aekfc212 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2014 εγω μεχρι στιγμης δεν εχω κανενα προβλημα ολα καλα κ πολυ γρηγορο. το wIfi μια χαρ ειναι ουτε πολυ δυνατο αλλα ουτε κ αδυναμο. 1
fanis1234 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2014 ευχαριστώ aekfc212. θα το πάρω, νομίζω στα λεφτά του από Ελλάδα δεν παίζει αυτή τη στιγμή καλύτερο.
Moderators Gi0 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2014 Moderators Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2014 @fanis1234 Εμμεσο feedback μια και το ειχα αγορασει αλλα ηταν για τους δικους μου: Δεν με εχουν ενοχλησει για οτιδηποτε απο τις αρχες Σεπτεμβριου που το εχουν στα χερια τους, ξερω πως το χρησιμοποιουν συχνα με τυπικες απαιτησεις, οποτε δια της ατοπου ηταν καλη και απροβληματιστη αγορα. 1
mataragas24 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2014 Καλησπέρα, Έχει κάποιος εμπειρία στο παρα πανω tablet από καλώδιο micro HDMI σε HDMI που χρησιμοποιείτε για συνδεση με TV??? Ευχαριστω και καλές γιορτες!
kinezos69 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2014 Καλησπέρα, το πήρα στα 111€ απο ΜΜ. Να ρωτήσω τους κατόχους: φοράει screen protector απο τη "μάνα" του ή πρέπει να αγοράσουμε(αν μπορείτε προτείνετε κάποιο)
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα