Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Πες ότι ο άμα ο μέσος μισθός του Έλληνα μικρομεσαίου είναι γύρω στα 15.000€ τότε θα πρέπει να δουλέψει 8 χρόνια για να μαζέψει τα λεφτά αλλά χωρίς να ξοδέψει ούτε ένα ευρώ. Μέχρι να μαζέψει τα λεφτά η τηλεόραση αυτή θα έχει πέσει στα 10.000€

Δημοσ.

Και πως θα μπει αυτό το πράμα σπίτι η στο μαγαζί;;; αν κάποιος μένει στο δεύτερο όροφο πως θα τη κοθβαλησει;

Sent from my RM-1045_1050

Γκρεμιζεις τοιχο για πλάκα για τέτοιο εργαλειο.

Εγώ προσωπικά δεν θα την πάρω γιατί το μαραφέτι θα καίει πολύ.. ασε που για να μην βγουν και πολλά κομμάτια, πάει να πει οτι δεν είναι καλές.. να ένα πράμα σαν τις φεράρι..

Δημοσ.

Η τεχνολογία της οθόνης θα γίνει standard αργά ή γρήγορα, αλλά δεν ισχύει το ίδιο και για το μέγεθος της

Δημοσ.

Τι ζητανε? 120.000? Την πρωτοτυπη βγαλανε να πουλησουν οι εβραιοι? Να την παρουν οσοι κανουν βιομηχανικη κατασκοπια. Τι μας τη δειχνουν στην εκθεση?

Και την φορμουλα της φερραρι την φετινη περιοδο πουλανε. Αν εχεις χρημα, ολα γινονται.

Δημοσ.

Και πως θα μπει αυτό το πράμα σπίτι η στο μαγαζί;;; αν κάποιος μένει στο δεύτερο όροφο πως θα τη κοθβαλησει;

Sent from my RM-1045_1050

Pivot !!!!

Δημοσ.

Θα την έπαιρνα, αλλά όταν ρώτησα τον υπάλληλο αν μπορώ να την κάνω ρολό να την περάσω από την πόρτα του σπιτιού μου μου είπε "δυστυχώς όχι" , και φυσικά έκανα πίσω...

Ίσως του χρόνου όταν βγει το πιο βελτιωμένο foldable μοντέλο...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...