Lemuria Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2014 Εχω το πισι της υπογραφης μου. Εδω και λιγες μερες παρουσιαζει την εξης περιεργη συμπεριφορα.. Πατωντας το κουμπι power παιρνει ρευμα και αμεσως σβηνει. Αν το ξαναπατησω δεν παιρνει μπροστα ουτε αν ανοιγοκλεισω το τροφοδοτικο. Ο μονος τροπος για να παρει μπρος ειναι να το βγαλω απο το ρευμα , να πατησω παρατεταμενα το power ωστε να σβησει το λαμπακι της μητρικης και μετα να το ξανασυνδεσω στο ρευμα... Τι λετε να φταιει? Δεν το κανει παντα....οπως γραφω στο τιτλο ..μια στις 2 φορες συμβαινει αυτο....φοβαμαι για βλαβη μητρικης αλλα δνε ξερω αν παιζει ρολο η μπαταρια της?! 1
dimitrisOP Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2014 δοκιμασε με αλλο τροφοδοτικο πρωτα ισως να φταει αυτο 1
lakis.makis Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2014 κάνε reset στο βιος και δες ανοίογοντας μήπως η ψύχτρα του επεξεργαστή έχει μαζέψει μαλί
Πέτρος Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2014 Reset@BIOS και επίσης άλλαξε και τη μπαταρία της μητρικής επί τη ευκαιρία. Μετά, αν συνεχίσει, ξηλώνεις τα πάντα, βάζεις επάνω μόνο CPU-Cooler και μια RAM και αρχίζεις τις δοκιμές (ή αν δεν λειτουργεί ούτε έτσι, κοιτάς για τροφοδοτικό).
Delta² Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2014 Είναι πολύ πιθανό να φταίει το τροφοδοτικό , είχα παρόμοιο πρόβλημα, ξεκινούσαν μόνο τα ανεμιστηράκια όταν πατούσα το power button και απο κει και πέρα τίποτα. 1
Lemuria Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2014 Σας ευχαριστω ολους για τις απαντησεις....Delta αυτο ακριβως συμβαινει ...αν αναψουν τα αναμεστηρακια και ειμαι τυχερος δεν θα μπουταρει... Να χρησιμοποιησω ενα turbox x real series 750 που εχω ή θα κλαταρει με το oc που εχω κανει?
Delta² Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2014 Χρησιμοποιησε το για να δούμε αν λύνει το πρόβλημα με το boot. Τώρα αν μπεις στα Windows κανονικά και τρέχεις ελαφριές εφαρμογές κανονικά (π.χ internet browser), αλλά έχεις προβλήματα όταν τρέχεις παιχνίδια τότε είτε σταμάτα το OC είτε θα χρειαστεί να αγοράσεις κάποιο πιο δυνατό τροφοδοτικό.
Lemuria Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2014 Ευχαριστω ολους για απαντησεις... Λοιπον μιας και δεν ειχα πολυ χρονο για ελεγχο, σημερα εκανα ενα reset bios και πλεον αν και ακουγεται το ηχειο του boot βγαζει μηνυμα οτι δεν βρισκει συσκευη για να ξεκινησει... Οι σκληροι δεν πολυακουγονται με την εναρξη να παιρνουν ρευμα.. Στο bios τους βλεπει κανονικα αλλα δεν φορτωνει τπτ...
AlienTechGR Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2014 Νομίζω βγάζει μάτι ότι είναι θέμα τροφοδοτικού...
Lemuria Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2014 Οι υποψίες επιβεβαιώθηκαν...αλλάζοντας τροφοδοτικό όλα διορθώθηκαν...Βέβαια τρέχοντας τεστάκια σκληρών βρήκα τον δίσκο του σκληρού κατά 30% κατεστραμμένο και τον δεύτερο κατα 70%. Δεν ξέρω αυτό ποσο επηρεάζει τη σταθερότητα του συστήματος!? Ξαναανεβασα συχνοτητες και είμαι στα 3.4 ghz, με cpu core voltage 1.45 και cpu /nb voltage 1.4250. Ειναι καλα τα voltage? Η ψήλα; Αγορασα το corsair cs600 80+ bronze
Lemuria Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2014 Μετα απο καποιες ωρες λειτουργιας κ σε ανυποπτη στιγμη βγαινει μια οθονη που λεει οτι παρουσιαστηκε καποιο προβλημα κ μετα απο συλλογη πληροφοριων ζηταει επανεκκινηση...καμμια ιδεα?
Narayan Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2014 Κατέβασε συχνότητες στο bus, τα έχει παίξει το SATA από το OC.
Lemuria Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2014 Λοιπον εβαλα το ρολοι στα 3.3 και αφησα ολες τις τιμες στο auto...με prime 95 σε lbend test αλλα και στο πρωτο...ολα καλα μετα απο 30 λεπτα...Να τα αφησω εκει?
thelos257 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2014 και εγω το ιδιο προβλημα εχω παιδια στον η/υ μου με MS-7512 Μητρικη πλακετα επεξεργαστη intel core 2 quad q8300
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Παρακαλούμε συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Θα είστε σε θέση να αφήσετε σχόλιο αφού συνδεθείτε
Συνδεθείτε τώρα