Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

το πρόγραμμα του οτε στα καναλια e!,history,discovery,animal,travel,national κτλ

είναι ιδιο με αυτό που δειχνουν και στην νοβα?δηλ.που το δειχνουν και σε βαλκανικες χωρες ή ανεξαρτητο?

Παραειναι παλια τα προγράμματα και σπανε @ κάθε μιση ωρα με διαφημισεις για τις εκπομπες...

Δημοσ.

το πρόγραμμα του οτε στα καναλια e!,history,discovery,animal,travel,national κτλ

είναι ιδιο με αυτό που δειχνουν και στην νοβα?δηλ.που το δειχνουν και σε βαλκανικες χωρες ή ανεξαρτητο?

Παραειναι παλια τα προγράμματα και σπανε @ κάθε μιση ωρα με διαφημισεις για τις εκπομπες...

Χωρίς να είμαι 100% σίγουρος νομίζω ότι είναι το ίδιο. Το λέω γιατί σε φίλο μου που έχει ΟΤΕ TV, είχε την ίδια εκπομπή την ίδια ώρα που ξέρω ότι την είχε και στη νόβα που έχω εγώ. (νομίζω στο history ήταν).

Μπορείς να συγκρίνεις και τα προγράμματα από κάποιο site για σιγουριά

Δημοσ.

ιδια είναι μονο που από τις 12 το βραδυ μεχρι 6 το πρωι εχουν διαφορετικο πρόγραμμα!!!

μαλιστα στο πρόγραμμα οτε αναφερει και ότι μια εκπομπή που εδειχναν και οι 2 ιδια ωρα ηταν του 2012!!!!

γενικοτερα εχω δει ότι σε άλλες εκπομπες είναι χρονια πισω απ ότι κυκλοφορει....

καταντια για τέτοιες τιμες!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...