ΜΑΝΩΛΗΣ1 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2014 Είχε η γυναίκα μου ένα iphone 4s στο οποίο είχε σπάσει η οθόνη. Δοκίμασα να το φτιάξω μόνος μου αγοράζοντας μια πρόσοψη με digitizer από το internet (ελληνικό eshop). Επειδή όμως χάλασα τις βόλτες μιας βίδας και δεν μπορούσα με τίποτα να την βγάλω το παράτησα.Το κινητό συνέχισε να δουλεύει μέχρι που στις διακοπές το έδωσε η γυναίκα μου στον ξάδερφο της ο οποίος το έδωσε σε κάτι τεχνικούς να το αλλάξουν. Τελικά κατάφεραν να αλλάξουν την πρόσοψη αλλά με το που το ανοίξαμε το κινητό βγάζει μια οθόνη (βλ. συνημμένο)
zio10 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2014 Είχε η γυναίκα μου ένα iphone 4s στο οποίο είχε σπάσει η οθόνη. Δοκίμασα να το φτιάξω μόνος μου αγοράζοντας μια πρόσοψη με digitizer από το internet (ελληνικό eshop). Επειδή όμως χάλασα τις βόλτες μιας βίδας και δεν μπορούσα με τίποτα να την βγάλω το παράτησα.Το κινητό συνέχισε να δουλεύει μέχρι που στις διακοπές το έδωσε η γυναίκα μου στον ξάδερφο της ο οποίος το έδωσε σε κάτι τεχνικούς να το αλλάξουν. Τελικά κατάφεραν να αλλάξουν την πρόσοψη αλλά με το που το ανοίξαμε το κινητό βγάζει μια οθόνη (βλ. συνημμένο) Αυτό γίνεται γιατί το κινητό έχει πάει στο 1970! Εκεί πάει όταν βγαίνει η μπαταρία! Η μόνη λύση που ξέρω εγώ είναι dfu mode και επαναφορά από iTunes (εννοείται αν δεν έχεις backup χάνεις τα πάντα) 1
ΜΑΝΩΛΗΣ1 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2014 Ευχαριστώ φίλος. Θα το δοκιμάσω το βραδάκι να δουμε.Θα ενημερώσω 1
Razor333 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2014 Βαλε την σωστη ωρα/ημερομηνια πριν κανεις επαναφορα, κλασικο προβλημα iphone, αφου δεν εχει εσωτερικη μπαταρια.
zio10 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2014 Βαλε την σωστη ωρα/ημερομηνια πριν κανεις επαναφορα, κλασικο προβλημα iphone, αφου δεν εχει εσωτερικη μπαταρια. Δεν μπορεί να τη βάλει γιατί δεν τον αφήνει να δώσει το συνθηματικό για να ξεκλειδώσει η συσκευή
SOCRATIS1000 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2014 Μπες σε restore mode Και καντο restore,δυστηχως δεν μπορεις να σωσεις τιποτα αποτι εχει η συσκευη σου,θα ξεκινησει σαν καινουργιο. Btw αυτ το κανει οταν εχεις βαλει πολλες λαθος απαντησεις,και μετα βγαζεις την μπαταρια απο πισω.Δηλαδη αν σου λεει δοκιμαστε σε 3 λεπτα παλι και βγαλεις την μπαταρια απο πισω τοτε θα κολλησει. 1
Kostas93 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2014 αντίστοιχο προβλημα μου εμφάνισε το lumia 925 που μου έλεγε να δοκιμάσω ξανα σε 150000 λεπτά. Σε μένα με ενα hard reset έστρωσε και όταν άνοιξε μου εβγαλε επιλογή αν θέλω να το ξαναρυθμίσω απο την αρχή ή να περάσει τα πάντα μόνο του και να είναι όπως ήταν πριν μια βδομάδα περίπου (τελευταίο backup λογικα).Λογικά κάτι αντίστοιχο (δε ξέρω συγκεκριμενα, ποτέ δεν είχα iphone) θα υπάρχει και στη δική σου περίπτωση.
igoods Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2014 Εαν το συνδεσεις οπως ειναι με το itunes θα στρωσει η ωρα και η ημερομηνια σε λιγα δευτερολεπτα.
zio10 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2014 Εαν το συνδεσεις οπως ειναι με το itunes θα στρωσει η ωρα και η ημερομηνια σε λιγα δευτερολεπτα. Μπορεί να κάνω λάθος αλλά νομίζω πως χωρίς να βάλεις passcode δεν θα το βρει το iTunes για να επανέρθει στη σωστή ώρα-ημερομηνία
ΜΑΝΩΛΗΣ1 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2014 Γεια χαρά. Τελικά εφάρμοσα μια εντολή που βρήκα σε ένα αλλο φορουμ. Έκλεισα το κινητό , το σύνδεσα με καλώδιο και κράτησα πατημενο το On off και το Home ταυτόχρονα για 5-6 δευτερόλεπτα. Εκει μου έβγαλε ένα εικονίδιο στην οθόνη για να το συνδέσω με itunes. Ανοιξα το itunes και έκανα restore. Είχα πάρει backup αλλά το περίεργο είναι ότι δεν μου έσβησε τίποτα.Ουτε φωτος ουτε επαφες ουτε μηνύματα. 1
zio10 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2014 Γεια χαρά. Τελικά εφάρμοσα μια εντολή που βρήκα σε ένα αλλο φορουμ. Έκλεισα το κινητό , το σύνδεσα με καλώδιο και κράτησα πατημενο το On off και το Home ταυτόχρονα για 5-6 δευτερόλεπτα. Εκει μου έβγαλε ένα εικονίδιο στην οθόνη για να το συνδέσω με itunes. Ανοιξα το itunes και έκανα restore. Είχα πάρει backup αλλά το περίεργο είναι ότι δεν μου έσβησε τίποτα.Ουτε φωτος ουτε επαφες ουτε μηνύματα. Ωραίος φίλε, το ίδιο πράγμα είναι! Περίεργο που δεν έσβησε τίποτα, μήπως απλά βρήκε αυτόματα το backup και έκανε επαναφορά από κει?
Johny Q Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2014 προφανως εκανες restore from backup και οχι set up as new 1
ΜΑΝΩΛΗΣ1 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2014 Στον υπολογιστή στο σπιτι δεν με άφηνε να το κάνω και μου έβγαζε παρόλο που έσβησα το itunes και το ξαναεγκατέστησα με νέο mail ότι το Manolis-iphone έχει κωδικό και δεν μπορεί να γίνει restore. Σαν να μην μπορούσε να συνδεθει το iphone Με το itunes. Οπότε το πήρα στη δουλεια που δεν είχα βάλει ποτε Itunes στο pc , έβαλα ενα νεο mail και κατέβασα το exe Και απο κει δουλεψε.Τα ειχα σωσει σπιτι τα αρχεια. Στη δουλεια δεν ειχα κάνει ποτε backup οποτε δεν τράβηξε κάποιο αρχείο για να το κάνει restore. Πιθανόν από την στιγμή που συνδέθηκε με το itunes έκανε διόρθωση στο ηδη υπάρχον λογισμικό και ρύθμισε ότι χρειαζόταν για να λειτουργήσει εκ νέου..
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα