Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

γεια σας έχω μια ερώτηση πως  γίνεται να σπουδάσω εξωτερικό προγραμματσμο.δεν μπόρεσα να περάσω σε κάποιο τει και δεν θέλω να ξαναδώσω  σκέφτηκα για κάποιο ιεκ άλλα από ότι διάβασα σε άλλα φόρουμ δεν αξίζουν τα λεφτά κ είναι πολλά 5000 για δίδακτρα και στο κάτω κάτω δεν μαθαίνεις και τίποτα όποτε προτιμώ εξωτερικό εαν κάποιος θα μπορούσε να με βοηθήσει θα το εκτιμουσα

Δημοσ.

Αν τα 5000 για διδακτρα ειναι απαγορευτικα τοτε το εξωτερικο (διδακτρα η οχι, διαμονη, μεταφορα, διατροφη) ειναι κατι παραπανω απο απαγορευτικες οι τιμες.

Δημοσ.

Αν τα 5000 για διδακτρα ειναι απαγορευτικα τοτε το εξωτερικο (διδακτρα η οχι, διαμονη, μεταφορα, διατροφη) ειναι κατι παραπανω απο απαγορευτικες οι τιμες.

δεν ειναι απαγορευτικά απλός το να δώσω τόσα στο ιεκ ειναι απλός πετάμενα καλύτερα είναι να δώσω παραπάνω για κατι καλύτερο στο εξωτερικο

Δημοσ.

Τα δίδακτρα δεν είναι 5κ το χρόνο είναι 10κ το χρόνο και αναλόγως το Πανεπιστήμιο μπορεί και 15κ λίρες.  Συνολικά, εφόσον πάρεις δάνειο για τα δίδακτρα υπολόγισε 10 χιλιάδες ευρώ στο περίπου για να μείνεις σε εστία και για τα εξοδά σου. Αυτά. 

• Like 1
Δημοσ.

Γαλλία δεν έχει δίδακτρα παρά μόνο κόστος εγγραφής(περίπου 300 ευρώ), Γερμανία έχει χαμηλά δίδακτρα , Σκανδιναβικές χώρες επίσης δν έχει δίδακτρα. Γενικά υπάρχουν πολλά αγγλόφωνα τμήματα σχολών δες τι θες . Το κόστος ζωής είναι αυξημένο αλλά από εράσμους που πήγα Γαλλία ένα εξάμηνο γνώμη μου είναι ότι μπορείς να τη βγάλεις πολύ φτηνά αν είσαι διατεθημένος να το παίξεις και λίγο "survivor", τέλος για κανένα λόγο μην πας σε ΙΕΚ, σε καμία ειδικότητα, το θεωρώ κοροιδία στην καλύτερη, προτίμα να ξαναδώσεις πανελλήνιες ή να κάνεις αιτήσεις ώστε να πας σε κάποιο πανεπιστημιακό ίδρυμα του εξωτερικού. 

• Like 3

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...