Προς το περιεχόμενο

Total War: Attila

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Στο link πάντως λέει ότι η επιλογή δεν επηρεάζει άμεσα τα γραφικά απλά εμποδίζει το αυτόματο downgrade επιλογών όταν το παιχνίδι κρίνει ότι είναι υψηλά μετά απο load της πίστας.

Άρα άμα το έχει on -> οι επιλογές σου παραμένουν όπως τις έχεις απο high σε High ακόμα και σε lower tier gpu και αντίστοιχο κόστος σε performance.

Ενώ όταν το έχει off -> αυτόματο downgrade απο high σε low ή απενεργοποίηση antializing (για παράδειγμα) όταν τα checks του game θεωρούν ότι δεν θα έχεις σωστό performance μετα απο load μιας πίστας.

Με 770 2g το έχω on.

Δημοσ.

Και εγώ on το έχω σε R9 280X 3GB αλλά που και που βλέπω να πέφτουν πολύ χαμηλά τα fps.

Anyway νομίζω ότι αν θες το παιχνίδι να φαίνεται πολύ καλά το τικάρεις αλλά θα έχεις επιπτώσεις στις επιδόσεις, χωρίς τικ το σύστημα αυτορυθμίζεται για να έχει καλές επιδόσεις ρίχνοντας όμως τα γραφικά.

Αν πάλι έχεις σύστημα πολύ δυνατό το τικάρεις και έχεις και καλά γραφικά και καλές επιδόσεις! Αναμονή όμως για το πρώτο patch για εμάς με AMD

Δημοσ.

Όπως έγραφα χτες, η διαφορά μεταξύ των μονάδων των Βυζαντινών, είναι μεγάλη μετά το πρώτο upgrade.

2015-02-24_00001_zpsysktuhyt.jpg

Όχι βέβαια και ότι το παιχνίδι έγινε εύκολο. Ακόμα δύσκολο είναι στο legendary....

Δημοσ.

Την βοήθειά σας θα ήθελα: είναι τόσο βαρύ όσο το ROME 2, που έπρεπε να είχες γαϊδουρινή υπομονή για να τελειώσεις ένα turn?

Δημοσ.

Εξαρτάται την CPU που έχεις. Στον 4820Κ @ 4.8, κρατά λιγότερο απ' ότι το Rome 2 και αυτό εκ πείρας.

Αν έχεις κανέναν FX, τί να σου πω. Όλα είναι σχετικά

Δημοσ.

Υπάρχει κάποιος οδηγός στρατηγικής για τους Βυζαντινούς κάπου στο internet γιατί έχω απογοητευτεί  απο την διαχείρηση των πόλεων που  κάνω

Δημοσ.

Δυτική Ρώμαϊκή Αυτοκρατορία. Στο Legendary, είναι πιο εύκολη από Βυζάντιο :/

Δεν μπορώ να καταλάβω που κολάνε όλοι με WRE και γκρινιάζουν ότι είναι δύσκολο. (οκ Legendary start είναι τί περιμένει κανείς).

Γύρος 20. Και έχω πατήσει πάνω από 10 επαναστάσεις, υπέταξα πάνω από μία φορά μερικούς βαρβάρους και υποχρεώθηκα να τους εξαφανίσω αφού στον επόμενο γύρο που τους έκανα client states έκαναν πόλεμο.

Χρειάστηκα να κάψω όλη την Αφρική εγκαταλείπωντάς τη ως καμένη γη, για να μαζέψω λεφτά αλλά και γιατί δεν υπήρχε ελπίδα να τους κρατήσω μακροπρόθεσμα. Το ίδιο έκανα και με την κεντρική Βρετανία, κρατώντας την Νότια μόνο. Με αποτέλεγμα οι βόρειοι να μην κάνουν επίθεση. Μόνο από Ιρλανδία μεριά και φάγανε γερή π......

Κατέστρεψα ΌΛΕΣ τις εκκλησίες και τους ναούς, και το γύρισα σε Forum. Θα επαναφέρω την Ρωμαϊκή παγανιστική θρησκεία.

Έχω 20Κ ρευστό, αλλά μόνο 500 έσοδα. Δεν με ανησυχεί όμως μιας και έχω 4 πλήρεις στρατούς και ετοιμάζω τον 5ο, και αναπτύσω την οικονομία της Ιταλίας, Μεγάλης Ελλάδας, Κορσική, Νότια Γαλλία.

---------------------

Υπάρχει κάποιος οδηγός στρατηγικής για τους Βυζαντινούς κάπου στο internet γιατί έχω απογοητευτεί  απο την διαχείρηση των πόλεων που  κάνω

Όχι αλλά διάβασε τα ακόλουθα.

α) Αν δεν παίζεις σε legendary, εξαγόρασε τους Πέρσες με χρήμα. Θα σε αφήσουν ήσυχο. Όλα τα άλλα είναι απλά και εύκολα για Βυζάντιο αν δεν παίζεις Legendary. Αν δεν μπορείς, παίξε Περσία για να μάθεις τους μηχανισμούς μιας και αυτό φταίει. 

β) Legendary.

Υπάρχει ο εύκολος τρόπος και ο δύσκολος τρόπος.

Δύσκολος είναι ότι κρατάς την Χριστιανική Θρησκεία. Πολεμάς όλες τις μάχες. Μαθαίνεις να πολεμάς με αποτελεσμάτικότητα κάνωντας όσο το δυνατόν περισσότερες απώλειες σε κάθε μάχη ακόμα και ήττες. Θα σε πάρει κάμποσα (=10+) campaign για να μάθεις πως παίζει το Βυζάντιο.

Εύκολος τρόπος. Το γυρνάς στην Αρχαιοελληνική Θρησκεία. Καθαρίζεις άμεσα από αρνητικά πρόσημα στο order.

-----------------------

Γενικές συμβουλές του Βυζαντίου.

1) Βγάλε τους αναβαθμισμένους στρατιώτες με ακόντια.

2) Beeline για Legio (θες 2500 gold) στον γύρο 3.

3) Όλες οι μάχες με realtime. Δεν κάνεις autoresolve τίποτα ακόμα και αν κάνουν ντου σε πόλη με 3000 στρατιώτες και έχεις μόνο 420. Οι απώλειες μετράνε

4) Μαζεύεις τους 4 στρατούς από Συρίας, Καππαδοκία γύρο από την Έδεσσα ΣΤΟΝ 2ο ΓΥΡΟ.  Ένας στρατός μέσα στην Έδεσσα ολοι οι άλλοι Δυτικά και Νότιο Δυτικά να ακουμπάνε την πόλη.

5) Ανεβάζεις φορολογία για 1-2 γύρους.

6) Φτιάχνεις 7 λογχοφόρους στους δύο στρατούς της Ευρώπης.

7) καταστρέφεις όλες τις εκκλησίες. φτιάξε κάτι άλλο προσωρινά και φτιάξε εκκλησίες αργότερα αν κρατήσεις την Χριστιανική θρησκεία.

8) Οι δύο στρατοί στην Ευρώπη είναι αρκετοί για να πατήσουν τους Γότθους. Ασε τους Γότθους να καταστρέψουν δύο-τρεις πόλεις, και κάνεις επίθεση με το ένα stack. 99% ο Αλαρικ θα περάσει Ασία. Μετά το πρώτη μάχη σε πόλη, κυνήγατον. Θα σου δώσει ειρήνη και 2000 gold. Αν όχι σπάστου τα μούτρα.

9) ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ κάνεις Στρατηγό τον Αρκάδιο και του δίνεις το στρατό της Κωνσταντινούπολης.

10) Φτιάξε φάρμες σε Κόρινθο, Ασία και Κιλικία.

11) Αν η Γκαραμάνθια κάνει επίθεση, κάψε όλη την Λιβύη.

12) Και το πιο σημαντικό ΜΗΝ ΚΑΝΕΙΣ ΟΥΤΕ ΕΝΑ AUTORESOLVE ΣΕ LEGENDARY με WRE/ERE.

Τα υπόλοιπα γνωστά. Κυβερνήτες, Στρατηγοί για προαγωγές κλπ.

• Like 1
Δημοσ.

ΑPOLL Ευχαριστώ πόλυ για τις συμβουλές σου.Πήγα να καταργήσω τον χριστιανισμό (αμαρτία σαρακοστή) βγάζοντας υποθέτω οτι εκκλησία υπάρχει κάνοντας αμφιθέατρα άλλα για κάποιο λογω ενω εχώ και κτίρια για public order και για φαγητό το public order πέφτει πάλι μήπως κάνω κάτι λάθος  ή απλά πρέπει να περιμένω μερικούς  γύρους ακόμα  για να ανακτήθει πάλι???

• Super Moderators
Δημοσ.

Βλέπω το πρωί mail από το greenman, ο κωδικός του Longbeards, χαίρομαι -λέω θα τους δω λιγάκι πριν τη δουλειά- και... τζίφος. Ξεκλειδώνει σε 12 ώρες περίπου.

• Like 1
Δημοσ.

Στο Poll στο forum τους τι απαντήσατε; Εγώ έβαλα πιο πολλά multiplayer modes.

Πραγματικά δεν θέλω άλλα dlc που να κάνουν unlock πράγματα που είναι ήδη μέσα στο παιχνίδι.

Δεν λέω εντάξει να αγοράσουμε DLC αλλά να δίνουν κάτι που δεν υπήρχε πιο πριν και όχι να μας πουλάνε για 7,5ευρώ re-skinned unites a la Rome II. Βέβαια και μερικά νέα campaigns όπως πχ WoS δεν είναι άσχημα ή πιο πολλές historical battles αλλά όχι ως DLC με λεφτά

• Super Moderators
Δημοσ.

Δώσε ένα σύνδεσμο αν είναι εύκολο, δεν συμμετέχω εκεί, απλά να δω τι επιλογές έχουν. Μπήκα λίγο και ψιλό-πελάγωσα.

• Super Moderators
Δημοσ.

Μάλλον self-contained campaigns θα απαντούσα κι εγώ (όπως οι περισσότεροι, αυτή τη στιγμή), δε νομίζω πως θα μπορούσα να ανταποκριθώ στις μάχες σε multiplayer επίπεδο, όλη την ώρα με το pause είμαι. 

Εντωμεταξύ, κοιτούσα τα faction traits του καινούργιου DLC, πολύ ενδιαφέρουσες επιλογές έχει. Βουργουνδούς με βλέπω να επιχειρώ, πολύ απομόνωση έχει πέσει εκεί πάνω στη Σκανδιναβία.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...