gazp Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2014 Καλησπερα σε ολους. Ξεκιναω λεγοντας πως οταν δεν σε θελει...δεν σε θελει...Το tablet ηταν στην θηκη προστασιας και το εβαλα στην τσαντα μαζι με κατι βιβλια (για περισσοτερη ασφαλεια, τρομαρα μου) την οποια και πηρα μαζι μου. Και χωρις καποια αποτομη κινηση, μολις ανοιξα την τσαντα ειχε δυο τεραστια σπασιματα στην οθονη. Το ανοιξα και επαιξα λιγακι, δεν ειδα πουθενα να εχει καποιο σπασιμο η οθονη αφης, οποτε συμπερανα οτι την γλυτωσα "μονο" με σπασμενο digitizer (το οποιο λειτουργει κανονικα, παραδοξως). Το κακο ειναι οτι πλεον ειναι εκτος εγγυησης, οποτε αποφασισα να δοκιμασω να το φτιαξω μονος μου. Ξερετε αν υπαρχει τροπος και αν ναι πως, να βγαλω το παλιο digitizer? Γιατι δεν βρισκω πως να το ανοιξω και φοβαμαι οτι αυτη η κολλα που εχει θα ειναι μεγαλος πονος και μπορει να κανω ζημια στην οθονη αφης. Ανταλλακτικο βρηκα με 27€, πιστευετε αξιζει? Η να το κρατησω ως εχει?
cabdik Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2014 αν εχεις καλα "χερια"... δεν παθαινει τιποτα...!! μονο προσοχη και λεπτες κινησεις θελει. αν δεις και καναν οδηγο στο Youtube θα καταλαβεις τι πρεπει να κανεις! εγω ανοιξα ενα yarvik που ειχε σπασει το digitizer, και βγηκαν ολα σχετικα ευκολα. αλλα δεν βρισκω ανταλλακτικο..!! απο που βρηκες εσυ, μην τυχον βρω κι εγω τιποτα?
gazp Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2014 αν εχεις καλα "χερια"... δεν παθαινει τιποτα...!! μονο προσοχη και λεπτες κινησεις θελει. αν δεις και καναν οδηγο στο Youtube θα καταλαβεις τι πρεπει να κανεις! εγω ανοιξα ενα yarvik που ειχε σπασει το digitizer, και βγηκαν ολα σχετικα ευκολα. αλλα δεν βρισκω ανταλλακτικο..!! απο που βρηκες εσυ, μην τυχον βρω κι εγω τιποτα? Kαλα χερια πιστευω εχω, αλλα δεν ξερω απο που να αρχισω. Ειδα κατι οδηγους αλλα θελει ζεσταμα, πιστολακι για τα μαλλια κανει? Για intenso παντως δεν βρηκα οδηγο και δεν εχω βρει ακομα τροπο να το ανοιξω.. Ανταλλακτκο βρηκα στο Ebay, δεν ξερω αν επιτρεπεται να δωσω link.
don korleon Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2014 Καλημέρα. εχω ανοίξει και σχετικό θέμα εδώ για αλλαγή digitizer. Εχω ένα lenovo a1000l 7''. Έπεσε,έσπασε τα κλασικά. κανονικά όμως η οθόνη δούλευε. Παρήγγειλά από το ebay με 11.5 ευρώ μαζί με τα κατσαβιδια. Είδα κάτι βίντεο στο YouTube κατάφερα το λυσα. Έβαλα κ την καινούρια οθόνη. την συνδεσά κανονικά κ στην πλακέτα που χει από πίσω με ένα τσίπακί και . . . δεν δουλεύει. Οι διαδικασίες έχουν γίνει κανονικά όπως περιγράφονται στο βίντεο. τώρα η η οθόνη έχει πρόβλημα η κάτι με την εγκατάσταση. Πάντως αν το ξεκινήσεις δεν υπάρχει γυρισμός γιατί η οθόνη που βγάζεις σπάει.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα