sokra_1 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2014 Καλημέρα σας παιδιά, προσπαθώ να βρώ ανα τρόπο για να φτιάξω ένα αρχείο exe ή και bat με το οποίο να φτιάχνει έναν φάκελο στον C, να αντιγράφει κάποια αρχεία που θέλω εγώ μεσα και στο τέλος να μου δημιουργεί συντόμευση στην επιφάνεια απο ένα απο τα αρχεία που έχει αντιγράψεί πριν μέσα στον φάκελο.Και μια 2 ερώτηση, πως μπορώ να τρέχω ενα bat αρχείο και να μου κρατάει στην μνήμη του πληκτρολογίου ένα κείμενο που του έχω ορίσει ωστε να χρειάζεται να κάνω μονο την επικκοληση. Σας ευχαριστώ πολυ για τον χρόνο σας!
nilosgr Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2014 (επεξεργασμένο) Μιλαω για windows: Δημιοργια φακελου Ευρεση και αντιγραφη αρχειων Δημιοργια συντομευσης Για να πιανεις το input του πληκτρολογιου οταν εχουν αλλες εφαρμογες focus Για αντιγραφη επικολληση Επεξ/σία 11 Σεπτεμβρίου 2014 από nilosgr
sokra_1 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2014 Χιλια συγνώμη δυστυχώς έχω μαυρα μεσανυχτα με προγραμματισμο, πιστεψα οτι θα ηταν κατι σχετικα ευκολο. Την δημιουργια και την αντιγραφη των αρχειων που ήθελα την εκανα σε ενα bat με εντολες cmd, md και copy. Λειτουργει κανονικα.
nilosgr Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2014 Αυτό με την συντόμευση από γραμμή εντολών γίνεται. Παρόμοια μ αυτά που έκανες ήδη. Σχετικά με την αντιγραφή/επικόλληση δεν ξέρω αν είναικκάποιο command line tool που δίνει τέτοια δυνατότητα.
sokra_1 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2014 Αυτό με την συντόμευση από γραμμή εντολών γίνεται. Παρόμοια μ αυτά που έκανες ήδη. Σχετικά με την αντιγραφή/επικόλληση δεν ξέρω αν είναικκάποιο command line tool που δίνει τέτοια δυνατότητα. Με την αντιγραφή έκανα το εξής: εδωσα μια εντολη με MD για να φτιαξω τον φάκελο που ήθελα και με την Copy * το αβαλα να αντιγραψει οτι αρχεια εχω μεσα στον φακελο σε αυτο που εφτιαξα πριν. Δεν μπορεσα να κανω αυτο με την συντομευση μονο!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα