Προς το περιεχόμενο

[Tablet] ASUS MeMO Pad 7 16GB (ME176CX) 99e @Mediamarkt [ΤΕΛΟΣ]

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Το πήρα χθες, πραγματικά για την τιμή του φαίνεται αξιόλογο. Η μπαταρία κράτησε για ώρες συνεχούς λειτουργίας, οπότε δεν βλέπω κάποιο σοβαρό θέμα αυτονομίας.

Συνολικά είναι σαφώς καλύτερο από το Tab2 που είχα, σε ταχύτητα, wifi και οθόνη από όσο πρόλαβα να δω. Έχει λίγο υποδεέστερο ήχο, σε ποιότητα και σε ένταση από το ηχείο του.

Δύο προβλήματα έχει:

Δεν κατάφερα να δω ταινία avi ούτε με mx player, ούτε με vlc, ούτε με bs. Τα συγκεκριμένα αρχεία έπαιζαν κανονικά με samsung tab2 και mx player. Στο Asus είχαν κανονικά ήχο, αλλά καθόλου εικόνα. Αν έχει να κάνει με κάποια ρύθμιση, ας με ενημερώσει όποιος ξέρει.

Το βύσμα για τη φόρτιση είναι τουλάχιστον περίεργο σε αίσθηση. Πρέπει να κάνει προσπάθεια για να κουμπώσει υπό γωνία. Σκέφτομαι να πάω ξανά στο κατάστημα, για να δω μήπως είναι θέμα του συγκεκριμένου τεμαχίου.

• Like 1
Δημοσ.

Το πήρα χθες, πραγματικά για την τιμή του φαίνεται αξιόλογο. Η μπαταρία κράτησε για ώρες συνεχούς λειτουργίας, οπότε δεν βλέπω κάποιο σοβαρό θέμα αυτονομίας.

Συνολικά είναι σαφώς καλύτερο από το Tab2 που είχα, σε ταχύτητα, wifi και οθόνη από όσο πρόλαβα να δω. Έχει λίγο υποδεέστερο ήχο, σε ποιότητα και σε ένταση από το ηχείο του.

Δύο προβλήματα έχει:

Δεν κατάφερα να δω ταινία avi ούτε με mx player, ούτε με vlc, ούτε με bs. Τα συγκεκριμένα αρχεία έπαιζαν κανονικά με samsung tab2 και mx player. Στο Asus είχαν κανονικά ήχο, αλλά καθόλου εικόνα. Αν έχει να κάνει με κάποια ρύθμιση, ας με ενημερώσει όποιος ξέρει.

Το βύσμα για τη φόρτιση είναι τουλάχιστον περίεργο σε αίσθηση. Πρέπει να κάνει προσπάθεια για να κουμπώσει υπό γωνία. Σκέφτομαι να πάω ξανά στο κατάστημα, για να δω μήπως είναι θέμα του συγκεκριμένου τεμαχίου.

Στον MX Player δοκιμασε να τρεξεις το avi με S/W , με H/W νομιζω εχει μονο ηχο

Το βυσμα ειναι οντως λιγο προβληματικο στην αρχη κ φαινεται οτι δεν κουμπωνει καλα η οτι το παρακανεις force κ φοβασαι μην το ζορισες . Μετα απο μερικα βαλε/βγαλε νομιζω δεν θα σου ξαναφανει ετσι 

Δημοσ.

Το πηρα και εγω χθες. Παααρα πολυ καλο για τα λεφτα του. Ναι, η καμερα ειναι σαν να μην υπαρχει, αλλα γενικα παει σφαιρα. Ο Atom πολυ καλος. To 1GB RAM μια χαρα ειναι, μην σας φαινεται λιγο. Η οθονη, παρ ολο που εχω συνηθησει σε μεγαλα ppi μου φανηκε ικανοποιητικη εως καλη και με καλες γωνιες θεασης. Μπαταρια δεν ξερω, σημερα θα του κανω την πρωτη φορτιση.

Δημοσ.

Μία ψιλοοφτόπικ ερώτηση... είναι δυνατόν να εχει τέτοια διαφορά στις μετρήσεις antutu σε σχέση με αλλα επώνυμα?

- Αυτό εχει 37000

- lenovo ideatab a3500 (17000)

- lenovo ideatab a3000 (14000)

Δημοσ.

Σύντομη απάντηση: Ναι

Μακροσκελής απάντηση: Μετρήσεις με το Antutu v5 δεν είναι συγκρίσιμες με αυτές των παλιών εκδόσεων και βέβαια αυτός ο Intel Atom είναι έτη φωτός μπροστά (σε απόδοση) από τους επεξεργαστές της Mediatek...

Δημοσ.

εγω τελικά δεν θα το πάρω . αλλα  εχω παραγγειλει αυτην την case 4e για το asus.

http://www.ebay.com/itm/281380652312?var=580410169990&ssPageName=STRK:MEWNX:IT&_trksid=p3984.m1497.l2649

Αν μένει κανείς πάτρα και την θέλει μπορώ να του την δώσω οσο την αγόρασα (ας μου στείλει pm ) οταν σε κανενα δυβδόμαδο μου έρθει

Δημοσ.

Στον MX Player δοκιμασε να τρεξεις το avi με S/W , με H/W νομιζω εχει μονο ηχο

Πραγματικά, λύθηκε το θέμα με αυτή τη ρύθμιση. Ευχαριστώ για τη βοήθεια.

Δημοσ.

Εξαντληθηκε ή μου φαινεται;;

την πάτησε μάλλον το mediamarkt, είχε λίγα κομμάτια, έριξε την τιμή, τελείωσαν τα κομμάτια αλλά στο μεταξύ είχε κάνει το λαγό για μας και ρίξαν την τιμή και άλλες μεγάλες αλυσίδες.

Στα πιο πολλά μικρά πάντως εξακολουθεί να είναι στα 130€-150€

Δημοσ.

βασικα υπαρχει προσφορα αλλα απο τα αλλα 2 καταστηματα κ οχι απο το μεντια μαρκτ αφου δεν εχει διαθεσιμοτητα,βεβαια βλεπω να ανεβαζουν τιμη κ αυτα συντομα

Δημοσ.

να κάνω μια (μάλλον χαζή) ερώτηση:

Αφού έχει Χ86 cpu (που από ότι μας λέει το review έχει μπει σε συσκευές windows), υπάρχει τρόπος να βάλουμε windows και στο εν λόγω ματζαφλάρι? μιλάω για το ολόκληρα, όχι τα RT

Δημοσ.

να κάνω μια (μάλλον χαζή) ερώτηση:

Αφού έχει Χ86 cpu (που από ότι μας λέει το review έχει μπει σε συσκευές windows), υπάρχει τρόπος να βάλουμε windows και στο εν λόγω ματζαφλάρι? μιλάω για το ολόκληρα, όχι τα RT

Πρωτον δεν εχει bios ειδικα για να φορτωσει τα Windows, και δευτερον δεν υπαρχουν drivers για τα συγκεκριμενα υποσυστήματα που εχει το tablet, οποτε αδυνατον αυτό που λες

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...