Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Χτες εκανα online αιτηση για συνδεση hol(Νεα γραμμη),εστειλα την αιτηση υπογεγραμενη σε ενα mail που μου υποδειχθηκε απο την hol.
Ομως εχω μια οφειλη στον ΟΤΕ υψους 750 ευρω.(απο το 2010)
Θα μπορεσει να γινει η συνδεση?
Μπορει ο ΟΤΕ να πει ΟΧΙ?
Και αν ναι,Ποτε περιπου θα εχω adsl?

Δημοσ.

Ενοείται πως ο οτε μπορεί και λογικά θα πει οχι δηλαδη δεν θα σου αποδεσμεύσει την γραμμή ωστε να γίνει η μεταφορά στην hol μεχρι να εξωφλήσεις το ποσό.

• Like 1
Δημοσ.

Αν δεν κάνω λάθος ολες οι γραμμές απο τους providers περνάνε πρώτα απο τον οτε καθώς αυτος τους συνδέει στον βρόγχο οποτε και λογικά θα φανεί το όνομα σου εκει και οτι υπάρχει καποιο ποσό εξόφλησης στον οτε , περίμενε ομως για σιγουριά να σου απαντήσει και καποιος αλλος

• Like 1
Δημοσ.

Όταν υπάρχει κάποια οφειλή, στις 130 μέρες η γραμμή ελευθερόνεται και χάνεις τον αριθμό. Άρα τότε γίνεσαι πρώην πελάτης Όποτε λογικά μπορείς να κάνεις αίτημα για νέα γραμμή σε άλλο πάροχο. Εσένα σου έχει γίνει διακοπή στη γραμμή;

• Like 1
Δημοσ.

Όταν υπάρχει κάποια οφειλή, στις 130 μέρες η γραμμή ελευθερόνεται και χάνεις τον αριθμό. Άρα τότε γίνεσαι πρώην πελάτης Όποτε λογικά μπορείς να κάνεις αίτημα για νέα γραμμή σε άλλο πάροχο. Εσένα σου έχει γίνει διακοπή στη γραμμή;

Απο το 2010 εχει γινει διακοπη...

Αρα λογικα δεν θα εχω προβλημα?

Δημοσ.

Απο το 2010 εχει γινει διακοπη...

Αρα λογικα δεν θα εχω προβλημα?

Λογικά όχι, στην ουσία ο ΟΤΕ τη σύνδεση θα την κάνει στην HOL, η HOL θα ζητήσει να συνδέσουν γραμμή.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...