Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 162
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Πάντως πέρα από αυτό της προσφοράς, το ίδιο κατάστημα το έχει και στα 540 ευρώ και μάλιστα στον τίτλο λείπει το LTE , παρ' όλο που στην περιγραφή κάτω γράφει πως είναι 4G ! Στο αντίστοιχο εδώ αντιθέτως που έχει 347 ευρώ λέει στον τίτλο πως είναι το LTE, αλλά στην περιγραφή κάτω λέει πως δεν έχει 4G !!! :eek: :-D

Δεν βλέπω να το έχει πάρει κανείς και αρχίζω να φοβάμαι να κάνω το πρώτο βήμα και να το πάρω αύριο που θα μου έρθει! Βασικά φοβάμαι μήπως είναι η απλή έκδοση και μετά που αρχίσουν τα .... φταίει ο προμηθευτής και ο ανάδρομος του Ερμή και τέτοια!

Δημοσ.

ναι παρακαλώ ο πρώτος που θα παραλάβει να ενημερώσει μην τρέχουμε αδικα αν ειναι το wifi. αν και λογικα το lte ειναι γιατι με το  EAN Code: 8806086321341   

παραπέμπει σε κατι ιταλικά site http://www.manhattanshop.it/samsung-galaxy-tab-s-8-4-4g-lte.html που ειναι με το 4g oπως και το part number παραπέμπει εδω http://www.samsung.com/it/support/model/SM-T705NTSAITV

Δημοσ.

Παιδιά είναι το lte, παρέλαβα εγώ και φίλος, είναι ιταλικές συσκευές όπως σωστά είχαμε υποθέσει. Προχωρήστε κανονικά... 

Δημοσ.

το πήρα κι εγώ. πολύ λεπτό και ελαφρύ, πολύ γρήγορο, δεν κολλάει πουθενά. Δεν έχω προλάβει να το δουλέψω ακόμα, αλλά δοκίμασα το ένα πράγμα που με ενδιέφερε δηλαδή η απόδοση (κοντραστ) της οθόνης στις ταινίες. Πράγματι η οθόνη έχει αισθητή διαφορά στις σκοτεινές σκηνές, δε χρειάζεται να ανεβαζεις τη φωτεινότητα για να βλέπεις τί γίνεται. 

Μένει να δω και την απόδοση του LTE αλλά φαντάζομαι ότι θα έχει καλό σήμα

Καμία απλή φτηνή θήκη έχει βρει κανείς? αυτές της samsung κοστίζουν μια περιουσία και είναι πολύ ογκώδεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Το πήρα και γω τελικά! Εντάξει τι να πεις, το εργαλείο είναι άψογο! Μου ήρθε με 50κάτι της εκατό φορτισμένο και μετά από πολύ ώρα σκάλισμα έπεσε στο 10% και το έβαλα για την πρώτη φόρτιση! Καθόλου κολλήματα (ΔΕΝ είναι σαν εμπειρία ios σε καμιά περίπτωση και ότι μικρά κολλήματα τα θεωρώ αμελητέα μπροστά σε όλα αυτά που προσφέρει), φοβερή κατασκευή (θέλει θήκη όμως γιατί αν πέσει δεν το βλέπω καλά), άψογος ήχος και φυσικά η ΟΘΟΝΑΡΑ που βγάζει μάτια! Αν δείτε το βίντεο υψηλής ανάλυσης που έχει ήδη μέσα σε κάποιο σκοτεινό μέρος, νομίζεις πως είσαι εκεί... σαν μια 4Κ τηλεόραση στα χέρια σου!
Μπράβο και στο ebw για την προσφορά που βρήκε! Ήρθε κανονικά σφραγισμένο με ταινίες ασφαλείας της samsung και σίγουρα θα το έφεραν από την αντίστοιχη προσφορά που είχε το amazon.it στα ίδια λεφτά! Μου φαίνεται αδιανόητο να υπάρχει το ίδιο ακριβώς στο public και στο plaisio και κτλ στα 540 ευρώ και να το πήρα εγώ στα 347!! Λίγο ακόμα και θα ήταν μισή τιμή ... :eek:
Παιδιά , πάρτε το στα λεφτά αυτά! Δεν έχει κανέναν αντίπαλο αυτή τη στιγμή!

Επεξ/σία από hasiotis_john
Δημοσ.

Μιας κι εχω αλλαξει δεκάδες ταμπλετες θα πω εν συντομια:

- Τρομερη οθονη (ειδικα αν σας αρεσουν οι amoled), που πλεον εχουν και βελτιωμενο λευκο, πολύ καλη ποιοτητα κατασκευης, λεπτο, παιζει αψογα και σαν τηλεφωνο, περιμενω να δω την αυτονομια του.

Φυσικα κι εχει λαγκακια (να τα γραφουμε όλα όπως είναι), ειδικα όταν κατεβαζει κατι από μαρκετ τα lags δινουν και παιρνουν, ο exynos δυσκολευεται να παιξει αυτή την αναλυση σε multitasking καταστασεις.

Αν αξιζει σαν αγορα?

Φυσικα, προσωπικα σκοπευω να το χρησιμοποιω μετα τη δουλεια και σαν τηλεφωνο με twin sim card...

Δημοσ.

Μετά από λίγες ώρες χρήσης μαζί του έχω να πω

1) Το lag παει σύννεφο σε βαθμό κουραστικό. Αν κάποιος έχει δουλέψει ipad air ή mini retina και περιμένει να δουλεύει έτσι μην το σκεφτεί καθολου να το αγοράσει. Το lag ειναι παντού. Στο menu στον launcher στον browser στις εφαρμογές.

2) οθόνη πολύ καλή όταν την κοιτάς από το κέντρο και με πολύ υψηλή φωτεινότητα. Οι γωνίες θέασης ειναι μέτριες και αλλάζουν τα χρωματα σε μεγάλο βαθμό οταν το κοιτάς υπό γωνία. Εμένα γενικά η οθόνη μου αρέσει αλλά για 2k την περίμενα καλύτερη

Για τα 347€ αξίζει χωρίς δεύτερη κουβέντα αλλά μέχρι εκεί.

Δυστυχώς το πήρα δοκιμαστικά μήπως μπορούσα να το κρατήσω έναντι του ipad air ή του mini retina που έχω αλλά δυστυχώς έχασε οπότε χαιρετάει σύντομα την οικογένεια.

Χρείαζεται πιο δυνατό επεξεργαστή διότι ειναι κρίμα ένα τόσο μαζεμένο τσμπλετάκι να σφύγγεται.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Φίλε kafegeo και γω είχα μέχρι πριν λίγες μέρες το iPad mini retina , αλλά δεν είναι και τόσο τραγικά τα πράγματα όπως τα περιγράφεις με το tab s! Εγώ όσο το δούλεψα δεν είδα αυτά που λες! Μήπως έχει κάποιο θέμα το tablet σου? Εκτός και αν είσαι τόσο απαιτητικός και έχεις βάλει τον πήχη πολύ ψηλά!  (ξαναείχες παλιά android tablet?)

Έπρεπε πάντως να είχες δει τα review που όλοι σχεδόν λένε τα ίδια σχετικά με το lag!

Δες για παράδειγμα εδώ --> http://www.technobuffalo.com/reviews/galaxy-tab-s-review-best-samsung-tablet-ever-seen/

Του δίνει 9/10 λέγοντας πως είναι το καλύτερο android tablet και αναφέρει και για τα κολληματάκια ...

""That said, there are still some performance hiccups, which, let’s be honest, is not unusual for a Samsung device. Even working with the most optimized version of Android, Samsung has somehow managed to inflict the Tab S with some stutter and lag, though it certainly isn’t a deal breaker—most people won’t even really notice, to be honest. The stutters mostly happen when jumping through Samsung’s own apps, too, or rapidly flipping through home screen. How often are you going to be using stock Samsung apps anyway? ""

edit ... σε 2 ώρες περίπου έχει πάει από το 10% στο 90% ! Πάρα πολύ καλό αυτό! Άρα κάπου 2μιση ώρες θέλει για μια πλήρη φόρτιση!

Επεξ/σία από hasiotis_john
Δημοσ.

Φίλε kafegeo και γω είχα μέχρι πριν λίγες μέρες το iPad mini retina , αλλά δεν είναι και τόσο τραγικά τα πράγματα όπως τα περιγράφεις με το tab s! Εγώ όσο το δούλεψα δεν είδα αυτά που λες! Μήπως έχει κάποιο θέμα το tablet σου? Εκτός και αν είσαι τόσο απαιτητικός και έχεις βάλει τον πήχη πολύ ψηλά! (ξαναείχες παλιά android tablet?)

Έπρεπε πάντως να είχες δει τα review που όλοι σχεδόν λένε τα ίδια σχετικά με το lag!

Δες για παράδειγμα εδώ --> http://www.technobuffalo.com/reviews/galaxy-tab-s-review-best-samsung-tablet-ever-seen/

Του δίνει 9/10 λέγοντας πως είναι το καλύτερο android tablet και αναφέρει και για τα κολληματάκια ...""That said, there are still some performance hiccups, which, let’s be honest, is not unusual for a Samsung device. Even working with the most optimized version of Android, Samsung has somehow managed to inflict the Tab S with some stutter and lag, though it certainly isn’t a deal breaker—most people won’t even really notice, to be honest. The stutters mostly happen when jumping through Samsung’s own apps, too, or rapidly flipping through home screen. How often are you going to be using stock Samsung apps anyway? ""

edit ... σε 2 ώρες περίπου έχει πάει από το 10% στο 90% ! Πάρα πολύ καλό αυτό! Άρα κάπου 2μιση ώρες θέλει για μια πλήρη φόρτιση!

Χαίρομαι που τροποποίησες τα μηνύματα σου προς την αλήθεια έστω και μετά την παρέμβαση μου διότι διαβάζει αρκετός κόσμος και έτσι όπως αρχικά τα είδες γράψει παρέπεμπες σε συσκευή lag free ενώ στην πραγματικότητα είναι γεμάτο lag παντού και πάντα.

Ποτέ δεν περιμένω κρίνω κάτι πριν το αγοράσω ανεξάρτητα από τι γράφουν στα διάφορα κατευθυνομενα και πληρωμένα review.

Το παίρνω πρώρα και κρίνω αυτό που έχω μπροστά μου θέτοντας τον πήχη ψηλά όπως λες.

Στην περίπτωση μας λοιπόν απλά προτιμώ να μείνω με αυτά που με γεμίζουν ικανοποίηση και απολαυση κατά την λειτουργια τους με μοναδική εμπειρία χρήσης και που προσωπικά θεωρώ ανώτερα..

Δημοσ.

Χαίρομαι που τροποποίησες τα μηνύματα σου προς την αλήθεια έστω και μετά την παρέμβαση μου διότι διαβάζει αρκετός κόσμος και έτσι όπως αρχικά τα είδες γράψει παρέπεμπες σε συσκευή lag free ενώ στην πραγματικότητα είναι γεμάτο lag παντού και πάντα.

Ποτέ δεν περιμένω κρίνω κάτι πριν το αγοράσω ανεξάρτητα από τι γράφουν στα διάφορα κατευθυνομενα και πληρωμένα review.

Το παίρνω πρώρα και κρίνω αυτό που έχω μπροστά μου θέτοντας τον πήχη ψηλά όπως λες.

Στην περίπτωση μας λοιπόν απλά προτιμώ να μείνω με αυτά που με γεμίζουν ικανοποίηση και απολαυση κατά την λειτουργια τους με μοναδική εμπειρία χρήσης και που προσωπικά θεωρώ ανώτερα..

Στα 350 παιρνεις το wifi ipad mini retina, χωρις 4g δηλαδή και τηλεφωνο και με ένα σωρο περιορισμους -που μονο η lag free εμπειρια- δε μπορει να εξαλειψει.

Α, η lag free εμπειρια επιτυγχάνεται με ένα παιδικο λειτουργικο (ios) και με ram που μετα από λιγο οδηγει σε απανωτα κλεισίματα ότι εχεις στο παρασκηνιο (αυτή τη στιγμη στο dolphin στο tab s εχω 38 καρτελες ανοιχτες. Ο safari στο mini retina πανω από 10 θα τις εκοβε και θα εκανε επαναφορτωση).

Με αλλα λογια, ενας κουκος ( lag free experience), δε φερνει την ανοιξη...

Δημοσ.

Στα 350 παιρνεις το wifi ipad mini retina, χωρις 4g δηλαδή και τηλεφωνο και με ένα σωρο περιορισμους -που μονο η lag free εμπειρια- δε μπορει να εξαλειψει.

Α, η lag free εμπειρια επιτυγχάνεται με ένα παιδικο λειτουργικο (ios) και με ram που μετα από λιγο οδηγει σε απανωτα κλεισίματα ότι εχεις στο παρασκηνιο (αυτή τη στιγμη στο dolphin στο tab s εχω 38 καρτελες ανοιχτες. Ο safari στο mini retina πανω από 10 θα τις εκοβε και θα εκανε επαναφορτωση).

Με αλλα λογια, ενας κουκος ( lag free experience), δε φερνει την ανοιξη...

Αν στην lag free experience προσθέσεις το apple market που απέχει χαοτικά από το μηδενικό playstore στις ταμπλέτες (αμφιβάλλω αν υπάρχει έςτω και μια εφαρμογή που να έχει φτιαχθεί για 2κ οθόνη) καθώς και την απαράμιλλη ποιότητα κατασκευής τότε ο κούκος δεν είναι ένας.

Δημοσ.

Αν στην lag free experience προσθέσεις το apple market που απέχει χαοτικά από το μηδενικό playstore στις ταμπλέτες (αμφιβάλλω αν υπάρχει έςτω και μια εφαρμογή που να έχει φτιαχθεί για 2κ οθόνη) καθώς και την απαράμιλλη ποιότητα κατασκευής τότε ο κούκος δεν είναι ένας.

Σωστος για το applestore, αλλα τελικα για να ειμαστε και ειλικρινείς: Ποιες και ποσες εφαρμογες από το υπερπλουσιο και "καλογυαλισμενο" appstore χρησιμοποιείς στην καθημερινοτητα σου?

Θα σε βοηθησω να θυμηθείς: Καμια!!!

Ένα safari (εχω να σου αντιπαραθέσω τον απίστευτα smooth dolphin + jetpack) και... τελος...

Για την ποιοτητα κατασκευης, αληθεια, στη θηκη που κατοικοεδρευει σε καθημερινη βαση το ipad σου νομιζω δεν τη χαιρεσαι και πολύ... συμφωνεις...?

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...