MrBananaz Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2014 Καλησπέρα παιδιά, έχω στην κατοχή μου ένα ps3 που το ψηλοβαρέθηκα και ψάχνω για μια κονσόλα καινούρια με άλλα παιχνίδια...και να βρήκα μια που μου άρεσε και είναι το xbox arcade... επειδή δεν είχα ποτέ στη κατοχή μου xbox μπορεί κάποιος να μου εξηγήσει εάν υπάρχει καμιά διαφορά ανάμεσα το arcade και το κανονικό (όχι προς την εμφάνιση αλλά π.χ. εάν παίρνει άλλα παιχνίδια κτλ) επίσης αξίζει να το πάρω ή να περιμένω 1-2 χρόνια να πάρω το ps4; (δεν μου άρεσε τo ps4 γιατί πρέπει να κάνεις εγγραφή στο ps plus κάθε χρόνο αναγκαστικά για να παίζεις online, αλλά και ότι ήθελα να δοκιμάσω το xbox λόγω ότι δεν είχα ποτέ ένα και μου άρεσε σε reviews που το είδα) το xbox one δεν μου άρεσε εμφανισιακά άλλα και λεφτά να μάζευα να το έπαιρνα θα πήγαινα στο ps4... ελπίζω να μπορέσετε να με βοηθήσετε!
Anastazio Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2014 Δεν έχει σκληρό δίσκο,τουλάχιστο τις πρώτης γενιάς που είχα πάρει,πράγμα εκνευριστικο,το τελευταίο που πήρα ήταν elite οπότε δεν ξέρω τι άλλαξε.
Vole Maulder Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2014 Arcade έκδοση έχει πάψει να βγαίνει χρόνια τώρα, οπότε ό,τι βρεις θα είναι παλιά έκδοση μεταχειρισμένη. Το μόνο που μπορώ να σου πω είναι να μείνεις μακριά από αυτές. Από κει και πέρα, χρειάζεσαι σκληρό, οπότε καλύτερα να πάρεις ένα 360 S με σκληρό μέσα, εκτός αν έχεις εσύ να του βάλεις. Επίσης, το paywall για το online multi το είχε ξεκινήσει η MS χρόοοονια νωρίτερα από τη Sony, οπότε έχε το κι αυτό υπόψη, μην πάρεις Χμποχ και ξενερώσεις μετά. Εκτός αν δε σε ενδιαφέρει να παίξεις online καθόλου. Ωστόσο, σε αυτή την περίπτωση θα σου έλεγα πως έτσι θα χάσεις μεγάλο κομμάτι από το τι κάνει τα exclusives του 360 διασκεδαστικά. Τα Gears και τα Halo, ειδικά, είναι φτιαγμένα για να τα παίζεις co-op. Το θέμα είναι πως τα περισσότερα 360 exclusives έχουν πλέον βγει και για PS3 ή για PC, οπότε είναι σχετικά λίγα αυτά που μπορείς να παίξεις μόνο στο 360. Οπότε ίσως να ήταν καλύτερα να μάζευες λεφτά για PS4. Δύο ερωτήματα έχουν σημασία. 1. PC που να μπορεί να τρέξει παιχνίδια της περασμένης γενιάς έχεις; 2. Τα exclusives που έχουν μείνει στο 360 έχεις τσεκάρει συγκεκριμένα ποια είναι και πόσα από αυτά σε ενδιαφέρουν;
MrBananaz Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2014 Δεν έχει σκληρό δίσκο,τουλάχιστο τις πρώτης γενιάς που είχα πάρει,πράγμα εκνευριστικο,το τελευταίο που πήρα ήταν elite οπότε δεν ξέρω τι άλλαξε. μάλιστα, ναι... δεν ακούγεται καλό αυτό... Arcade έκδοση έχει πάψει να βγαίνει χρόνια τώρα, οπότε ό,τι βρεις θα είναι παλιά έκδοση μεταχειρισμένη. Το μόνο που μπορώ να σου πω είναι να μείνεις μακριά από αυτές. Από κει και πέρα, χρειάζεσαι σκληρό, οπότε καλύτερα να πάρεις ένα 360 S με σκληρό μέσα, εκτός αν έχεις εσύ να του βάλεις. Επίσης, το paywall για το online multi το είχε ξεκινήσει η MS χρόοοονια νωρίτερα από τη Sony, οπότε έχε το κι αυτό υπόψη, μην πάρεις Χμποχ και ξενερώσεις μετά. Εκτός αν δε σε ενδιαφέρει να παίξεις online καθόλου. Ωστόσο, σε αυτή την περίπτωση θα σου έλεγα πως έτσι θα χάσεις μεγάλο κομμάτι από το τι κάνει τα exclusives του 360 διασκεδαστικά. Τα Gears και τα Halo, ειδικά, είναι φτιαγμένα για να τα παίζεις co-op. Το θέμα είναι πως τα περισσότερα 360 exclusives έχουν πλέον βγει και για PS3 ή για PC, οπότε είναι σχετικά λίγα αυτά που μπορείς να παίξεις μόνο στο 360. Οπότε ίσως να ήταν καλύτερα να μάζευες λεφτά για PS4. Δύο ερωτήματα έχουν σημασία. 1. PC που να μπορεί να τρέξει παιχνίδια της περασμένης γενιάς έχεις; 2. Τα exclusives που έχουν μείνει στο 360 έχεις τσεκάρει συγκεκριμένα ποια είναι και πόσα από αυτά σε ενδιαφέρουν; 1. Αυτή τη στιγμή το μόνο που έχω είναι laptop, το οποίο παίζει (για να φανταστείς πόσο χάλια είναι η gpu...) call of duty 4 όλα low με 25-30 fps... είχα σκοπό να φτιάξω πισί αλλά βγαίνει ακριβά και δεν έχω και οθόνη... σε 32άρα tv δε λέει να παίζω από κοντά... 2. να π.χ. το halo, το forza, το kinect ... δε έχω πρόβλημα με το ps3 βεβαίως αλλά γενικά το ψηλοβαρέθηκα, τα μόνα παιχνίδια που μου άρεσαν ήταν το metro, το assassin's creed 3-4, uncharted ε να και το bioshock infinite...τα έχω δει και μου άρεσαν (καινούρια να τα πάρω βγαίνουν πάνω από 120 ευρώ-τώρα που βγήκε το ps4/xb1 δεν αξίζει...) μόνο άμα ήταν κάποιος να τα πουλούσε όλα μαζί αυτά σε καλή κατάσταση...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα