haris013 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2014 καλησπέρα έχω κάποια βιντεάκια και θέλω να τα μοντάρω. συγκεκριμένα πέρα απο κόψε-ράψε χρειάζομαι ένα περιβάλλον(σαν μάσκα) όπως είναι στις ειδήσεις και μιλάνε 2-3 άτομα και τους δίχνει μαζί(τα λεγόμενα παράθυρα). ποιος είναι ο ποιο γρήγορος και εύκολος τρόπος να το κάνω αυτό? να βάλω 2-3 έτοιμα βιντεάκια σε κάθε "παράθυρο". έχω κατευάσει το lightworks, μπορεί να κάνει αυτή τη δουλειά?
micos000 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2014 Θα το κάνεις με picture in picture (αν έχει τέτοια δυνστότητα το lightwrks, δεν το ξέρω το πρόγραμμα) και με μια εικόνα φόντου είσαι εντάξει. Εγώ θα προτιμούσα το after effects γιατί είναι ποιο εύχρηστο όσον αφορά τα περίπλοκα compsitions. Είναι όμως δύσκολο στην εκμάθηση για κάποιον που δεν το έχει ξαναδουλέψει.
haris013 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2014 Θα το κάνεις με picture in picture (αν έχει τέτοια δυνστότητα το lightwrks, δεν το ξέρω το πρόγραμμα) και με μια εικόνα φόντου είσαι εντάξει. Εγώ θα προτιμούσα το after effects γιατί είναι ποιο εύχρηστο όσον αφορά τα περίπλοκα compsitions. Είναι όμως δύσκολο στην εκμάθηση για κάποιον που δεν το έχει ξαναδουλέψει. κατεύασα και το AE , υπάρχει κανα γρήγορο tutorial να με καθοδηγήσει? θέλω κάτι πολύ απλό
micos000 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2014 Στο youtube έχει άπειρα tutorials http://www.youtube.com/watch?v=RDYd-d3p4NE
Hambos19 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2014 Όχι με After Effects. Θα δυσκολευτείς άπειρα. Ψάξου με το Premiere που είναι πολύ πιο εύκολο και κατανοητό
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα