kataramenos32 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2014 (επεξεργασμένο) Καλησπερα στο φορουμ.Τελευταια εχω ενα μικρο προβλημα.Σε τυχαιες στιγμες η οθονη του pc βγαζει μικρες κοκκινες γραμμες(δειτε φωτο για αναπαρασταση) και καποιες φορες αναβοσβηνει και εμφανιζεται πανω δεξια το κουτακι που λεει την αναλυση σαν δηλαδη να αποσυνδεεται και να συνδεεται στιγμιαια.Η καρτα γραφικων μου ειναι http://www.skroutz.gr/s/4023699/Gigabyte-Radeon-R9-270X-2GB-WindForce-3X-OC.htmlκαι για οθονη εχω αυτη την τηλεοραση http://www.e-shop.gr/samsung-ue32d5000-32-led-tv-100hz-p-PER.157096 ΥΓ οι θερμοκρασιες μου ειναι ενταξει και εχω εγκατεστημενους τους τελευταιους beta drivers απο το site της AMD Επεξ/σία 8 Σεπτεμβρίου 2014 από kataramenos32
arispattas7 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2014 Μου είχε τύχει το ίδιο παλιά και έφταιγε το τροφοδοτικό μου αλλά στην δικιά σου περίπτωση δεν ξέρω!!!!
kataramenos32 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2014 Μου είχε τύχει το ίδιο παλιά και έφταιγε το τροφοδοτικό μου αλλά στην δικιά σου περίπτωση δεν ξέρω!!!! Το τροφοδοτικο ειναι Thermaltake Toughpower 650W.Αλλα προβληματα δεν εχω στο συστημα ουτε μπλε οθονες κτλ
xalkiadakis Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2014 με ddu απεγκατασταση τον beta drivers και βαλε τους τελευτεους (μη beta) αν δεν δουλεψει αυτο τοτε μαλλον εχει προβλημα η καρτα γραφικων δοκιμασε την σε αλλο υπολογιστη καλου κακου αν σου κανει τα παλι τα ιδια την πας πισω στο καταστημα με εγγυηση και σου στελνουν αλλη 1
kataramenos32 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2014 με ddu απεγκατασταση τον beta drivers και βαλε τους τελευτεους (μη beta) αν δεν δουλεψει αυτο τοτε μαλλον εχει προβλημα η καρτα γραφικων δοκιμασε την σε αλλο υπολογιστη καλου κακου αν σου κανει τα παλι τα ιδια την πας πισω στο καταστημα με εγγυηση και σου στελνουν αλλη Εκανα οπως ειπες και για μερικες μερες εστρωσε αλλα παλι εκανε κατι νουμερα σημερα.Αν βρω θα δοκιμασω αλλη καρτα γιατι τροφοδοτικο δεν διαθετω
AlienTechGR Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2014 Μάλλον είναι προβληματική η κάρτα.Δεν νομίζω να φταίνε οι drivers και αμφιβάλω να δουλέψει σωστά σε άλλο PC.Πας για αντικατάσταση!
xalkiadakis Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2014 Μάλλον είναι προβληματική η κάρτα.Δεν νομίζω να φταίνε οι drivers και αμφιβάλω να δουλέψει σωστά σε άλλο PC.Πας για αντικατάσταση! ποτε δεν ξερεις Εκανα οπως ειπες και για μερικες μερες εστρωσε αλλα παλι εκανε κατι νουμερα σημερα.Αν βρω θα δοκιμασω αλλη καρτα γιατι τροφοδοτικο δεν διαθετω αφου βεβαιοθεις οτι φταιει η καρτα θα την πας στο καταστημα για αλλαγη και διξε τους και ενα sceenshot με το προβλημα και πιστευω θα εισαι κομπλε
kataramenos32 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2014 Τη καρτα την ειχα παρει απο visionstudio και επειδή πέφτει μακριά δεν μπορω να την παω αυτοπροσωπως. Επισης screen shot δυσκολα θα βγαλω γιατι αυτες οι γραμμες εμφανιζονται σε δευτερολεπτα
Xristaras12 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2014 άλλαξε καλώδιο σύνδεσης και δες πως πάει.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα