thelos257 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2014 Την καλησπερα μου καλο απογευμα και καλη εβδομαδα σε ολα τα παιδια του insomnia.gr μας του πρωτου βοηθητικου ελληνικου φορουμ σε Ελλαδα και Κυπρο. Θα ηθελα να μαθω αν αυξησω την φωτηνοτητα της οθονης μου με την μπαταρια θα παει πολυ γρηγορα η μπαταρια σωστα ; Στην επομενη φορτωση του φορητου μου αν την μειωσω περιπου στο κεντρο ή πιο κατω τοτε θα παει για 5 ωρες η μπαταρια σωστα ; Σε αντιθεση αν την αυξησω τοτε η 5 ωρες θα γινουν 2 ωρες σωστα ; θα καταληθει γρηγορα ; Να το εχω πανω στο ρευμα με την μπαταρια πανω και με αυξηση φωτηνοτητας θα υπαρχει προβλημα με την μπαταρια οταν φτασει στο 100% ή ειναι οκ ; Σας ευχαριστω.
zio10 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2014 Άστο στο ρεύμα με την μπαταρία πάνω, δεν παθαίνει τίποτα. Αν το δουλεύεις μόνο με μπαταρία είναι λογικό με αυξημένη φωτεινότητα να πέφτει πιο γρήγορα, πόσο πιο γρήγορα θα το δεις με δοκιμές. Αν είσαι σε εσωτερικό χώρο πχ μπορείς να μην έχεις τέρμα τη φωτεινότητα. Επίσης, πιο γρήγορα θα πέφτει η μπαταρία αν επιλέξεις υψηλές επιδόσεις στις επιλογές ενέργειας 1
thelos257 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2014 Άστο στο ρεύμα με την μπαταρία πάνω, δεν παθαίνει τίποτα. Αν το δουλεύεις μόνο με μπαταρία είναι λογικό με αυξημένη φωτεινότητα να πέφτει πιο γρήγορα, πόσο πιο γρήγορα θα το δεις με δοκιμές. Αν είσαι σε εσωτερικό χώρο πχ μπορείς να μην έχεις τέρμα τη φωτεινότητα. Επίσης, πιο γρήγορα θα πέφτει η μπαταρία αν επιλέξεις υψηλές επιδόσεις στις επιλογές ενέργειας Ναι φιλε μ αλλα εχω ακουσει οτι θα τερματιστη η ζωη της μπαταριας οταν το εχω στο ρευμα και ειναι 70% π.χ. η φορτιζομενη αυτο ισχυ ή οχι ;
David20 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2014 Οπως στα λεει ο zio ειναι..Να ξερεις επισης οτι οι μπαταριες των laptop με τα ιοντα λιθιου αγαπανε πολυ το ρευμα,δεν εχουν απολυτως καμια σχεση με τις προηγουμενης γενιας μπαταριες,και οταν φορτισει το laptop η μπαταρια δεν συνεχιζει τον κυκλο φορτισης(δεν επιβαρυνεται δηλαδη)....Βεβαια να αποσυνδεεις τελειως το ρευμα οταν το κλεινεις το laptop..Αλλωστε δεν ειναι τυχαιο που ορισμενοι κατασκευαστες εχουν την μπαταρια ενσωματωμενη και θελει χειρουργειο να βγει,δεν σε αφηνουν να την βγαλεις εν ολιγοις.Που σημαινει οτι δεν την βγαζεις καν. Εγω προσωπικα τοχω στην εξοικονομηση ενεργειας ,εχω αρκετα χαμηλα την φωτεινοτητα και με βγαζει ενα 4ωρο σε idle..Αυτο εχω......http://h10025.www1.hp.com/ewfrf/wc/product?product=5451225&lc=el&cc=gr&dlc=el 1
thelos257 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2014 Οπως στα λεει ο zio ειναι..Να ξερεις επισης οτι οι μπαταριες των laptop με τα ιοντα λιθιου αγαπανε πολυ το ρευμα,δεν εχουν απολυτως καμια σχεση με τις προηγουμενης γενιας μπαταριες,και οταν φορτισει το laptop η μπαταρια δεν συνεχιζει τον κυκλο φορτισης(δεν επιβαρυνεται δηλαδη)....Βεβαια να αποσυνδεεις τελειως το ρευμα οταν το κλεινεις το laptop..Αλλωστε δεν ειναι τυχαιο που ορισμενοι κατασκευαστες εχουν την μπαταρια ενσωματωμενη και θελει χειρουργειο να βγει,δεν σε αφηνουν να την βγαλεις εν ολιγοις.Που σημαινει οτι δεν την βγαζεις καν. Εγω προσωπικα τοχω στην εξοικονομηση ενεργειας ,εχω αρκετα χαμηλα την φωτεινοτητα και με βγαζει ενα 4ωρο σε idle..Αυτο εχω......http://h10025.www1.hp.com/ewfrf/wc/product?product=5451225&lc=el&cc=gr&dlc=el Ναι φιλε μου αλλα θα υπαρχει καποιο προβλημα οταν λεει 100% πληρες φορτηση ή καμια φορα θα κολλησει στο 99% ;
David20 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2014 Απ τη στιγμη που λεει "φορτισμενη 100%" ειναι ετοιμη και φουλ,τωρα αν θα κολλησει στο 99%,γιατι να το κανει αυτο;..Εχεις τετοιο θεμα;..Στο χει ξανακανει δηλαδη; 1
thelos257 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2014 Απ τη στιγμη που λεει "φορτισμενη 100%" ειναι ετοιμη και φουλ,τωρα αν θα κολλησει στο 99%,γιατι να το κανει αυτο;..Εχεις τετοιο θεμα;..Στο χει ξανακανει δηλαδη; Για να σου λεω συμενει οτι το ξανα εκανε στον δευτερον φορητο υπολογιστη κατω στην υπογραφη μου.
David20 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2014 Ναι ,αλλα σε πειραξε που ρωτησα;....Να βοηθησω θελω..κι αν δεν ρωτησω δεν θα μπω στην ουσια του προβληματος που εθεσες.Απο που να γνωριζω οτι στο εκανε;..Υπεθεσα οτι το ρωτησες σε περιπτωση που θα στο εκανε,ΑΝ θα στο εκανε καποια στιγμη....Τεσπα για το ερωτημα σου ως προς το 99% της ενδειξης φορτισεως καλυτερα να σε πει καποιος απο δω μεσα που το ξερει καλυτερα απο μενα..ισως εχει να κανει με τις ρυθμισεις μπαταριας,μην σε παρω στο λαιμο μου κιολας..
thelos257 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2014 Ναι ,αλλα σε πειραξε που ρωτησα;....Να βοηθησω θελω..κι αν δεν ρωτησω δεν θα μπω στην ουσια του προβληματος που εθεσες.Απο που να γνωριζω οτι στο εκανε;..Υπεθεσα οτι το ρωτησες σε περιπτωση που θα στο εκανε,ΑΝ θα στο εκανε καποια στιγμη....Τεσπα για το ερωτημα σου ως προς το 99% της ενδειξης φορτισεως καλυτερα να σε πει καποιος απο δω μεσα που το ξερει καλυτερα απο μενα..ισως εχει να κανει με τις ρυθμισεις μπαταριας,μην σε παρω στο λαιμο μου κιολας.. Οχι φιλε μου δεν με πειραξε που ρωτησες καλα εκανες και βεβαιος θελω να με βοηθησεις αλημονο γι αυτο βρισκομαι ΕΔΩ. Με τις ρυθμησεις μπαταριας ; :/ παραξενο μου φενεται αυτο που λες γιατι ειναι προεπιλεγμενες ρυθμισεις.
zio10 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2014 Οχι φιλε μου δεν με πειραξε που ρωτησες καλα εκανες και βεβαιος θελω να με βοηθησεις αλημονο γι αυτο βρισκομαι ΕΔΩ. Με τις ρυθμησεις μπαταριας ; :/ παραξενο μου φενεται αυτο που λες γιατι ειναι προεπιλεγμενες ρυθμισεις. Μην σε απασχολεί αυτό. Οι μπαταρίες όταν γεμίζουν σταματάνε να φορτίζουν. Τώρα τι 99% τι 100%, γεμάτη είναι και σταματάει. Λεπτομέρειες 1
thelos257 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2014 Μην σε απασχολεί αυτό. Οι μπαταρίες όταν γεμίζουν σταματάνε να φορτίζουν. Τώρα τι 99% τι 100%, γεμάτη είναι και σταματάει. Λεπτομέρειες Καλημερα τωρα θα μου πεις γιατι κολλας σε αυτες τις μικρες λεπτομεριες ; Γιατι ειναι συμαντικο για μενα και τα θελω ολα να δουλευουν ρολοι.
zio10 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2014 Καλημερα τωρα θα μου πεις γιατι κολλας σε αυτες τις μικρες λεπτομεριες ; Γιατι ειναι συμαντικο για μενα και τα θελω ολα να δουλευουν ρολοι. Καλημέρα! Καλά κάνεις αλλά προσωπικά δεν το θεωρώ πρόβλημα, περίμενε όμως και κάποια άλλη γνώμη 1
David20 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2014 Οχι φιλε μου δεν με πειραξε που ρωτησες καλα εκανες και βεβαιος θελω να με βοηθησεις αλημονο γι αυτο βρισκομαι ΕΔΩ. Με τις ρυθμησεις μπαταριας ; :/ παραξενο μου φενεται αυτο που λες γιατι ειναι προεπιλεγμενες ρυθμισεις. Οκ ..ολα καλα λοιπον φιλος..σε ειπα οτι δεν ειμαι βεβαιος κι απ οτι βλεπω ηδη τα παιδια σε απαντησανε.. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα