Mixalis_t Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2014 Πήρα το microsoft Comfort 5000 combo set. Το το'θελα; Δεν έπαιρνα logitech. Εγκατέστησα το λογισμικό της microsoft για το mouse: http://www.microsoft.com/hardware/en-us/d/wireless-optical-mouse-5000, αλλά ο pointer του mouse κολάει, δεν ακολουθάει πάντα τις κινήσεις μου δηλαδή. Υπάρχει περίπτωση να φταίει κάτι στο πισι μου; Ρωτάω γιατί θα το πάω πίσω για αντικατάσταση με Logitech, να ξέρω τι θα μου πουν και τι θα πω.
SPANK Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2014 Δοκίμασε το και σε αλλο pc και σιγουρέψου οτι εχεις περάσεις τους drivers σωστά , αν και στο αλλο pc κανει τα ίδια τοτε ισως να εχει πρόβλημα
Mixalis_t Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2014 Spank, πως θα αφαιρέσω όλους τους drivers του mouse ώστε να εγκαταστήσω του καινούργιου πάλι από την αρχή; σ.σ.Πριν είχα πάλι wireless combo και θέλω να αποκλείσω πιθανή αλληλεπίδραση.
SPANK Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2014 Φαντάζομαι απο το control panel θα εχει uninstall
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα