drapanakis Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2014 Πρεπει να κανω φορματ,αλλα δεν το εχω ξανακανει. Ειναι δυσκολη διαδικασια ? Χρειαζομαι ειδικες γνωσεις? Υπαρχει αξιοπιστο βιντεο που να υποδεικνυει τη διαδικασια ?
SPANK Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2014 Είναι πολύ εύκολο αν δεν το εχεις κανει ποτε ομως ισως σου φανεί λίγο δύσκολο , καταρχάς οταν κανουμε format σβήνονται ολα απο τον δίσκο οποτε κρατάμε οτι αρχεία θέλουμε σε καποιο αλλο δίσκο , φαντάζομαι πως ενοείς format και εγκατάσταση καποιου λειτουργικού οπως τα windows , σε αυτην την περίπτωση οταν ανοίξει ο υπολογιστής πατάμε DEL ωστε να μπούμε στο bios μετα παμε στο bood devices και βάζουμε το cd drive πρώτο πανω πανω που θα κάνει boot οταν ξεκινήσει ο υπολογιστής. Βάζουμε λοιπόν το cd με τα windows 7 / vista / 8 στο dvd driver και ξεκινάμε τον υπολογιστή , μετα τα υπόλοιπα βήματα μπορείς να τα δεις στο παρακάτω βίντεο
drapanakis Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2014 Aν ειναι σπασμενα τα windows ειναι η ιδια διαδικασια ? Επειδη ειναι παλιος ο υπολογιστης και δεν κατεβαζει αυτοματα τα drivers θα τα βρω επειτα μονος μου ?
SPANK Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2014 Τους drivers θα τους κατεβάσεις απο το site του κατασκευαστή αφου βρείς το μοντέλο της motherboard σου ειτε αν εχεις το κουτί ειτε οταν περάσεις τα windows με το πρόγραμμα cpuz στη καρτέλα mainboard
drapanakis Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2014 Iσχυει το ιδιο και για την καρτα υχου ?
SPANK Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2014 Αν ειναι η ενσωματωμένη η κάρτα ήχου της motherboard ναι απο το site της motherboard θα βρείς ολους τους drivers , τώρα αν εχεις pci συσκευές οχι δηλαδη ενσωματομένες στην motherboard ή και περιφερειακά οπως εκτυπωτές κτλπ πρέπει να βρείς το μοντέλο για το καθένα να μπεις στο site τους και να κατεβάσεις τους drivers 1
drapanakis Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2014 Ρε φιλε συγνωμη για το χρονο σου αλλα επειδη βλεπω οτι γνωριζεις αρκετα. Θελω να κανω φορματ γιατι εχω αποτυχει αρκετες φορες μετα απο υποδειξεις φιλων να διωρθωσω το προβλημα το οποιο ειναι οτι,δε οταν ανοιγω τον υπολογιστη μου βγαζει ενδειξη Failure Configuring windows updates. Aνοιγει 10 λεπτα. Δεν εχει κατεβασει καποιες ενημερωσεις και δε μπορω να το φτιαξω. Εχεις καμια προταση ?
micos000 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2014 Καλά όλα αυτά, αλλά ακόμα δεν είπες αν έχεις σταθερό υπολογιστή ή λάπτοπ (αν ναι, ποιο; ), τι λειτουργικό έχεις και τι θέλεις να βάλεις. Αν δεν μας πεις ότι βοήθεια και να σου δώσουμε θα είναι πολύ γενική.
drapanakis Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2014 Δεν ηξερα οτι χρειαζεστε αυτες τις πληροφοριες. Σταθερος,παλιος υπολογιστης Pentium 4. Εχει windows 7 Ultimate. Τα ιδια θα βαλω,δεν εχω προβλημα με το λειτουργικο ,με τις αναβαθμισεις εχω. Δεν μπορω να τις περασω στον υπολογιστη.
SPANK Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2014 Δοκίμασε τοτε με καποιο αλλο δισκάκι των windows γιατι μπορεί το συγκεκριμένο να εχει πρόβλημα
drapanakis Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2014 To δισκακι δε μου εβγαλε επιλογη ,επιδιορθωση. Πρεπει να κανω γενικο φορματ ? Mου ειπαν οτι εχει επιλογη --repair windows.
vrykolakas Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2014 Ξεκίνα και θα δεις τι σου έχει. Κάνε ό,τι θες. Είτε repair είτε format.
drapanakis Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2014 Aυτες οι ενημερωσεις δεν ειναι δυνατον να κατεβουν στο υπολογιστη ? Πρεπει οπωςδηποτε να κανω Φορματ ?
micos000 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2014 (επεξεργασμένο) Τι πρόβλημα σου βγάζει; Κατεβάζει τις ενημερώσεις και δεν τις εγκαταστεί βγάζοντας κάποιο σφάλμα ή γενικά δεν τις κατεβάζει; Το κάνει σε όλες τις ενημερώσεις ή σε συγκεκριμένες (π.χ. στο net framework); Οι ενημερώσεις κατεβαίνουν αυτόματα ή αυτόματα μέσα από το windows update. Υπάρχει ένα εργαλείο για κατέβασμα ενημερώσεωμ εδώ αλλά δεν το έχω δοκιμάσει. Δοκιμασε και το fix της ms από εδώ (πάτα στο μεγάλο μπλε τετράγωνο που λέει "Άμεση εκτέλεση") ή από εδώ. EDIT: Δες και το παρακάτω fix Επεξ/σία 11 Σεπτεμβρίου 2014 από micos000
drapanakis Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2014 Eκανα τη διαδικασια και παλι μου βγαζει στην εκκινηση, Failure Cinfiguring Windows updates. Kαι ανοιγει,ανοιγει ...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα