Προς το περιεχόμενο

Total War: Attila

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 253
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• 2 μήνες μετά...
  • 3 εβδομάδες αργότερα...
  • Super Moderators
Δημοσ.

Τι τραγικό σύστημα update είναι αυτό... Σκάει ένα 28,7 ΜΒ και αφελώς λέω, "ας το κατεβάσω". Μισή ώρα "preallocating", τώρα έχει ένα 5λεπτο που έχει σταματήσει στα 27,4 ΜΒ και κάνει "update". Για ένα patch της πλάκας

Πέντε παιχνίδια στη βιβλιοθήκη μου είχαν updates σήμερα, τέτοιο χάλι κανένα. Και με πολύ μεγαλύτερα patches. Κατέβασμα, εγκατάσταση, δευτερόλεπτα. Το Attila, εκεί, κασμά. 

Τι να πεις...

• Like 1
  • 1 μήνα μετά...
  • 4 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Αγόρασα το CoA.

Εντυπώσεις. Τρομερό. Αλλά... όσοι νομίζουν ότι legendary δυσκολία στην WRE & ERE είναι όσο δύσκολο πάει στο παιχνίδι, πλανάστε οικτρά.

Παίξτε με Charlemagne legendary, και μετά πείτε μου, αν WRE/ERE δεν είναι απλά μεσαίας δυσκολίας campaigns.

Ειδικά ο μηχανισμός με το war weariness, από τον πρώτο γύρο στέλνει την χώρα στο χάος, ενώ έχετε 6 επιθετικούς αντιπάλους σε πόλεμο, που όχι μόνο δεν κάνουν ειρήνη με τίποτα, αλλά πιάνουν και τις περιοχές για την πάρτη τους ενώ είστε με 1 στρατό στην Δυτική Γαλλία, 5-6 γύρους μακρυά από τα σύνορα.

Δημοσ.

Total War: ATTILA - Age Of Charlemagne - The Light in the Dark

τεραστια *αλακια που δεν συμπεριλαμβανει και το πιο προηγμένο κράτος της Ευρώπης για την εποχη εκείνη, μεσαιωνική Ρωμαική Αυτοκρατορια ("Βυζαντινή") θα αυξανόταν κατακορυφα το ενδιαφέρον.

• Like 2
  • 1 μήνα μετά...
Δημοσ.

Παρεα με το attila λεω να αγορασω και καποιο dlc.Total War: ATTILA - Empires of Sand Culture Pack διαβαζω οτι ειναι αρκετα καλο γιατι προσθετει και καποια νεα πραγματα. Total War: ATTILA - Celts Culture Pack,Total War: ATTILA - Viking Forefathers Culture Pack,Total War: ATTILA - The Last Roman Campaign Pack.Απο ολα αυτα ποιο πιστευετε οτι αξιζει για αγορα?

Δημοσ.

Παρεα με το attila λεω να αγορασω και καποιο dlc.Total War: ATTILA - Empires of Sand Culture Pack διαβαζω οτι ειναι αρκετα καλο γιατι προσθετει και καποια νεα πραγματα. Total War: ATTILA - Celts Culture Pack,Total War: ATTILA - Viking Forefathers Culture Pack,Total War: ATTILA - The Last Roman Campaign Pack.Απο ολα αυτα ποιο πιστευετε οτι αξιζει για αγορα?

Charlemagne DLC είναι απαραίτητη. Βασικά το "Light" Medieval III είναι.Με ενδιαφέρωντες μηχανισμούς και έθνη όπως Κόρδοβα.

• Like 1
  • 2 εβδομάδες αργότερα...
  • Super Moderators
Δημοσ.

Mε διαφορά το πιο σπαστικό παιχνίδι σε επίπεδο update (αυτό και τα "αδερφάκια" του, Rome II και Shogun II) που έχω στη συλλογή μου:

Μισή ώρα (με το ρολόι) για 195,4 MB. Είχε σταματήσει στα 180-κάτι και έκανε update. Επιτέλους τελείωσε προ ενός λεπτού. Τι σύστημα έχουν, δεν ξέρω.

Για κάποιο μαζοχιστικό λόγο, ψήνομαι για το Charlemagne, αλλά με πρόλαβε το XCOM 2. Το έχω στα υπόψη μου, πάντως.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...