Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα. Έχω την μητρική της Gigabyte z97 gaming 3. Και ενώ έμπαινα κανονικά στο bios τώρα δεν μπορώ να μπω. Δεν εμφανίζει το logo της μητρικής... Πατάω delete αλλά δεν μπαίνει.. Και φαίνεται μην λειτουργεί πληκτρολόγιο... Χθες μου έβγαλε να κάνω ένα update και το έκανα... Νομίζω ότι ήταν του app center της μητρικής... Να φταίει αυτό; ευχαριστώ για το χρόνο αας

Δημοσ.

Είχα και εγώ ένα παρόμοιο πρόβλημα με την μητρική μου (MSI Socket 1155).

Η λύση ήταν χαζή  και την βρήκα ψλάχνοντας στο google.

: είχε ενεργοποιηθεί σαν επιλογή κάτι σαν fast boot,

και  κατά την εκκίνηση δεν προλάβαιναν να διαβασθούν  οι drivers του πληκτρολογίου (σύνδεση usb) και  συνεπώς δεν προλάβαινε να ενεργοποιηθεί η εκτέλεση της εντολής που πατούσα.

Για να μπω  στο bios συνέδεσα (όχι μόνιμα) στον υπολογιστή ένα παλιό πληκτρολόγιο με  θύρα ps2 ( εκείνη την στρογγυλή

θύρα ).

Δημοσ.

εκανα clear cmos και και ενω ηταν ολα οκ σε μερικες επανεκινησεις παλι δεν μπορουσα να μπω στο bios χωρις να εχω ενεργοποιημενο το fast boot.να σημειωσω οτι και πριν εμφανιστει αυτο το προβλημα το ειχα ενεργοποιημενο και εμπαινα κανονικα.και επισης συνεχιζεται η κατα καιρους αλλαγη ημερομηνιας και ωρα.για παραδειγμα χθες ειχαμε 01/01/1900!!!!! και μετα εφτιαξε μονη της!!!

Δημοσ.

Καλά, αυτό με την ημερομηνία αναμενόμενο. Να σου πω, επειδή ο υπολογιστής δεν την παλεύει, πρέπει ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ να μπεις στο bios?

με την ημερομηνια γιατι αναμενομενο?αυτο με την ημερομηνια γινοταν πριν κανω clear cmos!!!!

Δημοσ.

τι να πω! λες να εχει αρχισει να στοιχειωνει???? να αλλαξω και μπαταρια? μηπως εχει κανενα θεμα η μητρικη?δεν ξερω!!! γι αυτο θελω τα φωτα σας!

Δημοσ.

Βρε συ... Ξαναρωτάω... Αφού έχεις πρόβλημα με το bios, είναι ανάγκη να μπεις εκεί; Μερικά πράγματα που κάνεις στο bios γίνονται και από αλλού ή αλλιώς.

Δημοσ.

Βρε συ... Ξαναρωτάω... Αφού έχεις πρόβλημα με το bios, είναι ανάγκη να μπεις εκεί; Μερικά πράγματα που κάνεις στο bios γίνονται και από αλλού ή αλλιώς.

χαχαχαχαχαχαχα.....δεν διαφωνω σε αυτα που λες! απλα αν εχει προβλημα στο να μπει στο bios ειναι θεμα μητρικης? εχει προβλημα? αυτο θελω να πω.....

Παρακαλούμε συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Θα είστε σε θέση να αφήσετε σχόλιο αφού συνδεθείτε

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...