spocky Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2014 Καλησπερα.Εχω αυτον τον ενισχυτη www.alifragis.com.gr/ell/product/Ενισχυτής-5.1-AVR-8 και εχω συνδεσει πανω του 5 ηχειακια απο ενα παλιο ηχοσυστημα που ειχα.Το μονο που δεν εχω ειναι subwoofer.Δεν εχω τρελες απαιτησεις στον ηχο και ψαχνω κατι οικονομικο.Τι θα προτεινατε?
nickvas19 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2014 θα σου προτεινα κανεναν yamaha των 90 ευρο...ακου το πρωτα πριν τον παρεις... βασικα για μουσικη το θες ή για ταινιες; παιζει και αυτο ρολο...και αμα εισαι για μουσικη πες μου τι μουσικη ακους...
spocky Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2014 Οχι δεν με ενδιαφερει η μουσικη.Μονο για ταινιες αλλα και παλι ια ηθελα κατι σε πιο οικονομικο...γυρω στα 50-60 ευρω
graphist83 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2014 Μην πάρεις τότε SUB μέχρι να μαζέψεις χρήματα. Αυτά που διαθέτεις είναι λίγα και παίρνεις μόνο σαβούρα. Σε οικονομική πρόταση δες κάποιο koda. Οι οικονομικές σειρές της yanaha δεν έχουν επιδόσεις.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα