Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εχω το πισι της υπογραφης μου. Εδω και λιγες μερες παρουσιαζει την εξης περιεργη συμπεριφορα..

Πατωντας το κουμπι power παιρνει ρευμα και αμεσως σβηνει. 

Αν το ξαναπατησω δεν παιρνει μπροστα ουτε αν ανοιγοκλεισω το τροφοδοτικο.

Ο μονος τροπος για να παρει μπρος ειναι να το βγαλω απο το ρευμα , να πατησω παρατεταμενα το power ωστε να σβησει το λαμπακι της μητρικης και μετα να το ξανασυνδεσω στο ρευμα...

Τι λετε να φταιει? 

Δεν το κανει παντα....οπως γραφω στο τιτλο ..μια στις 2 φορες συμβαινει αυτο....φοβαμαι για βλαβη μητρικης αλλα δνε ξερω αν παιζει ρολο η μπαταρια της?!

• Like 1
Δημοσ.

Reset@BIOS και επίσης άλλαξε και τη μπαταρία της μητρικής επί τη ευκαιρία.

Μετά, αν συνεχίσει, ξηλώνεις τα πάντα, βάζεις επάνω μόνο CPU-Cooler και μια RAM και αρχίζεις τις δοκιμές (ή αν δεν λειτουργεί ούτε έτσι, κοιτάς για τροφοδοτικό).

Δημοσ.

Είναι πολύ πιθανό να φταίει το τροφοδοτικό , είχα παρόμοιο πρόβλημα, ξεκινούσαν μόνο τα ανεμιστηράκια όταν πατούσα το power button και απο κει και πέρα τίποτα.

• Like 1
Δημοσ.

Σας ευχαριστω ολους για τις απαντησεις....Delta αυτο ακριβως συμβαινει ...αν αναψουν τα αναμεστηρακια και ειμαι τυχερος δεν θα μπουταρει...

Να χρησιμοποιησω ενα turbox x real series 750 που εχω ή θα κλαταρει με το oc που εχω κανει?

Δημοσ.

Χρησιμοποιησε το για να δούμε αν λύνει το πρόβλημα με το boot. Τώρα αν μπεις στα Windows κανονικά και τρέχεις ελαφριές εφαρμογές κανονικά (π.χ internet browser), αλλά έχεις προβλήματα όταν τρέχεις παιχνίδια τότε είτε σταμάτα το OC είτε θα χρειαστεί να αγοράσεις κάποιο πιο δυνατό τροφοδοτικό.

Δημοσ.

Ευχαριστω ολους για απαντησεις... Λοιπον μιας και δεν ειχα πολυ χρονο για ελεγχο, σημερα εκανα ενα reset bios και πλεον αν και ακουγεται το ηχειο του boot βγαζει μηνυμα οτι δεν βρισκει συσκευη για να ξεκινησει...  Οι σκληροι δεν πολυακουγονται με την εναρξη να παιρνουν ρευμα.. 

Στο bios τους βλεπει κανονικα αλλα δεν φορτωνει τπτ...

Δημοσ.

Οι υποψίες επιβεβαιώθηκαν...αλλάζοντας τροφοδοτικό όλα διορθώθηκαν...Βέβαια τρέχοντας τεστάκια σκληρών βρήκα τον δίσκο του σκληρού κατά 30% κατεστραμμένο και τον δεύτερο κατα 70%.   Δεν ξέρω αυτό ποσο επηρεάζει τη σταθερότητα του συστήματος!?

Ξαναανεβασα συχνοτητες και είμαι στα 3.4 ghz, με cpu core voltage 1.45 και cpu /nb voltage 1.4250. Ειναι καλα τα voltage? Η ψήλα;

Αγορασα το corsair cs600 80+ bronze

Δημοσ.

Μετα απο καποιες ωρες λειτουργιας κ σε ανυποπτη στιγμη βγαινει μια οθονη που λεει οτι παρουσιαστηκε καποιο προβλημα κ μετα απο συλλογη πληροφοριων ζηταει επανεκκινηση...καμμια ιδεα?

Δημοσ.

Λοιπον εβαλα το ρολοι στα 3.3 και αφησα ολες τις τιμες στο auto...με prime 95 σε lbend test αλλα και στο πρωτο...ολα καλα μετα απο 30 λεπτα...Να τα αφησω εκει?

Παρακαλούμε συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Θα είστε σε θέση να αφήσετε σχόλιο αφού συνδεθείτε

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...