Peleus17 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2014 Όσα δεν πιάνει η αλεπού τα κάνει κρεμαστάριαΧαχαχαχαχα καλό καλό
washcloud Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2014 Νίκο, η μετατροπή bat-->exe είναι τουλάχιστον υποτροφία! Αν το έκανες και με autoit θα ήσουν google CEO τώρα. Ναι τον είχα ψάξει αρκετά τον χάκερ μας, ήταν μεγάλο σχολείο το συγκεκριμένο συμβάν κι όσα ακολούθησαν. Ο ορισμός της τεχνητής αισιοδοξίας, μπορούσε και ο πιο αδαής από μίντια να νιώσει πόσο κατασκευασμένες είναι οι περισσότερες ειδήσεις των μμε. Τα ψέμματα που ανακυκλώθηκαν εκείνο το 20ήμερο ήταν απίστευτα. Την μεγαλύτερη εντύπωση μου την έκανε η απέλπιδα προσπάθεια της οικογένειας να τον ξανασπρώξει μέσω συνέντευξης στο ΣΚΑΙ , εκεί που ο μικρός σχεδόν έλεγε "μια μλκια έκανα μωρέ, αφήστε με να πάω να παίξω!". Με το στανιό καριέρα του ετοίμαζαν του πιτσιρικά.. Γι'αυτό είπα είναι κρίμα να εξισώνουμε τον δήθεν βραβευμένο 12χρονο με όλες τις πραγματικές -μικρές ή μεγάλες- προσπάθειες σαν αυτή εδώ που διαβάσαμε. ΔΗΛΑΔΗ ΡΕ ΣΥ ΘΕΣ ΝΑ ΠΕΙΣ ΝΑ ΜΗΝ ΚΑΤΑΠΙΝΟΥΜΕ ΑΜΑΣΗΤΟ Ο,ΤΙ ΜΑΣ ΠΑΣΑΡΟΥΝ ΑΛΛΑ ΝΑ ΤΟ ΨΑΧΝΟΥΜΕ ΛΙΓΟ ΠΡΩΤΑ ΚΑΙ ΝΑ ΠΡΟΣΕΧΟΥΜΕ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΟΤΑΝ ΚΑΠΟΙΟΙ ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΤΟΝ ΚΟΠΟ ΚΑΙ ΤΟ ΨΑΧΝΟΥΝ ΚΑΙ ΓΙΑ ΕΜΑΣ ΚΑΙ ΠΑΝΕ ΝΑ ΜΑΣ ΑΝΟΙΞΟΥΝ ΤΑ ΜΑΤΙΑ;;; ΑΥΤΟ ΘΕΣ ΝΑ ΠΕΙΣ;;;;;;;;; (....πόσο λογικός για να μπορέσεις να γίνεις αντιληπτός..........) Χαχαχαχαχα καλό καλό ...νταξ' και του Πίτζεον όμως με τον λαγό. Ακόμα καλύτερο. 1
Bspus Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2014 Μπράβο στον πιτσιρικά! Όσοι δεν το θεωρούν και τόσο σπουδαίο κατόρθωμα τι έχουν να δείξουν οι ίδιοι; Δεν θελω να παρεξηγηθει (υπαρχει μια τετοια ταση σε τετοια θεματα) αλλα τι ακριβως εννοεις? Οποιος δεν ειναι ο ιδιος διακεκριμενος επιστημονας με καποια πατεντα στο ονομα του δεν εχει κερδισει το δικαιωμα να κανει μη θετικα σχολια για το συγκεκριμενο εργο? Και αυτο γιατι προερχεται απο συμπατριωτη του (πληρως, κατα το ημισυ, μονο καταγωγη δεν το εξεταζω)? Αν το ιδιο θεμα δεν αφορουσε Ελληνα (δεν θα το βλεπαμε στο site αλλα εστω) και καποιος εκανε σχολια που εδειχναν μαλλον αδιαφορια ή ταση υποτιμησης του θα ενδιαφεροταν κανεις? Μηπως οφειλουμε να μεροληπτουμε (εστω στα φανερα) σε οτιδηποτε εχει την παραμικρη ή εμμεση σχεση με την Ελλαδα? Φυσικα ο μικρος αξιζει συγχαρητηρια. Προκειται για ενα (αναμφιβολα) επιτευγμα και τουλαχιστον σε προσωπικο επιπεδο εγω ο ιδιος θα ημουν περηφανος αν το καταφερνα, ακομα και τωρα που εχω τα διπλα+ χρονια του. Αλλα γιατι εχει τοση σημασια για ολους εμας τι καταφερε καποιος αλλος πρωτιστως (για να μην πω μονο και μονο) επειδη προερχεται απο την ιδια χωρα με μας? Γιατι καποιοι νιωθουν τοσο πολυ την αναγκη να κερδισουν καποια απο την οποια δοξα δινοντας εμφαση στην ασημαντη αυτη εμμεση συνδεση τους με τον εφευρετη (την κοινη καταγωγη)? 3
MavroManitari Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2014 Αλλα γιατι εχει τοση σημασια για ολους εμας τι καταφερε καποιος αλλος πρωτιστως (για να μην πω μονο και μονο) επειδη προερχεται απο την ιδια χωρα με μας? Γιατι καποιοι νιωθουν τοσο πολυ την αναγκη να κερδισουν καποια απο την οποια δοξα δινοντας εμφαση στην ασημαντη αυτη εμμεση συνδεση τους με τον εφευρετη (την κοινη καταγωγη)? Το γεγονός του προερχόμαστε από μια Μπανανία 10εκ ατόμων με καμία προώθησει νέων μυαλών/ιδέων σε ποιο σημείο ακριβώς δεν σου πέρασε από το μυαλό? Δεν νομίζω όποιος χέρεται όταν Έλληνας διακρίνεται να το κάνει επειδή "ΧΑ αυτός έβαλε το κωλαράκι σου στην ίδια θέση στο μετρό με μένα άρα είμαι και εγώ τέτοιο μυαλό". Αντιθέτως πιστεύω πως η σημασία της είδησης είναι πως έγινε βράβευση σε ένα άτομο που η χώρα του εμποδίζει την ανάπτυξη ιδεών. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα