Aniparktos Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2014 Προπαραγγελεία δεν ξέρω αν θα κάνω, δεν θα πιστέψω αυτά που θα πουν στο έπακρο. Μετά το Rome II πρέπει να κρατήσουμε μια στάση 50-50. Θέλω να ελπίζω πως έβαλαν μυαλό και δεν θα ξανακάνουν τα ίδια λάθη, γιατί κακά τα ψέματα τώρα φτιάχνουν το Rome που ανακοινώνουν το επόμενο..... 1
comfuzio Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2014 Πέραν των pre-orders πρέπει να λέει κάτι και το θέμα-τίτλος του παιχνιδιού.Αν είναι κάτι με θέμα africa/asia/china/japan δεν θα το κοιτάξω καν. Και ας έχω το Shogun 2 δεν μου άρεσε η εποχή και το θέμα του. Οπότε όσο καλό gameplay και να έχει ή ακόμα και αν είναι φθηνό το πιο σίγουρο είναι να μην το πάρω.Τώρα αν πάλι είναι κάτι ανάμεσα σε:Medieval 3Barbarian Invasion 2Greece Total War με Μηδικούς πολέμους και μετά Τότε μάλλον θα το βάλω σε κάποια wishlist για να το πάρω σε τίποτα steam sales ή προσφορές από gmg/gc κτλ
Millennium Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2014 Πέραν των pre-orders πρέπει να λέει κάτι και το θέμα-τίτλος του παιχνιδιού. Αν είναι κάτι με θέμα africa/asia/china/japan δεν θα το κοιτάξω καν. Και ας έχω το Shogun 2 δεν μου άρεσε η εποχή και το θέμα του. Οπότε όσο καλό gameplay και να έχει ή ακόμα και αν είναι φθηνό το πιο σίγουρο είναι να μην το πάρω. Τώρα αν πάλι είναι κάτι ανάμεσα σε: Medieval 3 Barbarian Invasion 2 Greece Total War με Μηδικούς πολέμους και μετά Τότε μάλλον θα το βάλω σε κάποια wishlist για να το πάρω σε τίποτα steam sales ή προσφορές από gmg/gc κτλ Θα είχε ενδιαφέρον.. 1
chek2fire Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2014 Εμένα πάντως το empire και το shogun 2 μου άρεσαν αρκετά και νομίζω είχα πάρα πολύ καλή AI. Το rome δεν.. Είχε και αυτό το cheating που έκανε η AI που έβγαζε στρατεύματα από το πουθενά δεν με κράτησε καθόλου. Θα ήθελα να δω κάτι ποιο σύγχρονο αν και νομίζω θα μας πάνε τώρα σε μεσαίωνα σίγουρα.
{TDi}Dj2k..infc Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2014 Πολύ εύκολα συγχωρείτε epic λάθη imho...ούτε καν, ακόμα και medieval να είναι που γουστάρω τρελα δεν παίζει να δούνε δραχμή... 1
Επισκέπτης Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2014 Δεν ξέρω πάντως γενικά αυτή η εταιρεία παίρνει εργολαβία την πρωτοπορία που είχε κάποτε το Total War και αρχίζει να την ξεφτυλίζει στο κοινό. Ιδίως με πρόσφατες πατάτες *γκουχου* Rome 2 που πήρε 20GB patch να φτιάξει κάπως *γκουχου* οπότε δεν νομίζω να το πάρω Day 1. Τώρα σε καμια έκπτωση και στο τσακίρ κέφι ίσως.
RoS23 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2014 Ας ελπισουμε να το κανουν σωστα αυτην την φορα.
Aniparktos Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2014 Εμένα πάντως το empire και το shogun 2 μου άρεσαν αρκετά και νομίζω είχα πάρα πολύ καλή AI. Το rome δεν.. Είχε και αυτό το cheating που έκανε η AI που έβγαζε στρατεύματα από το πουθενά δεν με κράτησε καθόλου. Θα ήθελα να δω κάτι ποιο σύγχρονο αν και νομίζω θα μας πάνε τώρα σε μεσαίωνα σίγουρα. Και εγώ αυτό πιστεύω, μάλλον για Medieval III πάνε. Αλλιώς από Ασία δεν έχουν βάλει jenkins khan ακόμα οπότε επιλογές έχουν.
comfuzio Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2014 Λίγες ώρες μείνανε. Για να δούμε τι θα δούμε... 1
comfuzio Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2014 Νομίζω 4 η ώρα αρχίζει, έχουμε κάποιο Link να το δούμε Live?
comfuzio Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2014 Total War: Attila stand alone expansion είναι τελικά Αρχίζει το 395ΜΧ
Aniparktos Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2014 ναι...πφφ και περίμενα κάτι παραπάνω :/ 1
comfuzio Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2014 Δεν με χαλάει σαν τίτλος, με χαλάει ότι θα είναι reskin του Rome 2, με engine 32bit single core, πόλεις χωρίς τοίχους πάλι, ότι λέει ΠΑΛΙ "way way pre-alpha" και το final θα είναι καμία σχέση με το pre-alpha. Τα άλλα θα τα δω τώρα για να πω πχ διπλωματία έχει family tree!! Είναι όπως έπρεπε να ήταν το Rome 2 από ότι βλέπω! Γιατί δεν τα έχει αυτά το Rome 2? έχει και delete city! wow! Για pre-order δεν με βλέπω, εκτός και αν δίνει κάτι καλό μαζί με το pre-order. Γενικά αυτά που βλέπω μου αρέσουν και δεν μπορώ να καταλάβω για πιο λόγο δεν τα είχαν βάλει στο Rome 2; Μακάρι να τα βάλουν τώρα μέσω με κάποιου patch 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα