Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Με μεγάλη ανυπομονησία, οι φίλοι και μη της Apple αναμένουν τη σημερινή παρουσίαση της εταιρείας, μία από τις σημαντικότερες για την εταιρεία των τελευταίων ετών η οποία θα διεξαχθεί στο Flint Center, εκεί που παρουσιάστηκε για πρώτη φορά ο υπολογιστής Mac.

Στην εκδήλωση που θα πραγματοποιηθεί σήμερα στις 20:00 ώρα Ελλάδας, η Apple έχει προγραμματίσει να παρουσιάσει το τελευταίο iPhone, μια νέα wearable συσκευή και ένα νέο σύστημα πληρωμής, με τη φημολογία να αναφέρει ότι αναμένονται και άλλες εκπλήξεις.

Η εκδήλωση θα προβληθεί ζωντανά από το apple.com/live, με τη προϋπόθεση όμως να διαθέτετε πρόσφατο λειτουργικό της εταιρείας. Όπως σημειώνεται στον ιστότοπο της Apple, για το live streaming απαιτείται Safari 5.1.10 ή νεότερο σε OS X v10.6.8 ή νεότερο, Safari browserσε iOS συσκευές ενώ η μετάδοση θα μεταδοθεί και μέσω της δεύτερης ή τρίτης γενιάς του Apple TV με έκδοση λειτουργικού 6.2 ή άνω.

Παραδοσιακά το Insomia θα αναμεταδώσει το event μέσω liveblog, όπου θα σχολιάσουμε όλες τις ανακοινώσεις και τα νέα προϊόντα της Apple.

Link.png Site: Liveblog

• Απαντ. 64
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ.

καποιος τροπος να δουμε την παρουσιαση οι μη εχοντες προιοντα της apple?

Παραδοσιακά το Insomia θα αναμεταδώσει το event μέσω liveblog, όπου θα σχολιάσουμε όλες τις ανακοινώσεις και τα νέα προϊόντα της Apple.

Δημοσ.

Θα την ανεβάσουν πιστεύω κάποια στιγμή στο youtube οπότε μην αγχώνεσαι

• Moderators
Δημοσ.

Μπελαλιδικος τροπος: Virtual machine με OSX.

Δημοσ.

Τι κερδιζουν με το να μην μας "αφηνουν" να δουμε την παρουσιαση; Νομιζουν οτι θα αναγκαστω να παρω iphone (εγω και ο καθενας..) ;;;;;;; Τουλαχιστον θα το βαλουν μετα στο youtube να το δουμε; 

• Like 1
Δημοσ.

Τι κερδιζουν με το να μην μας "αφηνουν" να δουμε την παρουσιαση; Νομιζουν οτι θα αναγκαστω να παρω iphone (εγω και ο καθενας..) ;;;;;;; Τουλαχιστον θα το βαλουν μετα στο youtube να το δουμε;

Αν εχεις χρημα ΟΛΑ γινονται. Αν οχι...

Δημοσ.

Ελπιζω  να  μπορεσω να το παρακολουθησω εστω και αποσπασματικα καθως θα ειμαι  ακομα στην δουλεια εκεινη την ωρα .Πρωτη φορα εχω τοσες μεγαλες προσδοκιες ,εξαιρειται το 3 καθως τοτε  τα σαρωσε απο το πουθενα  .

• Moderators
Δημοσ.

ναι το σκεφτηκα, αλλα ποιος μπαινει σε τετοια διαδικασια τωρα.

δεν ξερω αν ειναι εφικτο με το user agent ενος browser.

Καλα μην φανταστεις εγκαταστασεις, κλπ. Απευθειας download, load σε vmware και delete εαν δεν την χρειαζεσαι μετα.

Αλλιως εννοειται πως δεν αξιζει τον κοπο.

Περι user agent, δυστυχως δεν νομιζω πως γινεται με τοσο απλο τροπο. Disclaimer δεν το χω ψαξει και ιδιαιτερα.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...