Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα!!

Θα ηθελα καποιες γνωμες για την συναρμολογιση ενος υπολογιστη.

Ποσό που διαθέτουμε : 400 - 500 Euro

Χρήση υπολογιστή : Gaming συγκεκριμενα (Far cry 4,Crysis 3,GTAV "αν βγει που ακουγετε",Watch Dogs,Call of Duty),μουσικη-ταινιες.

Ειδικά προγράμματα που θα χρησιμοποιήσουμε: Autocad-Solidwork.

Αν στη σύνθεση χρειαζόμαστε οθόνη? OXI

Αν στη σύνθεση χρειαζόμαστε και πληκτρολόγιο,ηχεία,ποντίκι? OXI

Τοποθεσία στην οποία βρισκόμαστε ( για την επιλογή κατάλληλου καταστήματος). Ηρακλειο κρητης 

Αν τα κομμάτια που θέλουμε να αγοράσουμε θέλουμε να είναι απο ένα κατάστημα ή επιθυμούμε την αγορά απο διαφορετικά καταστήματα? Aπο ενα καταστημα (e-shop κατα προτιμηση)

Αν επιθυμούμε να συναρμολογηθεί το σύστημα στο κατάστημα(στην περίπτωση που δεν γνωρίζουμε πως να το συναρμολογήσουμε) ή το σύστημα θα στηθεί απο τον ενδιαφερόμενο? Την συναρμολογιση θα την κανω εγω

Αν επιθυμούμε λειτουργικό σύστημα και πιο . ΟΧΙ

*Θα θελα εναν ssd στο συστημα.

Δημοσ.

εφ' οσον θελεις και ssd, μια εκδοχη ειναι η εξης: 

AEROCOOL V3X MIDI TOWER BLACK EDITION

COOLERMASTER ELITE SERIES 500W PSU

ASUS A88XM-A RETAIL

AMD ATHLON II X4 750K 3.4GHZ BOX

ASUS R9 270 R9270-DC2OC-2GD5 2GB GDDR5 PCI-E RETAIL

KINGSTON KVR16N11S8/4BK 4GB DDR3 1600MHZ PC3-12800 BULK

INTEL 520 SERIES SSDSC2CW120A310 120GB SSD 2.5'' SATA 3 BROWN BOX

WESTERN DIGITAL WD10EZEX 1TB CAVIAR BLUE SATA3

504.34 €

στην Κρητη παντως υπαρχει και το πολυ καλο, Digital-Master.

Αν αγοραζες την καρτα γραφικων απο κει θα παιρνες κατι καλυτερο.

Για παραδειγμα: http://www.digital-master.gr/el-gr/Products.aspx?ElementName=PowerColor%20R9%20270X%20PCS-%20(%20AXR9%20270X%202GBD5-PPDH%20)

• Like 3
Δημοσ.

Ts παιζει να βαλεις αλλο ενα 50αρικο?Καλουλα η απο παμω σύνθεση (αν και 2 χρονια εγγυηση τροφοδοτικο δεν θα εβαζα) Με το ενα 50αρικο μπαινει καλυτερο cpu οπου θα ανταπαξελθει πολυ καλυτερα στα παιχνιδια που ζητας, θα μπει επισης ποιοτικοτατο 5χρονων εγγυηση τροφοδοτικο και λιγο μεγαλύτερο κουτι. Και ναι καρτα γραφικων αν ειναι την βαζεις μονος σου, παρε αυτη που παρεθεσε ο φιλος απο πανω.

• Like 1
Δημοσ.

Μπορεί να μπει και ssd Samsung 840 Evo

χαχα το λες παντού αυτό, αν και έχεις μέγα δίκαιο... δεν καταλαβαίνω γιατί δεν βάζουν evo στη σύνθεση μόνο και μόνο για να γλιτώσουν 1 10άρικο...

• Like 1
Δημοσ.

Το λέω κυρίως από προσωπικής άποψης  :-D Έχει μαλλιάσει η γλώσσα μου να λέω low profile μνήμες, Samsung ssd και τα σχετικά για τα τροφοδοτικά (Antec, XFX, Super Flower...κτλ)  :wacko:

Δημοσ.

Κάτι που δεν ανέφεραν (συγνώμη)εναν σκληρό 1ΤΒ sata3 θα τον πάρω απο εναν φιλο οποτε,αυτά τα 50ευρω θα μπορούσαν να πάνε σε καλύτερο επεξεργαστη...αλλάζει όλο ? Ίσως κάποιον Fx η κάποιον i5...?

Δημοσ.

Το λέω κυρίως από προσωπικής άποψης  :-D Έχει μαλλιάσει η γλώσσα μου να λέω low profile μνήμες, Samsung ssd και τα σχετικά για τα τροφοδοτικά (Antec, XFX, Super Flower...κτλ)  :wacko:

Να φτιάξουμε ένα sticky δηλαδή.

TS τα παραπάνω χρήματα βάλε τα σε καλύτερο τροφοδοτικό,κάρτα πάνω στη σύνθεση του σαινομπι.Και αλλαγή στο κουτί παίρνει εκείνη.

• Like 1
Δημοσ.

Να φτιάξουμε ένα sticky δηλαδή.

TS τα παραπάνω χρήματα βάλε τα σε καλύτερο τροφοδοτικό,κάρτα πάνω στη σύνθεση του σαινομπι.Και αλλαγή στο κουτί παίρνει εκείνη.

θα διαφωνήσω με τους φίλους μου για την παραπάνω σύνθεση ως προς το κουτί- μητρική- επεξεργαστή- τροφοδοτικό.

Θα έλεγα ένα κουτί με usb3 και καλύτερο αερισμό οπωσδήποτε γύρω στα 50 ευρώ.http://www.plaisio.gr/ypologistes-anavathmisi/anavathmisi-ypologisti/pc-cases-koutia/Fazn-Case-Fazn-Hephaestus-II-Black-Midi-Tower.htmμπορείς να τοβρεις μεχρι 50 

Μητρική Η87 - Η97  https://www.skroutz.gr/s/3425562/Gigabyte-H87M-HD3.html

και εναν i3 η i5 μεταχειρισμενο ελαφρώς ,καθώς και μνήμες 8g απο τις αγγελίες δεν χάθηκε και ο κόσμος εγγύηση θα εχουν.

Και τέλος ένα καλύτερο τροφοδοτικό. 

(εαν εχετε ενσταση για τα μεταφορικα, κουτι 5 ευρω με μεταφορικη μνημες 2 ευρω ελτα το ιδιο και ο επεξεργαστης)

Εγω ετσι θα ενεργουσα ισως και να ειμαι λαθος. Ειμαι?

Δημοσ.

θα διαφωνήσω με τους φίλους μου για την παραπάνω σύνθεση ως προς το κουτί- μητρική- επεξεργαστή- τροφοδοτικό.

Θα έλεγα ένα κουτί με usb3 και καλύτερο αερισμό οπωσδήποτε γύρω στα 50 ευρώ.http://www.plaisio.gr/ypologistes-anavathmisi/anavathmisi-ypologisti/pc-cases-koutia/Fazn-Case-Fazn-Hephaestus-II-Black-Midi-Tower.htmμπορείς να τοβρεις μεχρι 50 

Μητρική Η87 - Η97  https://www.skroutz.gr/s/3425562/Gigabyte-H87M-HD3.html

και εναν i3 η i5 μεταχειρισμενο ελαφρώς ,καθώς και μνήμες 8g απο τις αγγελίες δεν χάθηκε και ο κόσμος εγγύηση θα εχουν.

Και τέλος ένα καλύτερο τροφοδοτικό. 

(εαν εχετε ενσταση για τα μεταφορικα, κουτι 5 ευρω με μεταφορικη μνημες 2 ευρω ελτα το ιδιο και ο επεξεργαστης)

Εγω ετσι θα ενεργουσα ισως και να ειμαι λαθος. Ειμαι?

Kαι γω θα διαφωνουσα με την δικη μου προταση αν ηξερα οτι υπηρχε εξ'αρχης ενα εξτρα 50ρικο στο budget. Το να προτεινουμε ομως μεταχειρισμενα κομματια απο αγγελιες... δεν ειναι εφικτο για ευνοητους λογους. 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...