Προς το περιεχόμενο

Total War: Attila

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Super Moderators
Δημοσ.

To έχω παρατηρήσει κι εγώ, εξαιρετικά προβληματικό το σύστημα updating/patching όλης της σειράς. Σκαλώνει λίγο πριν το τέλος και μένεις να περιμένεις.

• 3 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Βρήκα ένα mod που βάζει στο Attila της φυλές του Rome II!! 

Δεν το έχω δοκιμάσει ακόμα, τώρα το κατεβάζω αλλά ελπίζω με την πιο καλή engine του Attila, Family tree, diplomacy κτλ να είναι το Rome II που ήθελα :D

Δημοσ.

Ωραίο το mod!! Δεν έχει όλες τις φυλές από το Rome II αλλά πως θα μπορούσε άλλωστε; είναι πολύ λιγότερες οι πόλεις και όλα τα provinces είναι με 3 πόλεις.

Άρχισα με Μακεδόνες, όλοι θέλανε trade μαζί μου, θετικό αυτό, οι Σπαρτιάτες είναι μέσα ως νομάδες(!) και πήρα στον Βασιλιά μου για γυναίκα την κόρη του βασιλιά της Σπάρτης και ναι, μπόρεσα να τους δώσω μια πόλη μου για έδρα!

Με χαλάνε όμως τα λίγα units και το πολύ χάλια garrison που έχει, στο Rome II με το garrison και με καλές τακτικές κρατάω μια πόλη άνετα, εδώ με τίποτα!

Με λίγες βελτιώσεις σε αυτό το mod με βλέπω να λιώνω το Attila για πολύ καιρό! 

Δημοσ.

Το TW Attila πραγματικά είναι το καλύτερο TW που βγήκε ποτέ μέχρι και τις 23/05/2016.

Γιατί στις 24/5 βγαίνει ακόμα καλύτερο TW. :)

• Like 1
Δημοσ.

Το Warhammer μου είναι παντελώς αδιάφορο σαν παιχνίδι, ποτέ μου δεν το είχα και ούτε από gameplay κτλ μου έκανε klick για να το πάρω.

Το μόνο που θα με κάνει να το πάρω είναι αν βγει κανά mod με εποχή Rome II ή Attila στο ανώτερο engine του warhammer αλλά και αυτό μόνο όταν θα είναι και αυτό σε κανά humblebundle στο 10άρικο..

• 5 μήνες μετά...
Δημοσ.

Σήμερα κατάφερα να τελειώσω το πρώτο μου campaign ως East Roman Empire.

Δύσκολο πολύ το παιχνίδι αλλά αρκετά πιο ενδιαφέρων από το Rome II.

Λέω να αρχίσω ένα ως West Roman Empire να δω πως θα τα πάω...

• Like 2
  • 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Έχει δοκιμάσει κάνεις τα Mod της σειράς Radious για Attila?

Διάβαζα τα changelog και φαίνονται αρκετά ενδιαφέρον αλλά δεν ξέρω αν λειτουργούν τόσο καλά στην πράξη. 

Δημοσ.

Τελικά το έβαλα να το δοκιμάσω και δεν μου πολύ άρεσε κυρίως για 3 λόγους, πολλές αναβαθμίσεις σε κτήρια, που ήταν υπερβολικά δυνατές με πολλά bonus, τα έξτρα units φαίνονται generic και λόγο αυτών πολλά factions χάνουν την ιδιαιτερότητα τους. Γενικώς είναι ενδιαφέρον και αλλάζει πολλά αλλά σε περιορίζει (πχ. κάνεις δεν μπορεί να κάνει raze εκτός των huns)

Θα δοκιμάσω και το tuskmod που αλλάζει κυρίως την μάχη ώστε να διαρκεί περισσότερο αλλά και το age of Vikings που προσφέρει παραπάνω αποστολές και καινούργια factions. 

Επίσης έχω βάλει τα εξής μικρά Mods:

-influential faction leader (leader gets +3-4 influence each turn)

-flags of factions (αλλάζει τις σημαίες ώστε να μην είναι τόσο όμοιες)

-Olympian battle and campaign camera (αυξάνει το μέγιστο Max/min height)

-Dont lie to me game (Εμφανίζει περισσότερα στατιστικά στα units)

Δημοσ.

το εχω παιξει με 4-5 διαφορετικους λαους και με ολους μπορουσα να κανω raze city. (Vanilla εκδοση , αυθεντικο)
Βασικα με raze city ξεγελας την ΑΙ και δημιουργεις μια νεκρη ζωνη γυρω απο τα συνορα σου με μικρη επιθετικοτητα απο την ΑΙ, ωστε να εχεις τον χρονο, να μπορεσεις να χτισεις εναν δυνατο πολιτισμο.

• Like 2
  • 1 μήνα μετά...
Δημοσ.

Εκτος απο τα γνωστα mods υπαρχει καποιο μεγαλο που να διαφοροποιει αρκετα πραγματα;

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...