kostas_dr Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2014 Αυτά να τα βλέπουν αυτοί (ενήλικες και ανήλικοι) που τους φταίει το σύστημα (εκπαιδευτικό, πολιτικό, οτιδήποτε) οι καθηγητές και ό,τι άλλο που δεν κάνουν τίποτα... Το να κατακρίνεις το σύστημα (που πολλούς τους ταϊζει) είναι το εθνικό μας σπορ. 1
Χάρης Μυλωνίδης Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2014 Τι συγκεκριμένα ρε συ? Εννοείται γενικά μιλάω! Θέλω να πω ότι όποιος θέλει πραγματικά, ψάχνεται και προσπαθεί υπάρχουν δρόμοι! στην Ελλάδα δεν υπάρχουν και πάρα πολλοί δρόμοι. Στο εξωτερικό απο ότι μαθαίνω αν αξίζεις πραγματικά θα πας πολύ μπροστά και ας μην έχεις πτυχία. Ενώ στην Ελλάδα πέφτει εκμετάλλευση πως να το κάνουμε , αλλά κάποιοι δεν θέλουν να φύγουν έξω, θέλουν να μείνουν εδώ και να το παλέψουν και ας δουλέψουν και τσάμπα. Και εγώ προσωπικά πιστεύω πως δεν υπάρχουν και πολλοί τεμπέληδες, ξέρω πολλά παιδιά που προσπαθούν και το παλεύουν.
zio10 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2014 Έχω μπερδευτεί λίγο...υπάρχουν δύο ίδια θέματα?
21century Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2014 Αθάνατο ελληνικό πνεύμα που πάντα κυριαρχεί...
Χάρης Μυλωνίδης Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2014 Έχω μπερδευτεί λίγο...υπάρχουν δύο ίδια θέματα? όχι το ένα μιλάει για έναν έλληνα που μαθαίνει προγραμματισμό και αυτό για έναν πιτσιρικά που έφτιαξε γυαλιά για τυφλούς.
zio10 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2014 όχι το ένα μιλάει για έναν έλληνα που μαθαίνει προγραμματισμό και αυτό για έναν πιτσιρικά που έφτιαξε γυαλιά για τυφλούς. για το θέμα με τα γυαλιά λέω, εμένα μου το εμφανίζει και στα νέα και στις ειδήσεις
Peleus17 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2014 Αυτό με τα "πανέξυπνα" Ελληνόπουλα όπου όλοι τους διακρίνονται στους διαγωνισμούς Google πρέπει να σταματήσει. Είδαμε και πέρυσι τον "χάκερ" από την Θεσσαλονίκη όπου το μόνο που ήξερε είναι να να πατάει το Ctrl C+Ctrl V. 3
Χάρης Μυλωνίδης Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2014 κανένας δεν σε υποχρέωσε να το δεις
Dr.Richard Axel Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2014 Μπράβο στο παλικάρι (και όχι στο Ελληνόπουλο) που πήγε κόντρα στον ελληναράδικο τρόπο ζωής και ασχολήθηκε για να φτιαξει κάτι σχετικά απλό (για αρχή) ώστε να βοηθήσει τους συνανθρώπους του (όλους όμως) και όχι γιατί την πόζα του πόσο έξυπνος και καλά είναι. 1
micahel Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2014 χμμ 1.γυαλια απο αφρικανο 2.αισθητηρας --> http://grobotronics.com/ranging-detector.html?sl=el#.VA9ALvl_uCo 3. 2 μετρα καλωδιο 4. ενα buzzer 5. 2 ωρες αναζητηση και νατος ο εφευρετης πολυ ποιο ευκολο αν χρησιμοποιησης την πλατφορμα arduino το ελληνικο shop http://www.internetnow.gr/agora/5-arduino και ενα απλο σχεδιαγραμμα http://www.instructables.com/id/Arduino-Distance-Detector-with-a-Buzzer-and-LEDs/ ----------- το ευφυες κομματι της υποθεσης ειναι οτι κανεις αλλος δεν το σκεφτηκε αυτο. βλεπω το telemarketing να κλεβει την πατεντα 2
kostas_dr Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2014 Αυτό με τα "πανέξυπνα" Ελληνόπουλα όπου όλοι τους διακρίνονται στους διαγωνισμούς Google πρέπει να σταματήσει. Είπα και γω. Τόση ώρα και κανένα τέτοιο σχόλιο; 5
Pa0ki Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2014 Μπράβο στον πιτσιρικά! Όσοι δεν το θεωρούν και τόσο σπουδαίο κατόρθωμα τι έχουν να δείξουν οι ίδιοι; 2
Basilhs23___ Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2014 Αυτό με τα "πανέξυπνα" Ελληνόπουλα όπου όλοι τους διακρίνονται στους διαγωνισμούς Google πρέπει να σταματήσει. Είδαμε και πέρυσι τον "χάκερ" από την Θεσσαλονίκη όπου το μόνο που ήξερε είναι να να πατάει το Ctrl C+Ctrl V. Δεν ξέρω τι έκανε ο hacker και τι ξέρει, αλλά αμα η google κάθεται και βραβεύει άτομα που το μόνο που ξέρουν να κάνουν είναι να κάνουν copy/paste τότε κακώς τους βράβευει και δεν φταίει ο hacker, ας ελέγξουν με τι κριτήρια δίνουν βραβεία και να τα κάνουν αυστηρότερα. 1
pigeon Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2014 Ο λαστγίαρ 12χρονος uberhacker: 1) δεν βραβεύτηκε, απλά "βραβεύτηκε" ελέω πατέρα και μάνας και καναλιών και εφημερίδων και κυκλωμάτων και κονέ και.. και.. και.. 2) ακόμα περιμενουμε να μας θαμπώσει με το ελληνικό social site που είναι καλύτερο κι από το facebook. Δεκαπέντε μέρες μετά τον ντόρο και την συνέντευξη (!) στον ΣΚΑΙ, κατέβασε και το www.techisgame.com. 3) Το μονο software που εφηύρε ήταν ένα υποτυπώδες installer σε visual basic, που έτρεχε 2 έτοιμα .exe πακέτα από τα αντίστοιχα κουμπιά. Δηλαδή installer που τρέχει άλλο installer, σαν απλοικό batch file με ερώτηση. Δηλαδή τίποτε όχι βραβεύσιμο αλλά ούτε συζητήσιμο. Κάπου εχω και το exe και το decompiled κώδικα των 10 (ούτε τόσες, χάρη του κάνω) σειρών vbcode. Ας μη μπερδεύουμε τα μικρά ή μεγάλα δημιουργήματα με τα μιντιακά "κατασκευάσματα". 3
bvg Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2014 Ας το είχαμε σκεφτεί πρώτοι εμείς,τελικά είναι τόσο εύκολο.Και να το κάναμε. Μπράβο στο παλικάρι...δεν έχει σημασία τίποτα άλλο. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα