κρυφτούλι σαν το Rome II, εντάξει ίσως να μην παίξανε κρυφτούλι λόγο του ότι το game είναι βασισμένο στο Rome II και ο κόσμος ξέρει ήδη σε τι το παιχνίδι είναι κακό. Pre-order δύσκολο να κάνω, ίσως άμα βάλουν κάτι καλό με το pre-order ή άμα είναι σε χαμηλή τιμή αλλά δύσκολα, πιο πολύ για κανά steam-sales ή nuuvem με βλέπω και αυτό να δω πρώτα in-game βίντεο που να δείχνουν και τα άσχημα του. Σίγουρα θα έχει bugs όταν βγει, πράγμα αναμενόμενο για μέσα σε όλα τα προγράμματα/παιχνίδια. Ελπίζω να μην είναι σε επίπεδο Rome II την πρώτη μέρα... Και να πω το πρώτο κακό που είδα όπως και στο Rome II πάλι σε 32bit single core πάει...2014 έχουμε 2015 μπαίνει σε λίγο, ποιος έχει ρε παιδιά ακόμα P4/Athlon και παίζει παιχνίδια;;; Πως και τι να βγάλουν 64bit ή και multicore engine να δούμε και εμείς λίγη άσπρη μέρα! 1
totalius Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2014 Σε κανα χρόνο μπορεί κ να τους δώσω κανα 10αρικο για το νέο κ καλά tw.Το Rome 2 έκανε τεράστια ζημιά κ δε τους βλέπω ικανούς να τη διορθώσουν. Θα έπρεπε να στρώσουν το κωλο τους κατω να ξεχάσουν τελείως τη πατάτα που έβγαλαν κ να μας παρουσιάσουν ενα εντελώς νέο game για να δούμε οτι προσπαθούν έστω. 1
tak_loyk Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2014 Βγάλτε και τίποτα άλλο εκτός από άλογα σπαθιά και κοντάρια γ@μώ! Απαιτώ TW: World at War (1920μ.χ.+) 1
Apoll Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2014 Βγάλτε και τίποτα άλλο εκτός από άλογα σπαθιά και κοντάρια γ@μώ! Απαιτώ TW: World at War (1920μ.χ.+) O ΑΠΠ τελειώσε το 1918.......... --------------------------- Εμένα πάντως μου αρέσει το setting. Dark Ages δεν είχαμε κάποιο TW μέχρι τώρα. Οπότε θα έχει Βυζαντινή Αυτοκρατορία επί Θεοδόσιου Β. 1
comfuzio Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2014 Ο Θεοδόσιος δεν είναι αυτός που έσφαξε τους "εθνικούς" Έλληνες που δεν θέλανε να γίνουν χριστιανοί; Κάπου είχα διαβάσει ότι έσφαξε περί τα 20 εκ Έλληνες, αλλά δεν μπορώ να βρω που το είχα διαβάσει 1
miike Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2014 Εγώ πάντως δεν περιμένω πολλά εκτός από ένα reskin του rome 2 (που πιστεύω ότι είναι οκ πλεον) , τώρα αν θα έχει νέα στοιχεία όπως family tree και μπορέσουν να τα προσθέσουν και σε ορισμένους λαους(πχ βαρβαρους) ή σε αυτοκρατορίες του κανονικού game θα ανεβάσει επίπεδο και το ίδιο.DLC θα είναι ή standalone? Ο Θεοδόσιος δεν είναι αυτός που έσφαξε τους "εθνικούς" Έλληνες που δεν θέλανε να γίνουν χριστιανοί; Κάπου είχα διαβάσει ότι έσφαξε περί τα 20 εκ Έλληνες, αλλά δεν μπορώ να βρω που το είχα διαβάσει Στην wikipedia λέει ότι τουλαχιστον 55 εκ ήταν δυτική και αντολική μαζί οπότε λογικά όχι (http://el.wikipedia.org/wiki/%CE%A0%CE%B1%CE%B3%CE%BA%CF%8C%CF%83%CE%BC%CE%B9%CE%BF%CF%82_%CF%80%CE%BB%CE%B7%CE%B8%CF%85%CF%83%CE%BC%CF%8C%CF%82 )
Apoll Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2014 Ο Θεοδόσιος δεν είναι αυτός που έσφαξε τους "εθνικούς" Έλληνες που δεν θέλανε να γίνουν χριστιανοί; Κάπου είχα διαβάσει ότι έσφαξε περί τα 20 εκ Έλληνες, αλλά δεν μπορώ να βρω που το είχα διαβάσει Λιγότερα από 20 αλλα ναι. Την ίδια περίοδο που ο Χρισόστομος έγραψε τους αφορισμούς εναντίων των Ελλήνων, που τους ψέλνουν/αναφέρουν ακόμα και σήμερα την Α' Κυριακή των Νηστειών. 1
comfuzio Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2014 Άσχετο με το θέμα αλλά σχετικό με τον Θεοδόσιο, υπάρχει κάπου αυτό σαν μελέτη; Το είχα διαβάσει σε εφημερίδα αλλά πάνε πολλά χρόνια και δεν θυμάμαι ούτε ποια ήταν ούτε χρονιά και πρόχειρα που είδα στο νετ ήταν η Σκυθόπολη αλλά δεν είμαι σίγουρος
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα