leriban Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2014 Καλησπέρα. Έχω την μητρική της Gigabyte z97 gaming 3. Και ενώ έμπαινα κανονικά στο bios τώρα δεν μπορώ να μπω. Δεν εμφανίζει το logo της μητρικής... Πατάω delete αλλά δεν μπαίνει.. Και φαίνεται μην λειτουργεί πληκτρολόγιο... Χθες μου έβγαλε να κάνω ένα update και το έκανα... Νομίζω ότι ήταν του app center της μητρικής... Να φταίει αυτό; ευχαριστώ για το χρόνο αας
SPANK Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2014 Δοκίμασε ενα reset στο bios απο την μπαταρία της μητρικής
leriban Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2014 Βγάζω την μπαταρία; για πόση ώρα; αν εχω κάνει ρυθμίσεις στο bios χάνονται;. Ευχαριστώ
SPANK Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2014 Για 1 λεπτάκι βγάλε την και ναι οτι ρυθμίσεις εχεις κανει θα χαθούν 1
leriban Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2014 μαλιστα.θα το δοκιμασω οταν γυρισω απο τη δουλεια και θα ενημερωσω.ευχαριστω!
άδικος Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2014 Έχει clear cmos jumperακι κάτω δεξιά φίλε μου για αυτό ακριβώς το λόγο. Δεν υπάρχει λόγος να παλεύεις με μπαταρίες.
jaguara5 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2014 Είχα και εγώ ένα παρόμοιο πρόβλημα με την μητρική μου (MSI Socket 1155). Η λύση ήταν χαζή και την βρήκα ψλάχνοντας στο google. : είχε ενεργοποιηθεί σαν επιλογή κάτι σαν fast boot, και κατά την εκκίνηση δεν προλάβαιναν να διαβασθούν οι drivers του πληκτρολογίου (σύνδεση usb) και συνεπώς δεν προλάβαινε να ενεργοποιηθεί η εκτέλεση της εντολής που πατούσα. Για να μπω στο bios συνέδεσα (όχι μόνιμα) στον υπολογιστή ένα παλιό πληκτρολόγιο με θύρα ps2 ( εκείνη την στρογγυλή θύρα ).
leriban Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2014 εκανα clear cmos και και ενω ηταν ολα οκ σε μερικες επανεκινησεις παλι δεν μπορουσα να μπω στο bios χωρις να εχω ενεργοποιημενο το fast boot.να σημειωσω οτι και πριν εμφανιστει αυτο το προβλημα το ειχα ενεργοποιημενο και εμπαινα κανονικα.και επισης συνεχιζεται η κατα καιρους αλλαγη ημερομηνιας και ωρα.για παραδειγμα χθες ειχαμε 01/01/1900!!!!! και μετα εφτιαξε μονη της!!!
vrykolakas Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2014 Καλά, αυτό με την ημερομηνία αναμενόμενο. Να σου πω, επειδή ο υπολογιστής δεν την παλεύει, πρέπει ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ να μπεις στο bios?
leriban Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2014 Καλά, αυτό με την ημερομηνία αναμενόμενο. Να σου πω, επειδή ο υπολογιστής δεν την παλεύει, πρέπει ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ να μπεις στο bios? με την ημερομηνια γιατι αναμενομενο?αυτο με την ημερομηνια γινοταν πριν κανω clear cmos!!!!
vrykolakas Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2014 Αφού είπαμε ότι δεν την παλεύει ο υπολογιστής... Βασικά, εγώ αναφερόμουν στη μετέπειτα διόρθωση. 1
leriban Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2014 τι να πω! λες να εχει αρχισει να στοιχειωνει???? να αλλαξω και μπαταρια? μηπως εχει κανενα θεμα η μητρικη?δεν ξερω!!! γι αυτο θελω τα φωτα σας!
vrykolakas Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2014 Βρε συ... Ξαναρωτάω... Αφού έχεις πρόβλημα με το bios, είναι ανάγκη να μπεις εκεί; Μερικά πράγματα που κάνεις στο bios γίνονται και από αλλού ή αλλιώς.
leriban Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2014 Βρε συ... Ξαναρωτάω... Αφού έχεις πρόβλημα με το bios, είναι ανάγκη να μπεις εκεί; Μερικά πράγματα που κάνεις στο bios γίνονται και από αλλού ή αλλιώς. χαχαχαχαχαχαχα.....δεν διαφωνω σε αυτα που λες! απλα αν εχει προβλημα στο να μπει στο bios ειναι θεμα μητρικης? εχει προβλημα? αυτο θελω να πω.....
vrykolakas Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2014 Καλά, εσύ πρέπει να τους είχες σκάσει τους γονείς σου με τις απορίες σου όταν ήσουν μικρός...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Παρακαλούμε συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Θα είστε σε θέση να αφήσετε σχόλιο αφού συνδεθείτε
Συνδεθείτε τώρα