micos000 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2014 παιδια ακουστε τι εγινε..σημερα σηκωθηκα μου το ειχε κανει παλι αυτο..το βγαζω απο το ρευμα, το ξαναβαζω και το ανοιγω και εκει που ζητουσε κωδικοτο αφησα ενα 3λεπτο-5λεπτο και το ξαναεκανε παλι....τι να ειναι ρε παιδια;;μ εχει σπασει τα νευρα..πως κανω εντοπισμο σφαλματων;; καποια λυση;;; φιλε μολις απαντησεις στο παραπανω, πες μου αν κανει αυτο εδω http://www.intelcom.gr/index.php?route=product/product&product_id=18230 και που το βαζω; αντικαθιστα την παστα η οχι;δωσε μου μερικες οδηγιες, ευχαριστω... Θερμική αγωγιμότητα 1.2 W/mK είναι πολύ λίγο για λάπτοπ. Πάνω από 5 θέλει, ιδίως οι κάρτες γραφικών. Όλα αυτά είναι για σταθερούς υπολογιστές και μπορεί να κάνουν καλή δουλειά σε αυτούς αλλά τα λάπτοπ είναι άλλη κατάσταση. Πρέπει να αποβάλλεται η ζέστη με γρήγορους ρυθμούς. Στο δικό μου λάπτοπ μου έβαλαν με 6W/mK. Πρέπει να ελέγξεις και το πάχος του υλικού. Αν σου είναι πολύ χοντρό το pad δεν θα εφάπτεται καλά ή αν είναι πολύ λεπτό θα έχει κενά. Π.χ. αυτό είναι 0.5mm και έχει 14W/mK ενώ αυτό είναι 2mm και έχει 6 W/mK
Unforgiven21 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2014 παιδια εκανα ενα σκαν με αβαστ και βρηκα 3-4 ιους..να ηταν απο αυτο λετε;;;;;..θα δοκιμασω το βραδυ να το αφησω ανοιχτο να δουμε τι θα γινει..υπαρχει περιπτωση να ηταν απο αυτο;;
micos000 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2014 Αυτά δεν είναι συμπτώματα ιών αλλά hardware fault.
Unforgiven21 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2014 μπορεις να μου βρεις θερμικο αυτοκολλητο αλλα απο ελληνικο σαιτ;;;εβαυ δε μπορω να παραγγειλω...
Unforgiven21 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2014 παιδια χθες ειχα κλειστο τολαπτοπ εντελως..απενεργοποιημενο..παταω το κουμπι ανοιγει και δεν κανω τιποτα το αφηνω εκει που ζηταει κωδικο προσβασης και μετα απο 10 λεπτα κανει επανεκκινηση μονο του..και μετα παλι τα ιδια...τι ειναι;;;;τι επαθε;;;;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα