don korleon Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2014 Καλησπέρα. εχω πρόβλημα στην εκκίνηση των Windows. μου εμφανίζει το μήνυμα system32\driver\ntfs.sys και ότι χρειάζεται εγκατάσταση. μέχρις ενός σημείου προχώραω καλά απλά στην κονσόλα επιδιόρθωσης δεν μου βγάζει την επιλογή του αριθμού των Windows που είναι εγκατεστημένα στον υπολογιστή. έχει κανείς κάποια ιδέα; έψαξα στο youtube αλλά δεν αναφέρει τόσο συγκεκριμένο θέμα
SPANK Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2014 Δοκίμασε να κανεις repair με το cd των windows και οχι το αυτόματο repair που κανουν τα windows απο μόνα τους
TheELF Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2014 repair γίνεται μόνο στην ίδια έκδοση,μήπως το δισκάκι είναι άλλη έκδοση και όχι αυτό με το οποίο έγινε εγκατάσταση;;;
don korleon Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2014 Τα Windows που είναι εγκατεστημένα στον υπολογιστή διαφέρουν σε έκδοση από τα Windows του cd . Οι οδηγίες όμως λέγανε ότι οποιαδήποτε xp μπορούν να χρησιμοποιηθουν
Επισκέπτης Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2014 καλησπερα, κατεβασε ή βρες ή χρησιμοποιησε το cd των windows που εχεις καΙ βαλτο να ξεκινησει απο αυτο δεν θα το φορμαρεις αλλα θα κανεις επιδιορθωση απο αυτο repair.. θα σε βαλει σε dos θα γραψεις την εντολη chkdsk /r /p και θα το αφησεις, αν πανε ολα καλα θα παιξει οταν ολοκληρωσει των ελεγχο..
don korleon Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2014 ο θέμα είναι ότι επειδή εχω να χρησιμοποιήσω πολλά χρόνια τον υπολογιστή δεν ξέρω που είναι το cd αλλά ούτε κ ποια έκδοση είναι εγκατεστημένη. Αν κάνω εγκατάσταση τα Windows που εχω θα χάσω τις φωτογραφίες που εχω αποθήκευσει μέσα;
SPANK Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2014 Λογικά οχι δεν θα τις χάσεις αν κάνεις εγκατάσταση απο πανω, σου έχω απαντήσει και στο αλλο θέμα http://www.insomnia.gr/topic/540688-%CF%80%CF%81%CF%8C%CE%B2%CE%BB%CE%B7%CE%BC%CE%B1-%CE%BC%CE%B5-%CF%83%CE%BA%CE%BB%CE%B7%CF%81%CF%8C-%CE%B4%CE%AF%CF%83%CE%BA%CE%BF/?do=findComment&comment=53449146καλύτερα να βάλεις τον δίσκο σε αλλο pc και να πάρεις τα αρχεία σου
don korleon Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2014 Ναι το ξέρω είδα την απάντηση κ σ ευχαριστώ. ανοιξα εδώ θέμα γιατί τελικά δεν ήταν πρόβλημα του σκληρού δίσκου, αλλά λογισμικού. Ο σκληρός είναι εσωτερικός παρεμπιπτόντως. δεν ξέρω μήπως κατάλαβες για εξωτερικό. Είναι σίγουρο αν κάνω εγκατάσταση των Windows από πάνω ότι δεν θα διαγραφούν οι φωτό που χω μέσα; πηγα να δοκιμασω να κάνω backup τα αρχεία από το BIOS αλλά δεν τα κατάφερα
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα