Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Η Lenovo ανακοίνωσε ένα νέο 8ιντσο tablet στην έκθεση IFA 2014, το οποίο βασίζεται στη πλατφόρμα της Intel και πιο συγκεκριμένα στο Intel Atom Z3745 SoC.Το Lenovo Tab S8 διαθέτει οθόνη 8 ιντσών LCD IPS που υποστηρίζει ανάλυση 1920 x 1200 pixels (283ppi) και βασίζεται στο νέο τετραπύρηνο SoC της Intel, Atom Z3745 (64-bit συμβατότητα) με συχνότητα λειτουργίας 1.86GHz. Διαθέτει 2GB RAM και 16GB αποθηκευτικού χώρου, ο οποίος επεκτείνεται με τη χρήση κάρτας μνήμης microSD.

Στο πίσω μέρος διαθέτει κάμερα 8.0 Megapixels ενώ στη πρόσοψη διαθέτει μία ακόμη για βιντεοκλήσεις με αισθητήρα 1.6 Megapixels. Το Tab S8 της Κινέζικης εταιρείας διαθέτει δύο στερεοφωνικά ηχεία και υποστηρίζει τεχνολογία Dolby όσο αφορά στο υποσύστημα ήχου. Η Lenovo υπόσχεται 7 ώρες λειτουργίας για το Tab S8, το οποίο θα κυκλοφορήσει και σε έκδοση που θα υποστηρίζει 4G LTE δίκτυα.

Δημοσιευμένη Εικόνα

Δημοσιευμένη Εικόνα

Η Lenovo έχει επιμεληθεί το UI της συσκευής, η οποία βασίζεται στο λειτουργικό σύστημα Android 4.4 KitKat της Google. Το Lenovo Tab S8 θα ξεκινήσει να πωλείται από αυτό το μήνα με κόστος $199.

Η αποστολή του insomnia.gr στην IFA 2014 είναι χορηγία της ΓΕΡΜΑΝΟΣ
Δημοσ.

ε να...
τωρα μπορεις να πεις κατι σε αυτο το ολοκληρομενο μοντελο με τετοια τιμη;;
γιατι συνηθως κραζουμε τα μοντελα που κυκλοφορουν αλλα αυτο γινεται γιατι εχουν τα μισα χαρακτηριστικα στην διπλασια ή ιδια τιμη

• Like 5
Δημοσ.

Το ταμπλετακι φαινεται ομορφο κ τιμιο αλλα αυτο το πραγμα ρε παιδια που βγαινει πχ 200 δολλαρια κ μεις το χουμε στα 200 ευρω στην καλυτερη ποτε δν θα το καταλαβω..Ιδιο ειναι δηλαδη το δολλαριο με το ευρω..?

• Like 2
Δημοσ.

Πολύ όμορφο και σε τιμή λουκούμι!

@Federacion τι να το κανείς το flash αφού οι καμερες στα ταμπλετ συνήθως είναι χάλια μαύρα αν βάλουν κάποιο καλό φακό στήν κάμερα τότε θα αξίζει να μπει φλας.

Δημοσ.

^ ποσο αστείο εντωμεταξύ να βλέπεις τον άλλον να τραβάει με ταμπλετ.

Επίσης παιδες για τις τιμές που λέτε όταν ανακοινώνονται σε δολλαρια ειναι ΧΩΡΙΣ ΦΠΑ.Δηλαδη αμερικη δε θα πωλείται στα 199 αλλα παραπάνω.Απο κει και ύστερα ότι μπαίνει εδώ καπέλο μπαίνει ούτως ή άλλως απλά μη νομίζουμε κιόλας ότι εξω κάνει 199$.

• Like 2
Δημοσ.

Πολυ καλή τιμή, αλλα τα lenovo έχουν ενα θέμα με τη ποιότητα κατασκευής... Πρόσφατα πήγα να πάρω ενα tablet lenovo και αφού το αλάξα 3 φορές λόγω καμμένων pixels τελικά πήρα τα χρήματα μ πίσω!

Sent from my iPhone using Insomnia

Δημοσ.

Πολυ καλή τιμή, αλλα τα lenovo έχουν ενα θέμα με τη ποιότητα κατασκευής... Πρόσφατα πήγα να πάρω ενα tablet lenovo και αφού το αλάξα 3 φορές λόγω καμμένων pixels τελικά πήρα τα χρήματα μ πίσω!

• παλι καλα που ηταν και lenovo αμα ηταν κανα samsung θα σου ελεγαν οταν καουν 7 σε συνολο pixels τοτε ελατε να σας το αλλαξουμε :-)
Δημοσ.

άτυχος, πρεπει να ειχαν ελαττωματική παρτιδα απο κει που το πήρες, δεν μπορει να ετυχε να σου εδωσαν 3 διαφορετικα ταμπλετ και τα τρια με καμενα πιξελ..

πριν δυο μερες πηρα ενα για το αδελφο μου απο τα media, 100 ευρω της lenovo, απιστευτο ταμπλετ για τα λεφτα του. gps/radio/4πυρινο 1.3

με 4.2 ηρθε αλλα κατεβασε upgrade σε 4.4.2(το οποιο γιατι δεν το γραφουν στο site; ελα ντε)

προσωπικά καμενα πιξελ στην ζωη μου εχω δει σε ενα φτηνιάρικο μονητορ της samsung που ειχα παρει καποτε για δευτερο, στο nds του αδελφου μου, στο psp μου αλλα πουθενα αλλου. ουτε σε κινητα που εχω αγοράσει/εχω πιασει στα χερια μου ουτε σε ταμπλετ.

Δημοσ.

θα το χαρακτηριζα value for money.

ενημερωτικα παντως για την τιμη προ φπα που αναθερθηκε στην αμερικη ειναι οντως ετσι αλλα το φπα ειναι +7% αρα 14$ αρα 214$ συνολο αν ερθει τοσο και στην ελλαδα πολυ αμφιβαλλω (και τα μεταφορικα δεν ειναι παντα δικαιολογια γιατι ο αντιπροσωπος φερνει ποσοτητα οχι κομματι τεσπα μεγαλη κουβεντα αυτη). 

Δημοσ.

^γι' αυτό ανέφερα ότι το καπέλο ειναι ούτως ή άλλως επιβεβλημένο.Βλεπε e-Lenovo.gr και τιμές κινητων που ήρθαν σε σχέση με ποσο πωλούνται έξω.

Επίσης δεν είναι σωστή η λογικη σου.

Το σωστό ειναι:

199$*1,23=245$=189€

Ιδανικά τόσο έπρεπε να έρθει.Το γιατί δεν έρχεται τόσο άλλη κουβέντα.

Όπως επίσης το γιατί το μηλοφωνο πωλούνταν στην Ελλάδα με την υψηλότερη τιμή παγκοσμίως...

• Like 1
Δημοσ.

Φλας;

Αποστολή από το GT-I9100 με τη χρήση Insomnia App

αν εβλεπες το review και τις φωτογραφιες πιο προσεκτικα θα εβλεπες οτι διαθετει και φλας...

Δημοσ.

Ενα ενδιαφέρον tablet επιτέλους γιατί όλα τα άλλα τα επώνυμα 8αρια που κυκλοφόρησαν τελευταία (LG V480, Samsung tab 4, Lenovo A8) ήταν κάπως αδιάφορα με βάση τα τεχνικά τους χαρακτηριστικά.

Ελπίζω να έρθει σε καλή τιμή και όχι σε καμια "εξωπραγματική" και σε κάθε περίπτωση πρέπει να είναι κάτω των 225 € (τιμή του LG V500 που έχει θέσει τον πήχη ψηλά στα 8αρια κατά την γνώμη μου)

Eλπίζω να το δούμε σύντομα στην Ελληνική αγορά και μάλιστα αν διατεθεί και στην τιμή που διατίθεται και στο εξωτερικό, με την κανονική ισοτιμία των δολλαρίων σε €, θα αποτελέσει best seller, κάτι σαν το Moto G των tablet....

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...