Avatar_GR Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2014 Μπορεί κάποιος να μου προτείνει ένα πρόγραμμα που να κατεβάζει βίντεο από youtube κτλ... Το μόνο που ζητάω είναι να είναι ΚΑΘΑΡΟ και να μην έχει spyware και Adware προγράμματα μέσα. Δεν με πειράζει να αγοράσω κάτι αν είναι σε λογική τιμή (μέχρι 10 ευρώ). P.S Ότι είδα μέχρι στιγμής είναι φουλ στο spyware!!!
drake. Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2014 http://www.freemake.com/gr/free_video_converter/ Πολύ καλο κανεις αντιγραφή το link του youtube και μετά στο πρόγραμμα εκεί που λέει επικόλληση url
Avatar_GR Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2014 http://www.freemake.com/gr/free_video_converter/ Πολύ καλο κανεις αντιγραφή το link του youtube και μετά στο πρόγραμμα εκεί που λέει επικόλληση url Από ότι διάβασα σε διάφορα review έχει adware μέσα.
veteranos123 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2014 Εγώ χρησιμοποιώ το any video converter αλλά δεν ξέρω αν έχει adware, spyware κλπ
drake. Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2014 Το adware δεν το καταλαβαίνω γιατί δεν ξέρω αγγλικά αν εννοείς ότι σου περνάει πρόσθετα αυτά τα αφαιρείς κατά την διάρκεια τις εγκατάστασης.για μένα είναι πολύ καλο πρόγραμμα εγώ το χρησιμοποιώ για να κατεβάζω video από το daylimotion δεν είχα ποτε πρόβλημα.θα σου πρότεινα να το κατεβάσεις και αν δεν σου κάνει το σβήνεις 1
TheELF Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2014 smplayer που είναι και opensource, έχει δικό του youtube browser αλλά κατεβάζει και απλά με αντιγραφή του Link (στον Browser του) χωρίς διαφήμιση χωρίς τίποτα, μέχρι και σε zip σου το δίνουν αν θες που δεν χρειάζεται καν εγκατάσταση. 1
Gtr34 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2014 Οποιο προγραμμα και να επιλεξεις πριν την εγκατασταση τσεκαρισμα στο Virustotal . 1
bluesattack Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2014 και γιατι οχι ενα addon στο browser ? 3
kostas_dr Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2014 Σωστά. Εγώ χρησιμοποιώ το NetVideoHunter.
Avatar_GR Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2014 smplayer που είναι και opensource, έχει δικό του youtube browser αλλά κατεβάζει και απλά με αντιγραφή του Link (στον Browser του) χωρίς διαφήμιση χωρίς τίποτα, μέχρι και σε zip σου το δίνουν αν θες που δεν χρειάζεται καν εγκατάσταση. Είσαι ωραίοςςςςς!!!! Πολύ ενδιαφέρον, θα τον δοκιμάσω το βράδυ!
basilis5 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2014 υπαρχουν τοσες σελιδες που κανεις αντιγραφη το λινκ και σου δινει μετα το αρχειο για download. https://www.google.gr/webhp?sourceid=chrome-instant&ion=1&espv=2&ie=UTF-8#q=download+youtube+videos δες επισης και clipgrab. 1
Avatar_GR Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2014 Με βόλεψε το SMplayer, πολύ δυνατός Player και κατεβάζει και youtube και είναι και GNU licence!!!! Ενδιαφέρον το clipgrab, αλλά δεν βλέπω πουθενά πληροφορίες για την άδεια του, είναι freeware, adware, η open source???
basilis5 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2014 Με βόλεψε το SMplayer, πολύ δυνατός Player και κατεβάζει και youtube και είναι και GNU licence!!!! Ενδιαφέρον το clipgrab, αλλά δεν βλέπω πουθενά πληροφορίες για την άδεια του, είναι freeware, adware, η open source??? εγω στο mac το εχω δωρεαν. δεν πρεπει να ναι pen source βεβαια. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα