Προς το περιεχόμενο

nvidia display driver stopped responding and has recovered

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

εχω laptop με windows 8.1 64bit και καρτα γραφικων nvidia 9600GT 512MB

σε τακτικα διαστηματα μου εμφανιζει το παρακατω μηνυμα και μετα κολαει ολο το συστημα,

nvidia display driver stopped responding and has recovered

εχω εγκαταστησει την τελευταια εκδοση nvidia

το προβλημα αυτο δεν ειχε παρουσιαστει ποτε οταν χρησιμοποιουσα windows vista

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

τον mozilla χρησιμοποιω και το κανε οχι μονο οταν ημουν στον mozilla αλλα και οταν ανοιξα ενα φακελο για να δω μερικα αρχεια

στην αρχη ειχα περασει driver των windows 7 64bit και δουλευε αψογα, το κακο ειναι οτι μετα γινεται αυτοματο update στην τελευταια εκδοση της καρτας γραφικων

για να μην περνα νεα εκδοση πρεπει να απενεργοποιω τα updates των windows

EDIT: μολις περασα τους παλιους driver που ειχα στα 7 , τους περασε κανονικα χωρις προβληματα,

επισης απενεργοποιησα τα update για συσκευες υλικου (το βρηκα απο το google) για να μην μου περασει αυτοματα τους νεους drivers

Επεξ/σία από greek85
Δημοσ.

Το ειχα και εγω αυτο το προβλημα με ΑTI, διορθωθηκε με αναβαθμιση των οδηγων.Οποτε περιμενεις να βγει καποιος νεος που θα λυνει το προβλημα .

Ειναι συμπτωμα που αρχισε να παρουσιαζεται απο τα Vista και μετα εξαιτιας μια νεας λειτουργιας των windows (TDR) οπου επετρεπε τον οδηγο της gpu να κρασαρει χωρις να κρασαρουν τα windows και δυνατοτητα επαναφορας αυτου .

Καποια πραγματα που ειχα δοκιμασει και μειωσαν την συχνοτητα ειναι

-Εγκατασταση του οδηγου as Administrator και τρεξιμο σε compatibility mode επιλογη windows 7.

-Κλειστο hwa στον browser, flash player,media player.

-Λιγοτερα εφε στα windows

Αν το προβλημα συνεχιζεται και με τις ρυθμισεις και με νεοτερους οδηγους και αφου εχει εξακριβωθει οτι δεν φταιει κατι αλλο στο pc πχ τροφοδοτικο,θερμοκρασιες.... τοτε η μονη λυση ειναι η αλλαγη καρτας, με καποια που δεν παρουσιαζει αυτο το προβλημα .

Δημοσ.

μακαρι να βγει ενα καλο update, λογικα θα εχουν κανει αναφορα για το θεμα και αλλοι χρηστες  στην nvidia,

τωρα εχω περασει την ποιο παλια εκδοση που ειναι απο το 2009 και δεν εχει εμφανισει καποιο προβλημα ακομα

μονο στις ειδοποιησεις μου βγαλε αυτο:

Solve a problem with NVIDIA Graphics Driver

που μου προτεινει τροπους να περασω τους τελευταιους οδηγους, μου τους εμφανισε και στο windows update ως προαιρετικη επιλογη

δε θα τους περασω ομως γιατι θα εχω παλι τα ιδια προβληματα,

λεω να μεινω με τους παλιους οδηγους για να δω πως θα παει μεχρι να βγει το νεο update που πιθανον να λυνει το προβλημα

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...