Προς το περιεχόμενο

Total War: Attila

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 253
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Ουάου,να τρέξω να προπαραγγείλω το νέο Total war alpha για να ξαναζήσω τις υπέροχες στιγμές που μου χάρισαν τα first release Empire,Rome II.

Ελπίζω οι τύποι που την έπαθαν με το Rome II τουλάχιστον να θυμούνται την νίλα τους και να μην ξαναχαρήσουν στους κλεφτοκοτάδες τα λεφτά τους για ένα χαλασμένο προϊόν.

Όπως και για το RomeII,από καλάθι και αυτό εάν βγει κάποιο mod επιπέδου EBII.

Δημοσ.

Αυτή την φορά δεν έχει pre-order! 

Ελπίζω να είναι το Total War: Arena...

Το οποίο είχαν πεί οτι θα το έδιναν δωρεάν μαζί με το ROME II....

• Like 1
Δημοσ.

Ναι το Arena αν είναι αυτό που δύσκολα να είναι αυτό θα είναι Free To Play αλλά σε όσους έχουν το Rome II θα δώσουν in-game items αξίας 15 ευρώ 

Source.png Πηγή: TW-Arena

Λογικά κάποιος άλλος τίτλος θα είναι και αν είδα καλά στα comments στο twitch ότι εκεί που θα πούνε για τον νέο τίτλο είναι μικρή έκθεση και πιθανόν να μην είναι μεγάλος τίτλος αλλά κάτι πιο local για τους Βρετανούς. 

Όπως και να έχει σε λίγες μέρες θα μάθουμε! 

• Like 1
Δημοσ.

Θέε μου δώσε μας καλό ΑΙ. Μόνο αυτό. Τίποτα άλλο.

Δημοσ.

Θέε μου δώσε μας καλό ΑΙ. Μόνο αυτό. Τίποτα άλλο.

Δεν έγινε στο Rome,Medieval,Empire,Shogun & Rome II(μαζί με τα add-on/dlc/exp),τι σε κάνει να ελπίζεις ακόμη;

• Like 1
Δημοσ.

Δεν έγινε στο Rome,Medieval,Empire,Shogun & Rome II(μαζί με τα add-on/dlc/exp),τι σε κάνει να ελπίζεις ακόμη;

Ωπα ωπα ωπα, το Shogun και το Empire (αλλα και το Rome για την εποχή του) είχε και γαμώ τα ΑΙ. Και μην βάζεις στην ίδια λίστα παιχνίδια TW που βγήκαν το 2004 με αυτά του 2014. Άλλα τα δεδομένα και οι τεχνολογίες τότε και άλλες τώρα. Εγώ κυρίως μιλούσα συγκριτικά με το Rome II. Τα υπόλοιπα είχαν ικανοποιητικό εως απίστευτο ΑΙ.

Δημοσ.

Ωπα ωπα ωπα, το Shogun και το Empire (αλλα και το Rome για την εποχή του) είχε και γαμώ τα ΑΙ. Και μην βάζεις στην ίδια λίστα παιχνίδια TW που βγήκαν το 2004 με αυτά του 2014. Άλλα τα δεδομένα και οι τεχνολογίες τότε και άλλες τώρα. Εγώ κυρίως μιλούσα συγκριτικά με το Rome II. Τα υπόλοιπα είχαν ικανοποιητικό εως απίστευτο ΑΙ.

Μια ερώτηση:Έχεις παίξει ποτέ το Empire/Rome vanilla;

Γιατί ακόμη και με mod,όπως το Darth mod, η AI είναι πολύ προβληματική σε κάθε τίτλο μετά το Medieval.

Στο Rome χρειάστηκαν χρόνια και mod μεγέθους Gb για να φτάσει κάπου που να θεωρείται βιώσιμη.Ιδίως στο θέμα διπλωματίας είναι(και ήταν) πάντα χάλια.

Στο Battle AI έχει κάποιες βελτιώσεις που άλλοτε χάνονται και άλλοτε εμφανίζονται,σε γενικές γραμμές από Rome/Medieval II/Empire/Shogun 2 είναι κάτω του μετρίου με το Shogun 2 να είναι το καλύτερο λόγω των πολλών περιορισμών που επέβαλαν στο παιχνίδι.

Στο campaign παλεύεται κάπως στα περισσότερα,αν και πάλι το "απίστευτο" είναι όνειρο τρελό,όνειρο απατηλό.

Άλλες τεχνολογίες που όμως ήταν καλά δομημένες και παρουσίαζαν καλό AI,όχι πασαλείμματα.

Δημοσ.

Μια ερώτηση:Έχεις παίξει ποτέ το Empire/Rome vanilla;

Γιατί ακόμη και με mod,όπως το Darth mod, η AI είναι πολύ προβληματική σε κάθε τίτλο μετά το Medieval.

Στο Rome χρειάστηκαν χρόνια και mod μεγέθους Gb για να φτάσει κάπου που να θεωρείται βιώσιμη.Ιδίως στο θέμα διπλωματίας είναι(και ήταν) πάντα χάλια.

Στο Battle AI έχει κάποιες βελτιώσεις που άλλοτε χάνονται και άλλοτε εμφανίζονται,σε γενικές γραμμές από Rome/Medieval II/Empire/Shogun 2 είναι κάτω του μετρίου με το Shogun 2 να είναι το καλύτερο λόγω των πολλών περιορισμών που επέβαλαν στο παιχνίδι.

Στο campaign παλεύεται κάπως στα περισσότερα,αν και πάλι το "απίστευτο" είναι όνειρο τρελό,όνειρο απατηλό.

Άλλες τεχνολογίες που όμως ήταν καλά δομημένες και παρουσίαζαν καλό AI,όχι πασαλείμματα.

Δίκιο έχεις για το Empire. Παρόλο που λάτρευα την ΔυτικοΕυρωπαϊκή μουσκετομανία, το ΑΙ κατέστρεψε το παιχνίδι για μένα. Είμαι πιο ανεκτικός όμως σε θέματα ΑΙ διότι ξέρω ότι ποτέ δεν θα παίζουν σαν παίκτες. Παρ'όλα αυτά, πρέπει η εταιρεία να προσπαθήσει να ισορροπήσει το gameplay με τα gameplay bonus. Για παράδειγμα, πάρε το ΑΙ στο Civilization 5. Πάντα λειτουργεί με τις ίδιες εντολές απλά σε κάθε επίπεδο δυσκολίας ανεβαίνουν τα research rates, production, gold. Κάπως έτσι λειτουργούνε όλα τα ΑΙ σε παιχνίδια. Τώρα, όσο αναφορα την διπλωματία που λες, έχει να κάνει με ανθρώπινη σκέψη (ως προς το ποιά συμφωνία θα είναι πιο συμφέρουσα για το ΑΙ) που δεν μπορεί να αντιγραφεί από την αλήθινη ζωή. Όσοι αλγόριθμοι και να βγούνε, ποτε δεν θα υιοθετήσει το παιχνίδι ανθρωποειδές ΑΙ. Απλά θα ανεβαίνουν τα Bonus.

Δημοσ.

εννοειται πως δεν προκειται να κάνω προπαραγγελεία μετά το φιάσκο του Rome 2.

Κάτσε να το δεις. Μπορεί να είναι καλό και να τρέχεις μετά.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...