scullyist Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2014 Νομιζω οτι οποιος παρακολουθει την σειρα μονο και μονο περιμενοντας καποια στιγμη να μαθει τι ακριβως εγινε και εξαφανιστηκαν τα συγκεκριμενα ατομα μαλλον θα απογοητευτει. Η σειρα επικεντρωνεται κυριως στους χαρακτηρες ,την καθημερηνοτητα τους ,τις συγκρουσεις μεταξυ τους αναδυκνειοντας κυριως τις δραματικες στιγμες τους. This. Το μυστήριο με το τι έγινε, πως έγινε κλπ είναι το λιγότερο που με κρατάει / απασχολεί. Η ανθρώπινη κατάσταση, το ψυχογράφημα των χαρακτήρων με αφορμή την απώλεια και το πως προχωράνε ή δεν προχωράνε, είναι το κυρίως θέμα της σειράς (right to the point ο τίτλος btw) και προσωπικά μου κρατάει μια χαρά το ενδιαφέρον. Δεν ξέρω αν θα αλλάξει στη συνέχεια, αλλά το μυστήριο είναι απλά γαρνιτούρα, μέχρι στιγμής τουλάχιστον. 1
Dreamcatcher Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2014 Μακράν οτι ποιοτικότερο (ερμηνειες ,σκηνοθεσία, μουσική) κυκλοφορεί τον τελευταίο καιρό.. Απορώ πραγματικά που δεν την παρακολουθούν περισσότεροι. 1
Physics_Rulez Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2014 Μας ψήνει μια χαρά! Μην είστε προκατειλημμένοι
speedy23 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2014 This. Το μυστήριο με το τι έγινε, πως έγινε κλπ είναι το λιγότερο που με κρατάει / απασχολεί. Η ανθρώπινη κατάσταση, το ψυχογράφημα των χαρακτήρων με αφορμή την απώλεια και το πως προχωράνε ή δεν προχωράνε, είναι το κυρίως θέμα της σειράς (right to the point ο τίτλος btw) και προσωπικά μου κρατάει μια χαρά το ενδιαφέρον. Δεν ξέρω αν θα αλλάξει στη συνέχεια, αλλά το μυστήριο είναι απλά γαρνιτούρα, μέχρι στιγμής τουλάχιστον. Ναι ΟΚ μαζι σου αλλα μην παμε στο αλλο ακρο. Ιδιαιτερα οταν αρχισε η σειρα σ'αυτον τον τονο και στηριχτηκε αρχικα και ακομα το κανει. Περα απο την ολη εξαφανιση, υπαρχουν πραγματακια που θελω να δω σιγα σιγα ν'αποκαλυπτονται. Αν ειναι στο τελος να μας πει οτι ηταν απλα decor, thanks but no thanks. Ισως αναρωτιεμαι χωρις λογο, αλλα οταν την εχεις φαει την φολα στο παρελθον δεν μπορει να κανεις αλλιως. All in all, αρχισε χαλια αλλα βελτιωθηκε μετα. Δεν τρελαινομαι με την σειρα αλλα με κραταει ακομα (για καποιο περιεργο λογο).
Fotis13 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2014 (επεξεργασμένο) Την ειδα και εγω ,ενω αρχικα εχει πολυ ενδιαφερουσα ιδεα για σεναριο για καποιον λογο αυτο δεν περναει στην οθονη δεν κορυφωνεται καθως συχνα πλατιαζει χωρις να ιντριγκαρει ομως .Εξαιρετικο το soundtrack κολας με το μουσικο μοτιβο . Μια αγωνια εχω εαν θα "φαει " ο Theroux to college girl . Επεξ/σία 25 Σεπτεμβρίου 2014 από Fotis13
speedy23 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2014 Οχι γιατι ειναι σαπια. Μια απλη ενημερωση με κατι που διαβασα σχετικα με το βιβλιο στο οποιο βασιζεται η σειρα τελειωνει χωρις να δινει απαντηση στο ερωτημα της εξαφανισης... Yay! *Lindelof likes this.*
viper2005 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2014 Οχι γιατι ειναι σαπια. Μια απλη ενημερωση με κατι που διαβασα σχετικα με το βιβλιο στο οποιο βασιζεται η σειρα τελειωνει χωρις να δινει απαντηση στο ερωτημα της εξαφανισης... Yay! *Lindelof likes this.* + οτι ουτε o lindelof νοιαζεται για να... Υγ. το ειπε σε interview
Fotis13 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2014 Το τελευταιο επεισοδιο ηταν δυνατο αλλα πλεον ειναι αργα .Ειχε τοπ κεντρικη ιδεα και αναλωθηκε σε μετριοτητες και νεοροβραστα πραγματα .Κριμα για τον Lindelof και το Lost που ειναι η μοναδικη σειρα-σημειο αναφορας . Να γινει κανα θαυμα και να αλλαξει τελειως ο ρυθμος στην δευτερη σεζον το βλεπω πολυ δυσκολο .
pipinisxr Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2014 Εκπληκτική σειρά... Η σειρά αναφέρεται στην ξαφνική εξαφάνιση ανθρώπων ανά τον κόσμο μια τυχαία ημέρα. Η διαφορά στην σειρά αυτή είναι ότι δεν ασχολούμαστε με αυτούς που έφυγαν, αλλά αυτούς που έμειναν. Την βίαιη απώλεια και την επίπτωση που έχει επάνω στο άτομο, τις συναισθηματικές αντιδράσεις που μπορεί να επιφέρει κάτι τέτοιο. Αναμένουμε λοιπόν με αγωνία τη δεύτερη σεζόν. Trailer https://www.youtube.com/watch?v=FLT3YUALJno The Leftovers - Piano Theme https://www.youtube.com/watch?v=DQTgEdghAOA 1
Fan Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2014 Τρελή μπούρδα, το σταμάτησα λίγο πριν το τέλος 1
idomeneas26 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2015 Ξεκίνησε ή δεύτερη σαιζόν, πριν 5 ημέρες ,σε διαφορετικό μέχρι στιγμής ύφος από την πρώτη .
bogner uberschall Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2015 μου αρεσε πολυ το 02x01. απιστευτη ατμοσφαιρα. οσον αφορα το διαφορετικο υφος, αυτο συμβαινει επειδη στην πρωτη σεζον εξαντλησαν ολο το βιβλιο στο οποιο ειναι βασισμενη η σειρα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα