Προς το περιεχόμενο

ford fiesta 1.0 sport vs alfa romeo mito 135

alexotic

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Μιλάμε για καινούριο ή μεταχειρισμένο;Και ρωτάς αν είναι καλύτερα ώς προς τί;Επιδόσεις;Οδηγική συμπεριφορά;Άνεσή;Χώρους;

Επειδή κανένα αυτοκίνητο δέν είναι τέλειο,ποιά είναι τα δικά σου κριτήρια και προτεραιότητες;

Και τα δύο είναι αξιόλογα οχήματα.Άσχετα με τις απόψεις που θα διαβάσεις,μόνο με ένα test drive μπορείς να κρίνεις.

υγ.Το Fiesta θα βγεί και σε έκδοση με 140άλογα.

• Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

για μεταχειρισμενο..βρηκα πχ το φιεστα 12.000 και το μιτο 10.500...και τη μιτο qv στα 11.500. αλλα δν ειναι τοσο οικονομικη οσο η 135.... και λεω αν ειναι καλυτερο γενικα...αλλα πιο πολυ με νοιαζει αποδοση και οδηγικη συμπεριφορα!

επισης αν γινεται θελω να μου πειτε και πιο απο τα μεγαλυτερα της γκαμας ειναι καλυτερο! το φιεστα st η το μιτο qv?

για μεταχειρισμενο..βρηκα πχ το φιεστα 12.000 και το μιτο 10.500...και τη μιτο qv στα 11.500. αλλα δν ειναι τοσο οικονομικη οσο η 135.... και λεω αν ειναι καλυτερο γενικα...αλλα πιο πολυ με νοιαζει αποδοση και οδηγικη συμπεριφορα!

επισης αν γινεται θελω να μου πειτε και πιο απο τα μεγαλυτερα της γκαμας ειναι καλυτερο! το φιεστα st η το μιτο qv?

Δέν έχω οδηγήσει το Mito,άλλα ακούω κολακευτικά σχόλια.

Μπορώ να σου πώ σίγουρα για το Fiesta που έχω το απερχόμενο 1,6 sport.

Απο τα top-of-the-line θα επέλεγα Fiesta ST,όχι επειδή είμαι biased,απλά ο 1600αρης είναι πιο εξελίξιμος.Πχ. το ST με ένα απλό πρόγραμμα και εισαγωγή πάς στα 215 άλογα.

Αν στην μικτή δίνει 5,9λ/100,άντε να πάρει +1 λίτρο υπο κανονικές συνθήκες.Και πολύ μπορεί να έβαλα,γιατί δέν υπάρχουν ακριβή νούμερα.

Το αμάξι θα κάψει όσο το πατάς.Δέν είναι τα +30 άλογα που θα κάνουν την διαφορά.Αν του πίνεις το αίμα,ούτε οι εργοστασιακές μετρήσεις είναι αντιπροσωπευτικές.

Πολύ καλό,αλλά με τόσα λεφτά που θα κοστίζει παίρνεις porsche carrera μεταχειρισμένη ή παίρνεις rx8 μεταχειρισμένο και σου μένουν για βενζίνη για 5 χρόνια... :mrgreen:

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...