spacestar Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2014 αναρωτιέμαι αν τηρούν τη σειρά προτεραιότητας (ανάλογα με τον χρόνο παραγγελίας). κάτι μου λέει πως όχι, γιατί έκανα την παραγγελία 10 λεπτά αφότου ανέβηκε (εκ νέου) η προσφορά στο insomnia, και μου είπαν από το κατάστημα ότι έχουν ήδη παραδώσει κάποια κομμάτια
MacPhisto Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2014 καποια σειρα πρεπει να κρατανε , χωρις να ξερω τα κριτηρια.. μου ειπαν οτι εχουν ενα κομματι εκεινη τη στιγμη αλλα δεν ηταν το δικο μου.....
spacestar Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2014 το κριτήριο είναι ανάλογα με το ποιος φωνάζει πιο πολύ
kafegeo Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2014 Μου ηρθε μηνυμα πριν λιγο να περασω να παραλσβω 1
spacestar Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2014 κι εμένα, αλλά θα πάω το πρωί. ελπίζω να υπάρχει μέχρι τότε
panormou13 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2014 Ετσι κιαλλιώς στις 19:00 κλείναν και 18:45 στειλαν το μυνημα.. φανταστείτε να πουν οτι δεν προλάβατε
vagreek Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2014 παιδια σε ολους οσους ειχαν παραγγειλει εστειλαν το μηνυμα, δεν υπαρχει θεμα, αυριο με το καλο παραλαμβανουμε...
hasiotis_john Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2014 Και μένα παρ' όλο που από προχθές μου ήρθε sms ότι είναι έτοιμο γι' αποστολή, κάπου την ίδια ώρα με σας σήμερα μου ήρθε άλλο ένα μήνυμα με τον αριθμό αποστολής / Γεν. Ταχυδρομική! Δε νομίζω να προλάβει να μπει καράβι για Κρήτη, οπότε από αύριο και θα μου έρθει Παρασκευή! Όσοι το πάρετε με το καλό αύριο, δείτε αν είναι σφραγισμένο και αν είναι όντως το LTE μοντέλο, γιατί ποτέ δεν ξέρεις...
spacestar Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2014 χθες πάντως που το είδα στο public ξενέρωσα λίγο με την οθόνη. πολύ κορεσμένα χρώματα. μήπως δεν είναι τελικά τόσο καλή όσο λένε?
gs1200 adv Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2014 χθες πάντως που το είδα στο public ξενέρωσα λίγο με την οθόνη. πολύ κορεσμένα χρώματα. μήπως δεν είναι τελικά τόσο καλή όσο λένε? Πάντως εαν το μετανοιωσες εδω ειμαι...! 1
600DIS Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2014 Προσοχή στην παραλαβή. Οι πωλητές σου δίνουν με άνεση ότι προσφέρει το κατάστημα και όχι ότι παρήγγειλες! Είχα πάει να παραλάβω την gtx 750 ti και μου έφεραν την gtx 750. Έφταιγε ο προμηθευτής!
lalanis Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2014 Παιδιά έτσι είναι οι amoled γενικά, είναι πόσο εξοικιωμένο είναι το μάτι. Σε όλα τα review πάντως συμφωνούν σε ένα πράγμα. Έχει την καλύτερη οθόνη σε tablet που κυκλοφορεί...
panormou13 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2014 προσφορά ειναι κάτι οταν ειναι πολύ φθηνότερο απο τον ανταγονισμό την στιγμή που παραλαμβάνουμε και οχι που παραγγελνουμε.. οποτε με δεδομένα τα 417 που εχουμε στο σκρουτζ απο τα 347 απέχουμε 70 ευρω. ποιό ειναι το μέγεθος τις προσφοράς?αξίζει η αγορά του? γιατι σε 2 μηνες υπαρχει πτώση 160 ευρω ακόμα ξερει κανεις την διαφορα του οκταπυρινου που δινει το ebw με τον τετραπυρινο που δινουν τα plaisio κλπ?
panormou13 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2014 προσφορά ειναι κάτι οταν ειναι πολύ φθηνότερο απο τον ανταγονισμό την στιγμή που παραλαμβάνουμε και οχι που παραγγελνουμε.. οποτε με δεδομένα τα 417 που εχουμε στο σκρουτζ απο τα 347 απέχουμε 70 ευρω. ποιό ειναι το μέγεθος τις προσφοράς?αξίζει η αγορά του? γιατι σε 2 μηνες υπαρχει πτώση 160 ευρω ακόμα ξερει κανεις την διαφορα του οκταπυρινου που δινει το ebw με τον τετραπυρινο που δινουν τα plaisio κλπ? και πάλι διαθέσιμο για παραγγελία ..
hasiotis_john Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2014 και πάλι διαθέσιμο για παραγγελία .. Με την διαφορά πως είναι ""κατόπιν παραγγελίας"! Το πήρε κανείς σήμερα ρε παιδιά? Για πείτε εντυπώσεις...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα