voltmod Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2014 Πριν λίγο καιρό, η LG παρουσίασε επίσημα τα L Bello και L Fino και δεν χάσαμε την ευκαιρία να τα δούμε από κοντά στην έκθεση IFA 2014 ώστε να σας μεταφέρουμε τις εντυπώσεις μας.Και οι δύο συσκευές ανήκουν στη μικρομεσαία κατηγορία και απευθύνονται σε χρήστες που θέλουν οθόνη μεγάλης διαγωνίου στο smartphone τους, αλλά δεν είναι διατεθειμένοι να επενδύσουν πολλά χρήματα για την απόκτηση του. Το L Bello διαθέτει οθόνη 5 ιντσών ανάλυσης 854 x 480 pixels ενώ το L Fino διαθέτει οθόνη με διαγώνιο 4.5 ιντσών ανάλυσης 800 x 480 pixels. Και οι δύο συσκευές δανείζονται στοιχεία από την αισθητική της ναυαρχίδας της LG, G3 όπως είναι για παράδειγμα τα χαρακτηριστικά πλήκτρα (για την ενεργοποίηση/ απενεργοποίηση, την αυξομείωση της έντασης του ήχου) στο πίσω μέρος της κατασκευής τους. Επιπλέον, και όσο αφορά στο λογισμικό δανείζονται το UI καθώς και το χαρακτηριστικό Knock Code. Επιπλέον είναι συμβατά με θήκες τύπου QuickCircle. Και οι δύο συσκευές είναι εξοπλισμένες με τετραπύρηνο SoC (1.3GHz για το L Bello, 1.2GHz για το L Fino) και 1GB RAM ωστόσο το L Bello έχει 8GB επεκτάσιμου αποθηκευτικού χώρου ενώ το L Fino, 4GB (επίσης επεκτάσιμου). Η κύρια κάμερα των 8.0 Megapixels αποτελεί ένα ακόμη κοινό στοιχείο, ωστόσο στο L Bello η εμπρόσθια κάμερα έχει αισθητήρα 1.0 Megapixel ενώ του L Fino περιορίζεται σε ανάλυση VGA. Η μπαταρία του L Bello έχει χωρητικότητα 2540mAh ενώ του L Fino είναι 1900mAh. Και τα δύο μοντέλα βασίζονται στο νέο UI της LG και στο λειτουργικό σύστημα της Google, Android 4.4.2 KitKat. Η αποστολή του insomnia.gr στην IFA 2014 είναι χορηγία της ΓΕΡΜΑΝΟΣ
basilis_k6 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2014 Χαχαχαχαχα δεν μπορώ να πω γέλασα. και εγω!! ενταξει η lg ειναι η νεα σαμσουνγκ. to 5αρι ειναι απλα για πεταμα εκτος αν κανει 75 ευρω. το μικρο αντε ενα 100αρικο και πολλα λεω... 2
futureshock Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2014 αν κοστολογηθουν μεχρι ~130-140 ευρω στην ελλαδα max τοτε κατι θα γινει. Απο εκει και πανω πας σε αλλα μοντελα.
ChimairaX Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2014 Αλίμονο σε αυτούς που σπούδασαν Marketing στην Κορέα 5
koulouri Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2014 Αλίμονο σε αυτούς που σπούδασαν Marketing στην Κορέα Οταν το λεγα σε αλλο post εγω, μου λεγανε να με προσλαβει εμενα η εταιρια γιατι προφανως ξερω καλυτερα...!Τουλαχιστον υπαρχουν και αλλοι που συμφωνουν με μενα! Πραγματικα σα να εχω ταξιδεψει στο χρονο πισω ειμαι.. 3 χρονια πισω σε χαρακτηριστικα απλα οι τιμες στη μεση!
JamesSP472 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2014 Το μικρό σίγουρα 200 ευρώ εδώ. Το Core II κάνει 200 με λιγότερη RAM. Το μεγάλο στα 250 πιστεύω... Δεν ενθουσιάστηκα σχεδόν καθόλου με αυτή την IFA. Το μόνο ξεχωριστό ήταν το Edge αλλά δε θα το αγοράσω ποτέ με αυτά που θα ζητάει οπότε... Σε λίγο θα παίρνουμε δάνεια για smartphones LOL. 2
aris1986 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2014 Πραγματικα σα να εχω ταξιδεψει στο χρονο πισω ειμαι.. 3 χρονια πισω σε χαρακτηριστικα απλα οι τιμες στη μεση! Kατσε ρε μαν. Το 2011 (-3 χρονια πισω) με ποσα λεφτα επαιρνες τετοιο κινητο με 8 mp,5" οθονη και 1 mp μπροστινη κάμερα και με 2.3 android (της τοτε εποχης);
chisao Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2014 Ρε παιδιά, είπε 249 ευρώ? Δεν έχει emoticon να βάλω για να εκφραστώ!
ChimairaX Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2014 Kατσε ρε μαν. Το 2011 (-3 χρονια πισω) με ποσα λεφτα επαιρνες τετοιο κινητο με 8 mp,5" οθονη και 1 mp μπροστινη κάμερα και με 2.3 android (της τοτε εποχης); Όλα αυτά στο περίπου ήταν το Galaxy Note. Και φυσικά δεν έκανε 200 και 300 ευρώ...
damoclesword Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2014 Από έξω bello bello κι από μέσα κατσιβέλο! Όντως δανείζονται design G3, αλλά και όντως έχουν πολύ χαμηλά specs, με κύριο αυτό της ανάλυσης της οθόνης και της κάμερας. (Πάντα για δεδομένα του 2014, για να μην λέμε τα ίδια με παραπάνω)
salesmanG Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2014 Kατσε ρε μαν. Το 2011 (-3 χρονια πισω) με ποσα λεφτα επαιρνες τετοιο κινητο με 8 mp,5" οθονη και 1 mp μπροστινη κάμερα και με 2.3 android (της τοτε εποχης); 2011 χαρακτηριστικα. Το HTC DESIRE S με οθονη 3.7 ιντσες, 5 μεγαπ. καμερα και 768 ραμ, μονοπυρηνο επεξεργαστη στο 1ghz 330 ευρω!!! ΕΥΚΑΙΡΙΑ!!! 1
koulouri Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2014 Kατσε ρε μαν. Το 2011 (-3 χρονια πισω) με ποσα λεφτα επαιρνες τετοιο κινητο με 8 mp,5" οθονη και 1 mp μπροστινη κάμερα και με 2.3 android (της τοτε εποχης); samsung galaxy s2 5" οθονη με τετοια αναλυση δεν το λες και προτερημα!..... και αν δεν ειναι 3 χρονια και ειναι 2,5 παλι δε σωζει την κατασταση..Και φυσικα πιο λιγα απο 330€ για την ακριβεια 260€
marmal Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2014 Εμενα μου αρεσε το L Fino. Ας ερχοταν Ελλαδα με 120€ μαξιμουμ και δεν θα ειχα προβλημα να κοψουν απο specs πχ η οθονη να ηταν 4 ιντσες και 5 mp καμερα ...
JamesSP472 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2014 Εμενα μου αρεσε το L Fino. Ας ερχοταν Ελλαδα με 120€ μαξιμουμ και δεν θα ειχα προβλημα να κοψουν απο specs πχ η οθονη να ηταν 4 ιντσες και 5 mp καμερα ... Το Fino μέχρι τα 150 θα είναι τέλειο για τους χρήστες που θέλουν να παίζουν ένα Pou, κανένα Subway Surfers όχι όμως στα 200 ευρώ. (Με αυτά τα specs που έχει).
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα