gkinias Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2014 Καλημερα σας,Σημερα πηγα στο σπιτι ενος φιλου για να παιξουμε playstation. Ειχαμε βαλει το δισκακι και παιζαμε μεχρι που καποια στιγμη σταματησε να λειτουργει. Τωρα δεν ανοιγει καθολου, ουτε το λαμπακι αναβει. Και το χειροτερο? το δισακακι εχει φρακαρει μεσα!Το προβλημα ειναι οτι το playstation ειναι ενος φιλου μας και μας το χει δανεισει. αν δεν ξερετε πως να το λυσουμε, πειτε τουλαχιστον καμια καλη δικαιολογια να του πουμε ΕυχαριστουμεΑλεξης&Χρηστος
red1 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2014 Καλημερα σας, Σημερα πηγα στο σπιτι ενος φιλου για να παιξουμε playstation. Ειχαμε βαλει το δισκακι και παιζαμε μεχρι που καποια στιγμη σταματησε να λειτουργει. Τωρα δεν ανοιγει καθολου, ουτε το λαμπακι αναβει. Και το χειροτερο? το δισακακι εχει φρακαρει μεσα!Το προβλημα ειναι οτι το playstation ειναι ενος φιλου μας και μας το χει δανεισει. αν δεν ξερετε πως να το λυσουμε, πειτε τουλαχιστον καμια καλη δικαιολογια να του πουμε Ευχαριστουμε Αλεξης&Χρηστος Ωραίος φίλος είσαι φιλαράκι...Αμ έμεινε το μηχάνημα στα χέρια σου, αμ δεν θέλεις να πληρώσεις την ευθύνη, αμ θελεις να κάνεις και τον Κινέζο... Λίγη (ή, πολύ) τσίπα δεν έβλαψε ποτέ, το αντίθετο μάλιστα... Κρίμα 4
zio10 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2014 Να του πείτε ακριβώς τι έγινε. Παίζατε και σας έμεινε στα χέρια. Το πάτε για επισκευή και πληρώνετε την επισκευή ή αν δεν φτιάχνει ή δε συμφέρει βάζετε από μισά τα λεφτά με το φίλο σου που παίζατε και του παίρνετε ένα άλλο έστω και μεταχειρισμένο που να δουλεύει. Ξέρεις τι λένε για τους λογαριασμούς και τους φίλους πιστεύω, δεν αξίζει να παρεξηγηθείτε για 50-100€ 1
soteras Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2014 Την αληθεια να του πειτε του παιδιου οτι πεζατε και ξαφνικα εγινε οτι εγινε αλλα αυτο προυποθετει οτι δεν ειχατε κανει καμια βλακεια απο μερια σας δηλαδη να του ριξατε καμια καταλαθος / να ειχατε φραξει της τρυπες που αεριζεται.Πηγαιντε το στο service και πληρωστε την επισκευη του ειναι το μονο τιμιο απο μερια σας
carbon86 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2014 συγνωμη βρε παιδια ετυχε να χαλασει στα χερια τους χωρις να κανουν κατι λαθος και θα του το πληρωσουν. Δηλαδ εχω μια κονσολα 5 χρονια στην δανειζω μια μερα να παιξεις ερχεται η ωρα να παθει rrod ή ylod την ημέρα εκεινη και ενω για αυτο φταιει ο κατασκευαστης και τα 5 χρονια χρησης θα την πληρώσεςι εσύ. Φιλε μου το πσ3 υπερθερμενεται και κανει διαστολή συστολή η μητρικη με αποτελεσμα με τον καιρό να ραγίζουν οι κολλήσεις που συνδεον τον επεξεργαστη με τη μητρική και να σπανε και να χανεται η επικοινωνια επεξεργαστη μητρικής οπότε πια η κονσλολα σταματει να αναβει αλλα σφυριζει τρεις φορε εμφανιζει ενα κιτρινο φωτακι και αναβει κοκκινο πάλι. Οφειλεται σε κακη κατασκευη με κακης ποιοτητας κολληση και στο οτι ο πεπεξεργαστης εκλεει πολύ θερμοτητα. Καποια στιγμη το παθαίνουν συγκεκριμενα μοντέλα τα φατ και απο αυτά στο 99% αυτα που γραφουν οισω στο αυτοκόλλητο με τον σειριακό στο πισω μερος της κονσολας CECHG, CECHC Αν ειναι ylod tellow light of death δεν πληρώνεται τίποτα.
mtzs Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2014 Αμα δεν ανοιγει καθολου εμενα για τροφοδοτικο μου ακουγεται
zio10 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2014 συγνωμη βρε παιδια ετυχε να χαλασει στα χερια τους χωρις να κανουν κατι λαθος και θα του το πληρωσουν. Δηλαδ εχω μια κονσολα 5 χρονια στην δανειζω μια μερα να παιξεις ερχεται η ωρα να παθει rrod ή ylod την ημέρα εκεινη και ενω για αυτο φταιει ο κατασκευαστης και τα 5 χρονια χρησης θα την πληρώσεςι εσύ. Φιλε μου το πσ3 υπερθερμενεται και κανει διαστολή συστολή η μητρικη με αποτελεσμα με τον καιρό να ραγίζουν οι κολλήσεις που συνδεον τον επεξεργαστη με τη μητρική και να σπανε και να χανεται η επικοινωνια επεξεργαστη μητρικής οπότε πια η κονσλολα σταματει να αναβει αλλα σφυριζει τρεις φορε εμφανιζει ενα κιτρινο φωτακι και αναβει κοκκινο πάλι. Οφειλεται σε κακη κατασκευη με κακης ποιοτητας κολληση και στο οτι ο πεπεξεργαστης εκλεει πολύ θερμοτητα. Καποια στιγμη το παθαίνουν συγκεκριμενα μοντέλα τα φατ και απο αυτά στο 99% αυτα που γραφουν οισω στο αυτοκόλλητο με τον σειριακό στο πισω μερος της κονσολας CECHG, CECHC Αν ειναι ylod tellow light of death δεν πληρώνεται τίποτα. Το σωστό (όπως το βλέπω εγώ) είναι να πούνε τι έγινε και να έχουν την πρόθεση να πληρώσουν τη ζημιά...από κει και πέρα, αν δεν θέλει ο ιδιοκτήτης είναι άλλο θέμα! 1
MrBananaz Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2014 Παιδιά ακούστε, άμα είστε καλοί φίλοι θα πρέπει λογικά να το πληρώσετε και ας δεν φταίτε εσείς, εγώ πριν 2 μήνες δάνεισα ένα παιχνίδι σε έναν φίλο, πριν 1 εβδομάδα μου γράφει ότι το πήρε ένα αδερφάκι του και το χάλασε (κάπως φταίει μεν, άλλα και κάπως όχι)... μου είπε πως θα μου αγόραζε και καινούριο ακόμη, του είπα δε χρειάζεται να μου το πάρει... είναι και θέμα τι σχέση έχετε με το φίλο, την ηλικία... αν σας φαίνονται πολλά τα λεφτά... (αν και στη τελευταία περίπτωση, αν δεν έχετε τα λεφτά θα πρέπει να τα ζητήσετε από γονείς... έστω να τα δανειστείτε) 1
mikele13- Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2014 "Τωρα δεν ανοιγει καθολου, ουτε το λαμπακι αναβει." αν οντως ισχυει,κατι αλλο φταιει... και YLOD-RLOD να εχει,το κοκκινο λαμπακι standby πρεπει να ειναι αναμμενο...
gRim Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2014 Το αφήσατε καθόλου εκτός ρεύματος; Εμένα το πάθαινε αυτό κι έτσι έφτιαχνε μέχρι που σταμάτησε να το κάνει..
AntiCambeR Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2014 Ηταν να βγει η ζημια,απλα την εβγαλε οταν το ειχατε εσεις στα χερια σας.Αυτο δεν σημαινει οτι πρεπει να το πληρωσετε.Μιλαμε για 1 κονσολα που εχει γραψει χιλιαδες ωρες. Το αν θα πληρωσετε την επισκευη η αν θα παρετε αλλη μεταχειρισμενη κονσολα διαιρωντας τα χρηματα δια του 2 η του 3 εξαρταται απο την φιλια-σχεση που εχετε μεταξυ σας.Εξαρταται πως θα το παρει ο ιδιοκτητης της κονσολας.Αν πει οκ δεν πειραζει,δεν ασχολειστε.Αν σας κανει θεμα οτι φταιτε κλπ τοτε πρεπει να μοιραστειτε τα εξοδα επισκευης η αγορας για να μην τσακωθειτε για μερικα €.
ChloeQueen Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2014 Εγώ λέω να αφήσετε τα μαθήματα ηθικής και να μας δώσει το παλικάρι 5+1 νούμερα για το Τζόκερ Αποστολή από το D5503 με τη χρήση Insomnia App
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα