Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα στην παρέα, άλλη μια φορά χρειάζομαι τα φώτα σας. Η σύζηγος θέλει νέο κινητό μετά από 5 χρόνια με το NOKIA C5-05. Την ενδιαφέρει να έχει άσπρο χρώμα (γυναίκες!!) κ να μπορεί να μεταφέρει χωρίς πολύ κόπο όλα τα αρχεία (μηνυματα-φωτο-επαφες) στο καινούριο (μέσω Bluetooth λέω εγώ θα γίνεται εύκολα έτσι?). Επειδή δεν σερφάρει στο ιντερνετ και δεν παιζει παιχνιδια(στο κινητό), δίνουμε λοιπόν βάση στην μπαταρία, την οθόνη κ την κάμερα. Το λειτουργικό δεν με πειράζει αν θα είναι android ή wp. έχει προτίμηση στα nokia (πιστεύωντας οτι μόνο με αυτά θα μπορεί να μεταφέρει τα δεδομένα της)...περιμένω τις ιδέες σας και τις προτάσεις σας....ευχαριστώ εκ των προτέρων για την πάντα πολύτιμη βοήθειά σας...Αλήθεια τα κινέζικα τι λένε?δεν έχω αγοράσει ποτέ από εκει...αν έχετε και από εκεί καμία πρόταση ξέρω οτι θα είναι πολύ οικονομική....αξίζει?

• Like 1
Δημοσ.

Παραμένει σε αυτό που έχει, γιατί όλα τα τελευταία μοντέλα με καλή κάμερα έχουν android και ίντερνετ και μπαταρία μέτρια. Από κει και πέρα, έχοντας κλειστό το wi-fi φαντάζομαι ότι 3 μέρες θα αντέχει οποιοδήποτε κινητό πάρει μάρκας, όχι κινέζικο ή turbo-x. Eγώ είμαι με το Sasmung Galaxy 3 mini (το προτείνω) και αντέχει 4 μέρες χωρίς wi-fi.

Δημοσ.

Παραμένει σε αυτό που έχει, γιατί όλα τα τελευταία μοντέλα με καλή κάμερα έχουν android και ίντερνετ και μπαταρία μέτρια. Από κει και πέρα, έχοντας κλειστό το wi-fi φαντάζομαι ότι 3 μέρες θα αντέχει οποιοδήποτε κινητό πάρει μάρκας, όχι κινέζικο ή turbo-x. Eγώ είμαι με το Sasmung Galaxy 3 mini (το προτείνω) και αντέχει 4 μέρες χωρίς wi-fi.

δύσκολο να κρατήσει αυτό που έχει γιατί έχει ξεκινήσει κ τα παίζει....το ΝΟΚΙΑ 630 στα 128€ πως σας φαίνεται...βγαίνει κ σε λευκό...εννοείται wifi κ ιντερνετ δεν νομίζω να χρησιμοποιεί...δεν εχει συνηθίσει κ ούτε κάθετε...αλλά ποτέ δεν ξέρεις...μπορεί να καλομάθει με το καινούριο...

Δημοσ.

Αλήθεια τα κινέζικα τι λένε?δεν έχω αγοράσει ποτέ από εκει...αν έχετε και από εκεί καμία πρόταση ξέρω οτι θα είναι πολύ οικονομική....αξίζει?

Τα επωνυμα κινεζικα ειναι μερικες κατηγοριες πιο πανω σε θεμα τιμης αποδοσης, και ποιοτητας

"εκτος αν νομιζεις οτι θα περιμεναν την νοκια να εθει κινα για smartphone προκοπης"

εγω πηρα ηδη αυτο  http://www.vickmall.com/jiayu-g2f-wcdma-smartphone-mtk6582-quad-core-1-3ghz-4-3-screen-1g-ram-4g-rom-8mp.html

βγαινει σε αρκετα χρωματα και μπορεις να παρεις πανω απο 1 "π.χ μαυρο ασπρο μπλε, και τα 3"

ειναι απο τα πιο αξιολογα στην κατηγορια του με αρκετα καλα στοιχεια οχι πολυ μεγαλο, και σχετικα φτηνο αφου με full extra"χωρις δευτερη μπαταρια" βγαινει στα 106 ευρο!!! 

Στα smartphone στο θεμα μπαταριας αν δεν τα εχεις ολη την ωρα με wifi, gps, games, tranfer data, wifi hotspot κτλ τοτε δεν εχεις θεμα.. μα κανενα ομως!

ψαξε στο youtube.. σε site οπως το myphone να δεις τι λενε για το κιν οι εχοντες! 

Δημοσ.

Καλησπέρα στην παρέα, άλλη μια φορά χρειάζομαι τα φώτα σας. Η σύζηγος θέλει νέο κινητό μετά από 5 χρόνια με το NOKIA C5-05. Την ενδιαφέρει να έχει άσπρο χρώμα (γυναίκες!!) κ να μπορεί να μεταφέρει χωρίς πολύ κόπο όλα τα αρχεία (μηνυματα-φωτο-επαφες) στο καινούριο (μέσω Bluetooth λέω εγώ θα γίνεται εύκολα έτσι?). Επειδή δεν σερφάρει στο ιντερνετ και δεν παιζει παιχνιδια(στο κινητό), δίνουμε λοιπόν βάση στην μπαταρία, την οθόνη κ την κάμερα. Το λειτουργικό δεν με πειράζει αν θα είναι android ή wp. έχει προτίμηση στα nokia (πιστεύωντας οτι μόνο με αυτά θα μπορεί να μεταφέρει τα δεδομένα της)...περιμένω τις ιδέες σας και τις προτάσεις σας....ευχαριστώ εκ των προτέρων για την πάντα πολύτιμη βοήθειά σας...Αλήθεια τα κινέζικα τι λένε?δεν έχω αγοράσει ποτέ από εκει...αν έχετε και από εκεί καμία πρόταση ξέρω οτι θα είναι πολύ οικονομική....αξίζει?

Το γνωστό πρόβλημα των γυναικών.....:)

Θα σου έλεγα σίγουρα να πας σε ένα Lumia. Με την εφαρμογή "μεταφορά δεδομένων" θα περάσεις ΤΑ ΠΑΝΤΑ στη νεα της συσκευή με μόλις ένα κλικ. Απο κάμερα είναι αξιοπρεπέστατα σε αυτές τις τιμές, ειναι nokia και το κυριότερο κυκλοφορούν όλες σε άσπρο χρωμα (υπάρχουν και αλλα πιο trendy...)

Αν και ξεφεύγει λίγο στην τιμή, θα σου έλεγα 925 που εχει σούπερ κάμερα και παααρα πολυ καλή ποιότητα κατασκευής. Ειμαι σίγουρος πως θα σε λατρέψει μετά από αυτό....;)

Δημοσ.

αφού θέλει απλό κινητό ας δει το xperia m sony που έχει πολλά χρώματα (άσπρο,μαύρο ,μωβ, κίτρινο ) και έχεις 114 ευρώ και έχει αυτά που ζητάς 

Δημοσ.

ευχαριστώ για την βοήθεια παιδια...κανένα αξιόπιστο κινέζικο αν έχετε να μου προτείνετε θα το εκτιμούσα...ευχαριστώ πολύ για τον χρόνο σας

Δημοσ.

Το κινεζικο θελει ψαξιμο για να βρεις καποιο που να μην εχει θεμα με ρομς-SAR κτλπ.Προτεινω να πας σε WP για να εχεις και το κεφαλι σου ησυχο.Το 630 που ειδα δεν το προτεινω μιας που ειναι ψηστηρι με 1,51 sar αλλα σε αυτα τα λεφτα μπορει να κοιταξει το lumia 625 (131 euro ) η να ανεβασεις το budget στα 160 για το lumia 635.

• Like 1
Δημοσ.

ευχαριστώ για την βοήθεια παιδια...κανένα αξιόπιστο κινέζικο αν έχετε να μου προτείνετε θα το εκτιμούσα...ευχαριστώ πολύ για τον χρόνο σας

Αν πας σε lenovo δεν θα έχει Κανένα πρόβλημα πχ s660

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...