Προς το περιεχόμενο

Ερώτηση για αγορά Τν Γνώμες και προτάσεις !!!

Sammm

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλησπέρα παιδιά είμαι καινούργιος στο φόρουμ και θα ήθελα την βοήθεια σας σχετικά με μια αγορά τηλεόρασης που θέλω να κάνω.Η τηλεόραση είναι αυτί http://www.e-shop.gr/lg-32lb650v-32-cinema-3d-led-smart-tv-full-hd-p-PER.170138

Θα ήθελα την γνώμη σας και εάν έχετε να μου προτείνετε κάτι πανό σε αυτές τις τιμές 

Ευχαριστώ!

Υ.Σ. Προορίζεται και για gaming!

Επεξ/σία από Sammm
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Υ.Σ. Προορίζεται και για gaming!

πες τα ολα....!!!  μην κρυβεις τιποτα....!!! αλλιωωωως..................... :devil:  :devil:

αν θες, πες και τι αλλο ζητας απο την TV.  καλο media player, smart πλατφορμα, 3D,,,,?  

και εννοειται..., μπατζετ και αποστασεις..!!! 

• Like 1

Η απόσταση είναι γύρο στο 1,5μ.Αυτό που θέλω είναι να είναι σμαρτ Τν και 3D όσο για media player δεν καίγομαι γιατί θα είναι συν δεμένη  με το pc οπότε θα παίζω με το player του pc.Το μπάτζετ μου είναι μέχρι 380Ε. Σας ευχαριστώ πολύ εκ των πρότερων :P

Με τις παραμέτρους που βάζεις είναι καλή επιλογή αυτή που έβαλες στο πρώτο ποστ ή με 20 ευρώ παραπάνω :

https://www.skroutz.gr/s/4639946/Samsung-UE32H6200.html

προσωπικά θα έκανα μερικές οικονομίες θα πήγαινα για 40'' και θα έβαζα 20-30 εκατοστά στην απόσταση.

• Like 2

Σας ευχαριστώ πολύ όλους παιδιά για την βοήθεια σας.Θα το σκεφτώ την samsung γτ είναι 35 ε παραπάνω και μόλις πέρασα φοιτητής και έχω αρκετά έξοδα!Δηλαδή άμα πάρω Lg λέτε να μην μηνώ ικανοποιημενος ?

Σας ευχαριστώ πολύ όλους παιδιά για την βοήθεια σας.Θα το σκεφτώ την samsung γτ είναι 35 ε παραπάνω και μόλις πέρασα φοιτητής και έχω αρκετά έξοδα!Δηλαδή άμα πάρω Lg λέτε να μην μηνώ ικανοποιημενος ?

λογικα, θα σε ικανοποιησουν και οι 2.  το καλυτερο ειναι να πας να τις δεις καπου να παιζουν και οι 2 και να αποφασισεις μονος σου..! 

για περισσοτερες αποψεις- εντυπωσεις απο κατοχους την LB650V, διαβασε ΕΔΩ

Νομίζω ότι οι τηλεοράσεις της σειράς 6000 χρησιμοποιούν το ίδιο panel, και έχουν απλώς λίγο διαφορετικά κυκλώματα επεξεργασίας εικόνας, άρα έχουν παραπλήσια εικόνα, αλλά η 6200 ως φθηνότερο μοντέλο δεν έχει παρελκόμενα, τα οποία εάν πρόκειται να τα αγοράσεις έξτρα θα σου κοστίσουν συνολικά περισσότερο από ότι η 6400. Άρα η 6200 απευθύνεται σε όποιον τη θέλει όπως είναι, και δεν πρόκειται να χρησιμοποιήσει οτιδήποτε περισσότερο.

Είναι σαν να αγοράζεις τη βασική έκδοση ενός αυτοκινήτου, και μετά να ρωτάς πόσο κοστίζει το γνήσιο ηχοσύστημα, κλιματιστικό, ζάντες, αεροτομές κλπ. Ή μένεις στα βασικά, ή τα αγοράζεις όλα μαζί ώστε να σου κοστίσουν φθηνότερα.

• Like 1

Όταν λες όλα μαζί ? από ότι  είδα τα γυαλιά κάνουν γύρο στα 20 ευρό η κάνω λάθος?Δεν έχω ιδέα από τηλεοράσεις συγνώμη εάν κάνω ανούσιες ερωτήσεις...Αν κατάλαβα καλά μου λες δεν συμφέρει να πάρω γυαλιά ? 

Και από ότι είδα ούτε η 6400 έχει γυαλιά στο πακέτο ...Σορρυ εάν κούρασα...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...