Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

ποιος είναι καλύτερος ; ειδικότερα έχω την δυνατότητα να φτιάξω δύο μηχανήματα (τα έχω ήδη) το ένα για γραφείο το άλλα για παιχνίδια και σύνδεση σε τηλεόραση για παρακολούθηση ταινιών (μην φανταστείτε τίποτα τρελά πράγματα κι απαιτήσεις) μαζί με μία HD 7770. H μητρική του Amd εχει θέσεις για 4 μνήμες ενώ του intel μόνο για 2 ... μνήμες υπάρχουν ... οι γνώσεις και η λογική μου λεν να κάνω τον amd για τα παιχνίδιά και τηγνβ τηλεόραση με την gpu και με ram 6 ή 8 gb και να κρατήσω τον ιντελ με 2 γιγα και την onboard γραφικών  για γραφείο .. εσείς τι λέτε ;

Δημοσ.

απ ότι ξέρω ο phenom που έχεις δεν ξεκλειδώνει και αν και x3 είναι λίγο πατάτα.. μπορείς να τον ανεβάσεις καθόλου τον amd ? πάντως και ο Ε7400 πρέπει να μπορεί να ανταπεξέλθει με μια hd7770

Δημοσ.

Λίγο δύσκολη απόφαση που εντέλει θα εξαρτηθεί απο τι παιχνίδια παίζεις. Σαν γενική απόδοση πάντως o c2d είναι περισότερο κοντά στους Phenom ΙΙ παρά στην πρώτη γενιά Phenom.

Υπάρχουν παιχνίδια που θα ωφεληθούν απο τον έξτρα πυρήνα του Phenom και παιχνίδια που θα ωφεληθούν απο το ανεβασμένο ρολόι του c2d.

Aπο θέμα overclock ο c2d έχει πολύ περισότερο potential απ'ότι ο phenom αλλά λόγω μητρικής η ram περιορίζεται στα 4g.

????

Στην θέση σου, θα τέσταρα και τα δυο setups, τουλάχιστον στα παιχνίδια που με ενδιαφέρουν άμεσα και θα ενεργούσα αναλόγως το αποτέλεσμα.

• Like 1
Δημοσ.

δυνατότητα οβερ κλοκιν δεν υπάρχει για κανέναν ... η μητρική ναι του c2d έχει θέση μόνο για 2 ddr2 ενω του mad 4 .. κι εγώ αυτήν την απορία έχω .. ο +1 πηρύνας, δεν ξεπερνά σε συνδυασμό με τη δυνατότητα χρήσης περισσότερης ραμ την μεγαλύτερη συχνότητα του Ε7400 ;;;;;  παιχνίδια παίζω αρκετά σύγχρονα ... με τον ε7400 μέχρι ακι wolfenstein έπαιξα  :-)

Παρακαλούμε συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Θα είστε σε θέση να αφήσετε σχόλιο αφού συνδεθείτε

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...