panormou13 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2014 χαχα... σωστος! Αν το πάρουν και από εδώ http://www.yeppon.it/tablet/tablet-android/sm-t805ntsaitv-garanzia/ ακόμα καλύτερα .. Προτείνω εγώ..
MacPhisto Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2014 παιδια ειχε κανεις προβλημα να συνδεθει στο 3g της Vodafone?αγορασα σημερα πακετακι για το Tab S 8,4 (το πηρα προσφατα μεσω της προσφορας του ebw) και ενω μου ηρθαν κανονικα sms απο τη vodafone στο tablet με username και password κτλ κτλ δε μπορω να ανοιξω το mobile data...ανοιγω δηλαδη και δεν συνδεεται..νεκρο εντελως....!!!Δοκιμασα τωρα και να κανω κληση και δεν.....μονο sms μπορω να στειλω.....
spacestar Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2014 εγώ δεν έχω κανένα πρόβλημα. το χρησιμοποιώ σαν κινητό και το 4G δουλεύει πολύ καλά. μήπως είχες κανονική sim και την έκοψες μόνος σου? Σε άλλο κινητό δεν παίζει η σιμ?
MacPhisto Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2014 τελικα επρεπε να κανω κατι ρυθμισεις στο μενου του tablet... πηρα τηλ στη vodafone... φοβομουν τιποτα κλειδωματα , ασυμβατοτητες κτλ κτλ....ολα καλα ομως...
billeiros Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2014 Καλη τιμή και υπεροχη οθονη.το χει ενα φιλαρακι..
lalanis Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2014 Λίγο το magazine ui (που δε φεύγει αν δεν αλλάξεις launcher) είναι θέμα, αλλά η οθόνη ναι... Είναι υπέροχη!
hasiotis_john Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2014 Οθονάρα ναι ..., αλλά όποιος έχει κόλλημα με το κιτρινωπό άσπρο ας μείνει μακρυά! Αν το βάλετε δίπλα με ένα tab pro για παράδειγμα θα καταλάβετε αμέσως τι εννοώ! Το S έχει μια κίτρινη/μουντή απόχρωση στο άσπρο ενώ του pro το άσπρο , είναι ΆΣΠΡΟ!! Βέβαια γούστα είναι αυτά! Όπως και να έχει πάντως σε γενικές γραμμές , όντως η οθόνη είναι υπέροχη και εξαφανίζει όλες τις άλλες!!
spacestar Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2014 εγώ είμαι ενθουσιασμένος με το μαύρο της οθόνης. κάθε βράδυ βλέπω ταινιούλα στο κρεβάτι
hasiotis_john Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2014 Όντως παιδιά, το μαύρο της οθόνης είναι ότι καλύτερο έχω δει σε οθόνη ... ακόμα και από πανάκριβη τηλεόραση!Είναι σχεδόν τέλειο! Το έβαλα δίπλα σε ένα ipad mini retina και πραγματικά το μαύρο του ipad είναι απλά ξεθωριασμένο! Επίσης το tab S ΔΕΝ έχει ίχνος φωτισμών γύρω από την οθόνη , λέω για το εκνευριστικό bleeding!!
ougxar Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2014 αφου ειναι oled,το μαυρο ειναι σβηστα πιξελ,δε μπορει να εχει Bleeding
billeiros Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2014 Παιδιά μια παρατήρηση στον ts στον τιτλο.είναι πιο και όχι ποιο.φιλικά
gs1200 adv Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2014 Καλησπέρα, Μια διευκρίνιση σχετικά με την εγγύηση: Είναι 1 χρόνο ή 2 κανονικά? Στη σελίδα του ebw αναφέρει ότι είναι για ένα χρόνο στο τέλος της σελίδας Εγγύηση Easy Buy World:Το συγκεκριμένο προϊόν έχει εγγύηση για 12 μήνες. Ο χρόνος εγγύησης ενός προϊόντος εξαρτάται από τον κατασκευαστή και το μοντέλο-τύπο του προϊόντος. Προτείνουμε για ακριβή πληροφόρηση να ελέγχετε πάντα τις επίσημες ιστοσελίδες των κατασκευαστών, σχετικά με το χρόνο εγγύησης ενός προϊόντος. - See more at: http://www.ebw.gr/el/product/1308979/Samsung-Galaxy-Tab-S-8-4#sthash.ubRnZFDt.dpuf
hasiotis_john Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2014 2 χρόνια έχει εγγύηση από την Samsung! Το παραπάνω που λέει το site είναι τυπογραφικό λάθος!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα