zeroGravity Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2014 Στις 25/8 παιρνω ενα toshiba laptop απο το πλαισιο και μου παρουσιαζει προβλημα στη συνδεση με το internet πχ φόρτωνε με πολυ ζορι τησ σελιδες καμια φορα καθολου και οταν της φορτωνε ας πουμε το facebook δεν μπορουσε να ανοιξει το 80% τον φωτογραφιων το πηγα και μου το αλλαξαν αμεσως αλλα και στο 2ο που μου δωσανε κανει τα ιδια σε μικροτερο βαθμο τους το πηγα και αυτο και μου ειπαν οτι αυτο δεν εχει προβλημα αλλα θα του κανουμε μια επαναφορα εργοστασιακων ρυθμισεων για σιγουρια αλλα οταν το πηρα σπιτι συνεχιζει παλι τα ιδια πηγα σε σπιτια φιλων σκεπτομενη οτι φταιει το internet μου αλλα τιποτα και εκει τα ιδια ομως οταν παω στο πλαισιο και συνδεομαι δεν τα κανει αυτα. Υπαρχει καμια εξηγηση σας εχει τυχει ρε παιδια δεν ξερω τι να κανω στο πλαισιο δεν μου το αλλαζουν γιατι δεν βρησκουν βλαβη
SPANK Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2014 Μήπως συνδέεσαι με wifi ; αν ναι δοκίμασε με καλώδιο
zeroGravity Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2014 Μήπως συνδέεσαι με wifi ; αν ναι δοκίμασε με καλώδιο σημερα μετα απο 546546 προσπαθειες το πλαισιο καταλαβε οτι το λαπτοπ ειχε προβλημα στο hdd για δευτερη φορα αλλα επειδη δεν γουσταρει να μου επιστρεψει τα χρηματα θελει να με ταλαιπωρησει ακομα θα παμε στην 3 προσπάθεια για νέο λαπτοπ
SPANK Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2014 Για να έχει και το 2ο το ίδιο πρόβλημα μαλλον έπεσες σε ελλατωματική σειρά δεν εξηγείται αλλιως , θα μπορούσες να πας σε καποιο αλλο laptop (αλλη εταιρία) αν σου δίνουν την επιλογή
zeroGravity Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2014 Για να έχει και το 2ο το ίδιο πρόβλημα μαλλον έπεσες σε ελλατωματική σειρά δεν εξηγείται αλλιως , θα μπορούσες να πας σε καποιο αλλο laptop (αλλη εταιρία) αν σου δίνουν την επιλογή συμφωνησαμε πως αν και το 3 βγει ελαττωματικο θα μου επιστρεψουν τα χρηματα αρα αν ειναι ελλατωματικη σειρα θα εχει και αυτο προβλημα αλωστε εγω πειρα αυτο απο το πλαισιο http://www.plaisio.gr/laptop-tablet/laptop-notebook/laptop/Toshiba-Satellite-M50-A-110-PSKPNE-00N01KGE.htmεχεις να μου προτεινεις κατι παρομοιο απο το πλαισιο στα 700 ευρω
SPANK Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2014 Για προτάσεις μπορείς να ρωτήσεις εδω ΒΟΗΘΕΙΑ ΓΙΑ ΑΓΟΡΑ ΝΕΟΥ ΦΟΡΗΤΟΥ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΗ
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα