Unforgiven21 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2014 Καλησπερα παιδια, εχω το toshiba satellite a300 και το ανοιξα πριν 5 μερες για αλλαγη θερμικης παστας και αλλαγη ανεμιστηρακι...μετα αφου το ανοιξα ολα δουλευανε κομπλε μεχρι που χθες εβαλα τορρεντ να κατεβαινει, κλειδωσα το λαπτοπ και το πρωι σημερα ξυπνησα και εκει που ζητουσε κωδικο τα πιξελ ολα της οθονης ειχαν φωτιστει παραξενα ενω αχνοφαινοταν το ονομα χρηστη και τα σχετικα αλλα πατουσα κουμπια και δεν εγραφε ουτε κωδικο και το ποντικι δεν κουνιοταν...του εβγαλα τη μπαταρια την ξαναεβαλα και ολα κομπλε ανοιξε...μολις ξαναδοκιμασα το ιδιο μετα απο 1 ωρα και κατι παλι τα ιδια κολλησε εκει και νεκρωσε δε δουλευε ουτε ο σκληρος...τιποτα...μετα παλι εβγαλα μπαταρια και παλι κομπλε...τι φταιει παιδια;;;;κανενα προγραμμα η τιποτα hardware;
Demon Lord Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2014 Σίγουρα τα έκανες όλα σωστά; Μπες στο bios να τσεκάρεις θερμοακρασίες, ίσως να κλείνει από αυτό
Unforgiven21 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2014 εχω προγραμμα για θερμοκρασι...η μητρικη εχει 60 και ο επεξεργαστης 47-48....τι αλλο μπορει να φταιει;;
Unforgiven21 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2014 δε λεει..που πρεπει ν;α παω για να το δω;;;;
chillbill Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2014 στο πρόγραμμα που έχεις δες και θερμοκρασίες κάρτας γραφικώ ν (όταν μπορείς να μπεις). Εγώ το pc wizard 2013 χρησιμοποιώ, έχει τέτοια επιλογή
Unforgiven21 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2014 50 ειναι..δε νομιζω να φταιει αυτο...τι αλλο να κανω;;τι φταιει;;
micos000 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2014 50 είναι όταν δουλεύει σωστά. Όταν όμως σου εμφάνισε το πρόβλημα μπορεί να είχε πάει 100+ Βάλε να παίζει κανένα βαρύ παιχνίδι και παρακολούθησε τις θερμοκρασίες,
Unforgiven21 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2014 μα εχω ανοιχτο μονο το τορρεντ τιποτα αλλο και το κλειδωνω το λαπτοπ....απο θερμοκρασια δε νομιζω να ειναι;;επαιξα και βαρυ παιχνιδι..τιποτα δεν εκανε δε μου κολλησε
micos000 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2014 Τι λειτουργικό έχεις; Όταν το κλειδώνεις κατεβάζεις και την οθόνη ή το αφήνεις ανοιχτό; Αυτό που σου κάνει δείχνει για πρόβλημα στην κάρτα γραφικών. Τέτοια μου έκανε κι εμένα το λάπτοπ και έχω ψήσει την vga τρεις φορές μέχρι τώρα. Το περίεργο βέβαια είναι ότι στο κάνει μετά από κλείδωμα το οποίο μπορεί να σημαίνει και πρόβλημα τροφοδοσίας της vga ή της μητρικής. Να μην ξακινάει δηλαδή σωστά μετά που μπαίνει σε κατάσταση χαμηλής κατανάλωσης ή μετά από αναστολή λειτουργίας. Πήγαινε στις επιλογές ενέργειας και βάλε 'Ποτέ' στην μετάβαση σε κατάσταση αναστολής λειτουργίας και ξαναδοκίμασε το ίδιο σύστημα. Αν είχε την μετάβαση στη μία ώρα ίσως εκεί να ήταν το πρόβλημα σου.
Unforgiven21 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2014 Αυτα ολα ειναι ρυθμισμενα στο ΠΟΤΕ...Επισης ανοιχτο το καπακι το εχω...απλα το κλειδωνω...Σημερα διαπιστωσα πως οταν δεν ανοιγω το τορρεντ (μtorrent) το αφησα κλειδωμενο μια ωρα και παραπανω..και δεν κολλησε και δεν νεκρωσε..ηταν οκ...να φταιει καμια εκδοση απο το τορρεντ η ουτε καν;;;τι λετε;; τι να κανω;;
micos000 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2014 Δύσκολο να φταίει το torrent για κάτι τέτοιο αλλά οι ενδείξεις είναι περίεργες. Το έχω κι εγώ να κατεβάζει τα βράδια και δεν έχω αντιμετωπίσει ποτέ κάτι τέτοιο.
Unforgiven21 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2014 παιδια βοηθηστε με σημερα το αφησα ανοιχτο χωρις κανενα προγραμμα να εκτελειται και το κλειδωσα και παλι τα ιδια....βρειτε μου μια λυση καποιος...
micos000 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2014 Αν δεν το κλειδώσεις στο κάνει; Μετά από πολύωρη χρήση; Εγώ πάντως πιστεύω ότι κάτι φταίει στην κάρτα γραφικών σου. Ίσως η πάστα που έβαλες να μην είναι καλή για λάπτοπ. Όπως είπα, είχα και εγώ θέμα με την κάρτα γραφικών στο λάπτοπ και τελευταία έβαλα fujipolly που είναι σαν φύλλο και το κόβεις στις διαστάσεις που θέλεις και μέχρι τώρα πάει καλά. Έχει την διπλάσια θερμική επαγωγή από τις πάστες.
Unforgiven21 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2014 παιδια ακουστε τι εγινε..σημερα σηκωθηκα μου το ειχε κανει παλι αυτο..το βγαζω απο το ρευμα, το ξαναβαζω και το ανοιγω και εκει που ζητουσε κωδικοτο αφησα ενα 3λεπτο-5λεπτο και το ξαναεκανε παλι....τι να ειναι ρε παιδια;;μ εχει σπασει τα νευρα..πως κανω εντοπισμο σφαλματων;; καποια λυση;;; φιλε μολις απαντησεις στο παραπανω, πες μου αν κανει αυτο εδω http://www.intelcom.gr/index.php?route=product/product&product_id=18230 και που το βαζω; αντικαθιστα την παστα η οχι;δωσε μου μερικες οδηγιες, ευχαριστω...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα