Apoll Δημοσ. 9 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2015 H Αρμενία ήταν client state της Περσίας και πριν το patch. Η καλύτερη μέθοδος για να σπάσει την συμμαχία με την Περσία και να γυρίσει σε εσένα, είναι ο γάμος με την Αρμένισσα πριγκήπησα. Όταν αρχίσεις και αναπτύσεις τα χωριά, και βγάζουν τοξότες στις μονάδες τις πόλεις, έχεις καθαρίσει την πλέμπα Με 6 μονάδες μπορείς να φας 20. Επίσης αν δείτε τον Πέρση Βασιλιά με το στρατό του, ξεμοναχιάστετον και πλακώστε τον. Οι άλλοι στρατηγοί του θα σας αφήσουν ήσυχους για 2 γύρους, μέχρι να εμφανιστεί ο νέος Βασιλιάς με το στρατό του.
comfuzio Δημοσ. 9 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2015 Οι Πέρσες κάναν ένα τρελό, πήραν 4 full στρατούς και περάσανε μέσα από εμένα και πήγαν Γερμανία, δεν είχαμε καμία συνθήκη πέραν NAA για να πεις ότι πήγαν σε στόχο που έβαλα αλλά και πάλι οι στόχοι που έβαζα ήταν στην Ιταλία που κατέρρευσε η WRE, αφού λοιπόν περάσαν όλο αυτόν τον στρατό χωρίς την άδεια μου μετά μου κάνανε war βέβαια έβαλα και εγώ τον spy και έφαγε τον βασιλιά τους αλλά ήταν critical success οπότε το ΑΙ δεν μπορεί να ξέρει ότι ήμουν εγώ που το έκανα ή κάποιος άλλος agent από τους 10+ που ήταν γύρο του. Προς το παρόν βαστάω γερά αλλά από εκεί που έλεγα να πάω βόρεια τώρα πρέπει να πάω ανατολικά αλλά έχοντας και τις 4 20άδες μέσα στα Βαλκάνια!
comfuzio Δημοσ. 10 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2015 Εντάξει επικές μάχες σε όλα τα μέτωπα! Όχι μόνο νίκες αλλά και ήττες αλλά και αυτές μέσα στο πρόγραμμα είναι. Άφησα έναν στρατό μόνο στην Dacia και 1 βόρεια της Θεσσαλονίκης και όλους τους άλλους έφυγα για ανατολή, Έχασα και 2 λεγεώνες στην Αρμενία...νόμιζα ότι οι μάχες πάνε το πολύ 40χ40 αλλά μου έτυχαν 3 φορές ως τώρα να έχω έναν 20άρι αλλά όχι πλήρης(μετά από μάχη αποδεκατισμένος) και μου σκάνε 2 full 20αριδες και 1 μικρός 5-6 μονάδες. Την μια φορά εντάξει τους πάλεψα και κέρδισα. Τις άλλες φορές έχασα κατά κράτος! Γενικά δεν είναι να πάρεις εδάφη σε αυτό το παιχνίδι. Όπου πάω κάνω loot και μετά raze
noFEARgr Δημοσ. 10 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2015 προσωπικα γιαυτο πηρα ουνους , οτι παιρνω το καιω 2
Apoll Δημοσ. 10 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2015 Εντάξει επικές μάχες σε όλα τα μέτωπα! Όχι μόνο νίκες αλλά και ήττες αλλά και αυτές μέσα στο πρόγραμμα είναι. Άφησα έναν στρατό μόνο στην Dacia και 1 βόρεια της Θεσσαλονίκης και όλους τους άλλους έφυγα για ανατολή, Έχασα και 2 λεγεώνες στην Αρμενία...νόμιζα ότι οι μάχες πάνε το πολύ 40χ40 αλλά μου έτυχαν 3 φορές ως τώρα να έχω έναν 20άρι αλλά όχι πλήρης(μετά από μάχη αποδεκατισμένος) και μου σκάνε 2 full 20αριδες και 1 μικρός 5-6 μονάδες. Την μια φορά εντάξει τους πάλεψα και κέρδισα. Τις άλλες φορές έχασα κατά κράτος! Γενικά δεν είναι να πάρεις εδάφη σε αυτό το παιχνίδι. Όπου πάω κάνω loot και μετά raze Ως Βυζάντιο, άμυνα μέχρι να έχεις την οικονομία να συντηρείς 10 πλήρως ανεπτυγμένους στρατούς με τουλάχιστον 3 Tagmata ο καθένας, αν παίζεις σε legendary. Ακόμα και με 5 stack, και είμαι σε άμυνα αυτή τη στιγμή εν έτη 405
comfuzio Δημοσ. 10 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2015 Ο Στρατηγός αναβαθμίζεται ποτέ; Μια ζωή ως τώρα tier 1 είναι για decor... Κάτι άλλο ...πατάω end turn και άνετα κάνω καφέ, αν κάπνιζα θα έκανα τσιγάρο...δεν λέω για turn που μου κάνουν μάχη αλλά για turn που δεν είχε δράση....βασικά πάντα έχει δράση agent powa!
Apoll Δημοσ. 12 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2015 Ο Στρατηγός αναβαθμίζεται ποτέ; Μια ζωή ως τώρα tier 1 είναι για decor... Κάτι άλλο ...πατάω end turn και άνετα κάνω καφέ, αν κάπνιζα θα έκανα τσιγάρο...δεν λέω για turn που μου κάνουν μάχη αλλά για turn που δεν είχε δράση....βασικά πάντα έχει δράση agent powa! Τί εννοείς αν οι στρατηγοί αναβαθμίζονται; Φυσικά. Για κοίτα καλύτερα την οθόνη του στρατηγού (hint κάτω αριστερά). Κοίτα, αν έχεις AMD επεξεργαστή, αυτό είναι γνωστό από εποχή Rome 2. Σκέψουν ο FX8350 @ 5Ghz που είχα, ήθελε πιο πολύ χρόνο για να κάνει process τον γύρο από τον i5 που είχα στο laptop!!!!!!! Γι αυτό και πήρα i7 και ας ήταν ενός μηνός CPU (ο FX). Τώρα στον i7 δεν θέλει και τόση ώρα για να κάνει process, εκτός αν είσαι γρήγορος στον να φτιάχνεις τον καφέ.
comfuzio Δημοσ. 12 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2015 Δεν λέω για τα skills του general αλλά για το ότι είναι πάντα μια μονάδα ενός μόνο τύπου! Στο Rome II είχες να διαλέξεις general ανάμεσα σε 5-6 τύπους general. Τώρα για cpu δεν παίζει μια για να κάνω την αλλαγή! Μακάρι να τα είχα να έβαζα και γω έναν i7
miike Δημοσ. 12 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2015 Σίγουρα θα βελτιωθεί αυτό με τους γύρους. Και στο rome II έτσι ήταν στην αρχή..
Apoll Δημοσ. 12 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2015 Δεν λέω για τα skills του general αλλά για το ότι είναι πάντα μια μονάδα ενός μόνο τύπου! Στο Rome II είχες να διαλέξεις general ανάμεσα σε 5-6 τύπους general. Τώρα για cpu δεν παίζει μια για να κάνω την αλλαγή! Μακάρι να τα είχα να έβαζα και γω έναν i7 Οι μονάδες των στρατηγών αναβαθμίζονται από το tech tree όπως όλες οι άλλες μονάδες (π.χ Cohors σε Legio)/ Η τρίτη αναβάθμιση τους κάνει μονάδα ιππικού μάλιστα.
Super Moderators Snoob Δημοσ. 18 Μαρτίου 2015 Super Moderators Δημοσ. 18 Μαρτίου 2015 Δεν μπορώ να πιστέψω ότι δεν υπάρχει ένα σοβαρό άτομο στο εμπορικό τμήμα να τους εξηγήσει πόσο απίστευτα διαολίζουν τον κόσμο ξεπετώντας από ένα DLC κάθε μήνα, και ούτε. Είπαμε, να το αρμέξουμε το γελάδι, αλλά αυτοί εδώ, ούτε τα προσχήματα. 4
Super Moderators Snoob Δημοσ. 18 Μαρτίου 2015 Super Moderators Δημοσ. 18 Μαρτίου 2015 Δεν είναι θέμα χρημάτων, για μένα. Είναι θέμα στρατηγικής και πρωτίστως συμπεριφοράς απέναντι στους πελάτες σου, σε τελική, ωμή ανάλυση. Χωρίς, δηλαδή, να μπεις σε συναισθηματικά φορτισμένες συζητήσεις για την ανάγκη να δείξεις στον κόσμο πως εκτιμάς τους "fan" σου κτλ., όταν αρμέγεις τόσο ξεδιάντροπα ένα σύστημα, ζημιά κάνεις στον εαυτό σου. Εμπορικά, καθαρά. Πολλαπλασιάζεις τον πληθυσμό της Βραζιλίας και της Ρωσίας. Και μετά καίγονται δίκαιοι και άδικοι, αντάμα. Ήδη τα δύο τελευταία της σειράς έχουν τις χαμηλότερες βαθμολογίες στην ιστορία του franchise, αντικατοπτρίζοντας έτσι όχι μόνο δεδομένα και εξαντλητικά αναλυμένα προβλήματα και αστοχίες, αλλά και τη φυσική κόπωση που προκύπτει από την επαφή με την ίδια συνταγή. Η Sega και η CA εκεί, όμως, να το στραγγίσουν το ζωντανό. Τέλος πάντων, κακό του κεφαλιού τους. 2
comfuzio Δημοσ. 18 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2015 Όπως τα λες Snoob! Βέβαια είναι και το τι είναι αυτά τα DLC, εγώ τα βαρέθηκα τα culture packs. Αν βγάζαν DLC σε στυλ WoS του Rome II, κάτι που να δίνει κάτι νέο στο παιχνίδι και όχι unlocks με reskined units δεν θα με πείραζε και τόσο.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα