Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ο δημιουργός του Χ6 1090 που βαστάει ακόμα και σήμερα?!

Ναι ρε φίλε! Και εγώ αυτόν έχω 4 χρόνια τώρα και είναι σκυλί μαύρο.. Σφαιράτος στα πάντα και παίζει Battlefield 4 στα Ultra με 70% load! Not bad... Άλλα 2-3 χρόνια πιστεύω αντέχει στο πολύ άνετο. Μετά βλέπουμε για τους Κ12 αν βγούνε καλοί!

• Like 1
  • Super Moderators
Δημοσ.

εκπλητικό πάντως πως κανείς (ok όχι όλοι) δεν σχολιάζει την ύπαρξη ARM και x86 cores στο ίδιο socket, μόνο τον τίτλο διαβάσαμε?

• Like 8
Δημοσ.

εκπλητικό πάντως πως κανείς (ok όχι όλοι) δεν σχολιάζει την ύπαρξη ARM και x86 cores στο ίδιο Chip, μόνο τον τίτλο διαβάσαμε?

πολυ λιγος κοσμος τον νοιαζει το arm κομματι, γιατι πολυ λιγος κοσμος θα τρεξει linux στο pc του.

εμένα με ενδιαφερει ποιο πολυ το οτι μπορει να βγαλουν ενα socket και για τους fx και για apu

Δημοσ.

Cpu και apu στο ιδιο σοκετ? Τσαμπα λεφτα. Οι περισσοτεροι θα βαλουμε τη δικη μας καρτα για να τρεξουμε battlefield 7 στο μαξ. Τετοιο κολλημα εχουμε. Εκτος κι αν δουμε φοβερες επιδοσεις. Που δε το βλεπω.

Οσο για τον arm + x86, δεν καταλαβα. Μας σπρωχνουν προς τους αρμ σιγα-σιγα γιατι ειναι πιο ισχυροι και χαμηλοτερης καταναλωσης? Αν ειναι ετσι καλο μου ακουγεται. Η' εχει κανενας ωλοφαγουρα να τρεξει αντροιντ στο πισι του? Δεν αντιλαμβανομαι την αναγκαιοτητα να για πειραματισμους.

Ενα καλο επεξεργαστη θελουμε κι οχι τον Φρανκεσταϊν. Εχω την εντυπωση οτι κινουνται σε λαθος κατευθυνση. Μακαρι να βγω ψευτης.

• Like 1
Δημοσ.

Ναι ρε φίλε! Και εγώ αυτόν έχω 4 χρόνια τώρα και είναι σκυλί μαύρο.. Σφαιράτος στα πάντα και παίζει Battlefield 4 στα Ultra με 70% load! Not bad... Άλλα 2-3 χρόνια πιστεύω αντέχει στο πολύ άνετο. Μετά βλέπουμε για τους Κ12 αν βγούνε καλοί!

Εγώ έχω 8350 τώρα,θα περιμένω να βγει το νέο socket που σίγουρα θα έχει pci express 3 και ddr4,και αφού τρέξει λιγάκι και δούμε πως θα πάνε τότε θα πάω για ένα upgrade :D

Με έκανε εντυπώσει ότι θα έχει τους πυρήνες του Puma+ ,που αν δεν απατώμαι,το ίδιο φοράνε και οι καινούργιες κονσόλες Ps4/Xbox one!!

Αν κάπου κάνω λάθος διορθώστε με.

Δημοσ.

Επιτέλους! Νέοι FX και καινούργιο socket! :D

Άντε να έρθει με κάτι καινούργιο και δυνατό η AMD για να υπάρχει επιπρόσθετα πέρα από τις επιδόσεις και μια ισσοροπία και στις τιμές στην αγορά των μικροεπεξεργαστών...Διαφορετικά, βλέπω intel i7 4core στα 430€ για αρχή. Και μετά κάθονται όλοι και πλακώνονται AMD vs intel...

Δημοσ.

Ναι άλλα όχι ο FX με το am3+ :P :P

Είχε βγει μία sabertooth 990FX R.2 gen.3 με pci-e 3.0 για περιορισμένο καιρό..Αλλά αυτό δεν μετράει νομίζω :P

• Like 2
Δημοσ.
Επιτέλους! Νέοι FX και καινούργιο socket! :D

Και γιατι χερεσαι που θα αλλαξουν σοκετ? Αυτα ειναι δυσαρεστα νεα. Να βγαλουν ενα σοκετ με ενα εκατομμυριο επαφες να ξεμπερδευουμε. Για μελλοντικη χρηση. Ετσι για 30 χρονια θα ηρεμησουμε λολ. Απο το να προσθετουν δεκα δεκα σιγα σιγα.

• Super Moderators
Δημοσ.

ναι και για κάθε διαφορετικές μνήμες μελλοντικά (ddr3,4,5,κτλπ) θα βγάζουν διαφορετικά είδη μητρικών κι επεξεργαστών (λόγω IMC), genius!

• Like 2
Δημοσ.

Και γιατι χερεσαι που θα αλλαξουν σοκετ? Αυτα ειναι δυσαρεστα νεα. Να βγαλουν ενα σοκετ με ενα εκατομμυριο επαφες να ξεμπερδευουμε. Για μελλοντικη χρηση. Ετσι για 30 χρονια θα ηρεμησουμε λολ. Απο το να προσθετουν δεκα δεκα σιγα σιγα.

Λογικό δεν είναι να χαίρομαι? 4 Χρόνια το ίδιο socket υπάρχει. Νομίζω ότι πλέον χρειάζεται αλλαγή μιας και έχουν προχωρήσει τα πράγματα γενικά. Μπερδεύεσαι με την intel μου φαίνεται, καθώς αυτή είναι που αλλάζει συνεχώς socket ανα 1.5-2 χρόνια. Δεν μπορούν να μαντέψουν την εξέλιξη των διεπαφών για να προσθέτουν ότι θα βγει σε 10 χρόνια από τώρα..Και πάλι η AMD μια χαρά είναι στα socket της. Το AM3+ δέχεται phenom, bulldozer και piledriver. Ποιο άλλο socket το έχει κάνει αυτό?

• Like 2

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...