Προς το περιεχόμενο

Ερώτηση για αγορά Τν Γνώμες και προτάσεις !!!

Sammm

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Από ό,τι φαίνεται, έχεις δίκιο.

Η 6200 δεν έχει ποτέ γυαλιά, σε κάθε διαθέσιμη διάσταση.

Η 6400 έχει πάντα δύο ζευγάρια γυαλιά SSG-5100GB σε όλα τα μοντέλα, εκτός από την 32H6400.

Οι τσιφούτηδες τσιγκουνεύτηκαν τα γυαλιά στην 32H6400, λόγω χαμηλής τιμής ή λόγω μικρής διάστασης.

Με αυτή τη λογική, ίσως να συμφέρει η αγορά της 6200 σε σχέση με την 6400 (400 vs 450 €). Τα γυαλιά κοστίζουν 16 €.

Κατά τα άλλα, η 6200 έχει μόνο ένα τηλεχειριστήριο, το TM1250A, ενώ η 6400 έχει δύο τηλεχειριστήρια, το TM1240A και το TM1460A (Samsung Smart Touch).

Επίσης, υπάρχει και η ακριβότερη 32H6410 που έχει ενσωματωμένο δορυφορικό δέκτη, αλλά όχι διπλό (6400 vs 6500).

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

rnb σε ευχαριστώ πολύ για την βοήθεια από ότι έχω καταλάβει είσαι γνωστής του θέματος και πολύ επηξηγηματικός λέω να πάρω την 6200 με αυτί την λογική!εάν σου είναι εύκολο να μου προτείνεις με ένα λινκ 3D  γυαλιά   !Και πάλι  ευχαριστώ 

Τα Samsung SSG-5100GB είναι τα γυαλιά που συμπεριλαμβάνονται σε όλες τις 6400 εκτός από την 32". Εάν δεν το παρατήρησες, στο προηγούμενο μήνυμά μου έχω βάλει link στο skroutz για τα συγκεκριμένα γυαλιά, εκεί που λέει ότι κοστίζουν 16 €.

Από ό,τι φαίνεται, η διαφορά μεταξύ της 32H6200 και της 32H6400 είναι τα 200Hz CMR αντί των 400Hz CMR (ψεύτικα) και το τηλεχειριστήριο TM1250A αντί των TM1240A και TM1460A, ενώ στις μεγαλύτερες διαστάσεις η διαφορά μεταξύ 6200 και 6400 είναι όλα τα προηγούμενα συν δύο ζευγάρια γυαλιά Samsung SSG-5100GB.

αυτα τα 200ΗΖ  εναντι 400ΗΖ, ομως..., μπορει να σημαινει 50αρι ΗΖ  πανελ  εναντι 100ΗΖ, οποτε η διαφορα των χρηματων εξανεμιζεται απο την ποιοτητα κινησης της εικονας...!! 

ΑΝ ειναι ετσι, καθως δεν γνωριζω αυτη τη "λεπτομερεια"....!  τοτε θα ελεγα οτι, με βαση και τα αξεσουαρ που περιλαμβανει, η 6400 θα ειναι πιο συμφερουσα αγορα...!!!

Αυτά τα 200Hz CMR με παρέπεμψαν και εμένα σε πιθανό panel 50Hz, αλλά επειδή η 6200 ανήκει στη σειρά 6000 και κυριότερα επειδή το panel είναι και active 3D μάλλον πρέπει να είναι 100Hz. Εάν το panel είναι 50Hz, τότε σίγουρα δεν αξίζει σε σχέση με την 6400, και το υποστηριζόμενο active 3D είναι κοροϊδία. Βέβαια, τα 200Hz CMR σε συνδυασμό με panel 100Hz είναι οριακά για active 3D, αλλά εάν αγοράσεις το φθηνότερο μοντέλο, και μάλιστα στις 32", μάλλον δεν είναι το 3D η πρώτη σου προτεραιότητα. Αφού όμως οι περισσότεροι που έχουν μεγάλες τηλεοράσεις υποστηρίζουν ότι είδαν περιεχόμενο 3D 5-10 φορές και μετά βαρέθηκαν, δεν νομίζω ότι στο συγκεκριμένο μοντέλο αξίζει κανείς να ασχοληθεί με το 3D, παρά μόνο από περιέργεια. Με αυτή τη λογική, ίσως να μην αξίζει καν να αγοράσεις γυαλιά για την 6200.

Απο 6400 και ανω φορανε psa πανελ αντι pva που εχει η 6200. ΤΑ psa ειναι ανωτερα σε μαυρο και γωνιες θέασης. Εκτος αυτου αν θα δουλεψεις το smart το κοντρολ που παρέχει η 6400 θα σε βολεψει πολυ. Βασικό οτι ακομα και αν το βρεις δεν ειναι συμβατή η 6200 ωστε να το συνδέσεις. Αν η διάφορα ειναι μονο 50€ αξιζει..

• 3 εβδομάδες αργότερα...

Kαλησπερα παιδια δεν γνωριζω εαν ειναι το σωστο θεμα για να γραψω ...Εχω στην κατοχη μου 32LB650v .....Σε γενικες γραμμες ειμαι ικανοποιημενος αλλα εχω ενα θεμα με το miracast για να συνδεθω μεσω miracast πρεπει να παω στο screen share στην συνεχεια να ενεργοποιησω το miracast στο κινητο και να κανω συνδεση.. Τις τελευταιες μερες εχει αγορασει ενα ξαδερφος την 42la690s και δοκιμασα να συνδεθω με το κινητο μου στην τηλεοραση του. Με το που ανοιξα το miracast στην συσκευη μου η τηλεοραση εντοπισε το κινητο μου και δινοντας εγκριση απο την tv εγινε η συνδεση το ιδιο εγινε και με μια samsung smart tv.ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ πως μπορει να γινει αυτο και στην δικια μου τηλεοραση γτ βαρεθηκα να κανω τοσα βηματα απλα για να συνδεθω...???

παρε την LG και ασε την samsung...εγω εχω την ιδια αλλα σε 42''. η τηελοραση δεν παιζεται. και με παθητικο 3D που δεν κουραζει οπως το ενεργητικο που εχουν οι samsung.επισης τα γυαλια κοστιζουν 1-2 ευρω. και το πιο βασικο, η LG εχουν ολες σχεδον πλεον το IPS panel που εχει καλυτερα χρωματα οποτε και πλεον οι samsung ειναι πισω μεχρι να βγαλει και αυτη το ιδιο

και το πιο βασικο, η LG εχουν ολες σχεδον πλεον το IPS panel που εχει καλυτερα χρωματα οποτε και πλεον οι samsung ειναι πισω μεχρι να βγαλει και αυτη το ιδιο

Πάρα πολλοί -ανάμεσά τους και εγώ- δεν θέλουν ips panel.

Δεν θα ηταν πιο σοφο να δει απο κοντα σε καποιο καταστημα μια SAMSUNG με μια LG να συγκρινει..??

οπως θα κανω και γω σε λιγες μερες... :-D

• Like 1

Τα γυαλιά που τα βρήκατε 1 με 2€???  Οκ Ειναι φθηνότερα, δεν σημαίνει οτι ειναι και καλύτερα.. Ναι μεν ξεκούραστο αλλα η μιση ανάλυση. Αν συμβιβάζεσαι με την χαμηλότερη ποιότητα, τοτε είναι λογικό να συμβιβάζεσαι με το χαμηλο κοντράστ των IPS.

Γενικά θελει πριν την αγορά να κρίνουμε ιδίοις όμμασι

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...